Home Stedendating

Stedendating

“Voor een date in jouw buurt!”, dat is de slogan van Stedendating. Het is er voor de single man die een vrouw uit de buurt zoekt en andersom. De datingsite bestaat inmiddels al enkele jaren waarbij het al deze tijd de nadruk heeft gelegd op de locatie. Het richt zich op de lokale bevolking van stad en dorp, zo is te lezen op de website. Dat is ook niet zo vreemd als we naar de naam Stedendating kijken. Waar afstand voor veel singles een belangrijk kenmerk is van een potentiële kandidaat biedt Stedendating je de mogelijkheid om te zoeken naar iemand bij je in de buurt.

Hoe werkt Stedendating?

Het zal je misschien niet verrassen maar deze datingsite werkt ook met de bekende dating profielen. Om lid te worden heeft de datingsite slechts een beperkte hoeveelheid informatie nodig. Je kunt je eigen profielnaam verzinnen, aangeven of je een man of vrouw bent en wat je zoekt en verder heeft de datingsite alleen nog maar je e-mailadres nodig. Bevestig je e-mailadres en je bent klaar om je profiel verder in te vullen. Geen geduld? Dan is het goede nieuws dat je al meteen op zoek kunt naar andere leden van de datingsite. Het aanmelden en het aanmaken van je datingprofiel bij Stedendating is kosteloos; je kunt gratis en voor niets eerst rondkijken of het wat voor je is.

Bezoek Stedendating

Voor wie is het?

Stedendating is er voor iedereen die op zoek is naar een spannende date, een liefdesvolle en romantische relatie of voor vriendschap. Verder maakt het niet uit of je nu een man bent die op zoek is naar een andere man of een vrouw die een man zoekt; iedereen is er welkom. Je kunt tijdens het aanmelden naar wie je op zoek bent zodat iedereen weet wat voor je wensen en voorkeuren zijn. Er geldt bij Stedendating een minimale leeftijdseis van 18 jaar. Dit geldt voor de meeste datingsites en daar is Stedendating geen uitzondering in.

Tips voor Stedendating

  • Verstuur een knipoog om andere singles te laten merken dat je interesse hebt.
  • Speel het match game om nieuwe singles te ontmoeten.
  • Vrouwen op Stedendating ontvangen veel berichten. Wees uniek en stuur een bericht dat opvalt.
  • Laat merken dat je met interesse profiel gelezen hebt door iets uit het profiel te vermelden. Dit vergroot de kans op een reactie op je bericht.

dating

Als gratis lid

Bij Stedendating heb je de vrijheid om eerst zonder enige vorm van kosten te maken alles eens goed te bekijken. Zo kun je gratis je profiel creëren, standaard zoeken naar andere leden maar ook kun je uiteraard de profielen van deze personen bekijken. Eenmaal geklikt op een profiel kun je de hoofdfoto van het profiel bekijken maar verder houdt het wel een beetje op wat betreft de mogelijkheden als gratis lid. Dit lidmaatschap is er specifiek voor bedoeld om kennis te maken met de datingsite. Als je écht wilt daten dan heb je VIP-toegang nodig.

Als VIP lid

Het gratis lidmaatschap geeft je de mogelijkheid om de datingsite te testen maar met VIP-toegang kun je het pas écht gebruiken. Dit is een lidmaatschap die je kunt nemen als je eerst gratis lid bent geworden op de datingsite. Met VIP-toegang kun je alles doen wat een gratis lid ook kan doen, maar daarnaast nog veel meer. VIP-toegang opent de deuren naar alle functionaliteiten van de datingsite. Zo kun je de FotoZapper gebruiken, matches bekijken, berichten lezen en verzenden maar ook alle foto’s op een profiel bekijken. Dit lidmaatschap heeft met andere woorden geen beperkingen. Chatten, laatste bezoekers checken, uitgebreid zoeken; je hebt alles binnen handbereik.

safedatingnetworks

Safe Dating Networks

De Stedendating website is onderdeel van Safe Dating Networks; een dating netwerk dat verschillende datingsites aan elkaar koppelt zodat de leden met elkaar in contact kunnen komen. Het voordeel van het netwerkaspect is dat je met veel meer singles kunt chatten. Zo worden alle leden van Stedendating ook getoond aan singles die lid zijn van andere datingsite binnen het netwerk. Standaard staat ingeschakeld dat je op deze andere datingsites getoond wordt maar mocht je dit niet willen dan kun je het eenvoudig uitschakelen in de instellingen. Je bent dan niet meer vindbaar op andere datingsites maar ook zie je geen singles uit het netwerk meer. Wel of niet getoond worden op de andere datingsites? Waarschijnlijk is het in je voordeel dat je door veel meer singles gevonden kunt worden. In feite is het niets meer dan één grote datingsite met verschillende ingangen.

Bezoek Stedendating

Over Stedendating

Zoals gezegd draait Stedendating al wat jaartjes mee in de datingwereld. Het overkoepelende netwerk is bovendien al vele jaren actief in de markt van dating. Dit netwerk heeft inmiddels al ruim meer dan 2 miljoen leden gehad. StedenDating is een site van Amazing Bits BV. Dit is een Nederland bedrijf gevestigd is het Gelderse Nijmegen. Het opereert onder KVK-nummer 09170750 dat we hebben kunnen verifiëren bij de KVK.