RegioSwingers

4,4 van 5

Welkom in de speelse wereld van RegioSwingers, de sprankelende datingapp speciaal voor al die spannende koppels en avontuurlijke singles. Met deze bewonderenswaardige app breng je wat pit in je liefdesleven en zwaai je een saaie zaterdagavond vaarwel. Of je nu op zoek bent naar wat extra spanning, aanlokkelijk flirten, of zelfs het vinden van een potentiële liefdespartner, RegioSwingers heeft het allemaal. Dus trek je stoute schoenen aan, download die app en start het erotische avontuur van je leven.

PluspuntenGroot gebruikersbestandVeel keuze-mogelijkhedenDiscrete omgeving
MinpuntenBeperkte functiesGeen mobiele appNiet alleen voor swingen

RegioSwingers is de casual datingsite voor mannen, vrouwen en stellen die graag swingen. Dan hebben we het natuurlijk niet over een avondje dansen, maar flirten of zelfs seks met anderen. Klinkt de speelse vrijheid van swingen je als muziek in de oren? Bij RegioSwingers kun je in contact komen met anderen die er precies hetzelfde over denken.

Je hoeft niet naar een parenclub, of een andere uitgaansgelegenheid waar je swingers kunt ontmoeten. Het is de 21ste eeuw; je vindt andere swingers online, op RegioSwingers. Dit is een overzicht van wat RegioSwingers precies doet, hoe het werkt en alles wat je nog meer moet weten.

Bezoek RegioSwingers

Hoe werkt RegioSwingers?

Waarschijnlijk heb je je al eens bij een datingsite of app aangemeld om andere mensen te ontmoeten. RegioSwingers is wat dat betreft niet anders; inschrijven is vereist om van de website gebruik te kunnen maken. Dit doe je door een gebruikersnaam te verzinnen en in te vullen, je email adres maar ook een aantal gegevens over jezelf en wat je zoekt. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail om je e-mailadres te bevestigen.

Met deze stap achter de rug ben je klaar om je profiel in te richten. Dit doe je met een aantal foto’s, wat niet verplicht is, en een stukje over jezelf en wat je zoekt. Je kunt dit ook als stel invullen. Hoe meer informatie je anderen geeft, hoe groter de kans op contact, zo leert de ervaring. Je kunt ook een foto plaatsen op je profiel, maar dit is natuurlijk niet verplicht. Als je liever anoniem blijft, dan kan dat ook. Alleen neemt de kans op contact daar wel drastisch mee af.

Het is immers zo dat de profielen die wél een foto hebben, meer reacties krijgen dan een profiel dat geen foto heeft. Een verleidelijk datingprofiel dat anderen uitnodigt om contact op te nemen kan niet zonder een verleidelijke foto; zo werkt het nu eenmaal. Je kunt maximaal tien foto’s op je profiel plaatsen. Als eerste foto is er de hoofdfoto die aan een aantal regels moet voldoen.

Bezoek RegioSwingers

Het is bijvoorbeeld niet oké als er (overduidelijk) een seksuele handeling op deze foto te zien is. Of een foto van een geslachtsdeel, of een deel ervan. Als het wat porno-achtig wordt, dan wordt het niet toegelaten als hoofdfoto. Alleen een recente foto waar jij of jullie op staan wordt geaccepteerd. De regels voor de rest van de foto’s zijn iets soepeler: seksuele inhoud mag, indien je er zelf ook op staat. Let er wel op dat je profielfoto door alle leden van de website bekeken kunnen worden.

Met je profiel ingericht ben je ready to go. In eerste instantie begin je met een standaard account dat “Gratis toegang” wordt genoemd. Tot zover heb je namelijk nog geen kosten gemaakt en dat hoeft ook niet als je dat nog niet wil. Met de gratis toegang kun je standaard zoeken naar anderen op de website, zodat je een beeld krijgt van de beschikbare kandidaten. Je kunt niet alleen zoeken maar ook de profielen van anderen bekijken, inclusief de hoofdfoto’s van deze profielen.

De gratis toegang is er dus voor bedoeld om RegioSwingers te testen; voldoet het aan je wensen en zijn er leuke kandidaten? Als je een stapje verder wilt gaan, en daadwerkelijk contact wilt leggen, dan is VIP-toegang nodig. Met dit premium lidmaatschap krijg je toegang tot alle functies.

Bezoek RegioSwingers

Onze beoordeling van RegioSwingers

Het eerste wat me opvalt als ik RegioSwingers open, is het felrode logo. “Hier is passie!” lijkt het wel te schreeuwen. Die kleur legt meteen de lat hoog: dit is een plek waar passie en dynamiek heersen. En of je nu een oude rot in het vak bent of vers op de markt, deze app heeft iets voor jou.

Navigeren gaat bijna als vanzelf. Je weet precies wat je kunt doen, zonder dat je er echt ervaring mee hebt. En het design? Strak en efficiënt, simpel en zonder overbodige poespas. Wat mij opvalt is dat er een levendige community is met nieuwe gezichten die komen en gaan. Toch voelt het alsof de app bruist van de energie. De profielen zijn soms wat te discreet om echt meer over de mensen te weten komen, maar dat ligt in de lijn der verwachting op een site als deze.

Laten we eerlijk zijn over de kosten: ja, er is een abonnementskost. Maar ik zie dat als een toegangsticket, een sleutel tot een wereld vol nieuwe ervaringen. In liefde en avontuur bestaat zoiets als een gratis lunch immers nooit. Er is altijd geld voor nodig: of je nu afspreekt op een centrale plek (benzine) of een café (drankjes).

Wat RegioSwingers voor mij vooral uniek maakt, is de openheid. Het maakt niet uit wie je bent of wat je zoekt, hier kun je jezelf zijn. De app is een mengelmoes van gevoelens, ervaringen en momenten, en dat maakt het tot een onvergelijkbare ervaring. De gesprekken die ik heb zijn behoorlijk interessant en het laat mij toch wel inzien dat er meer in het leven is dan de standaard monogamie.

RegioSwingers voelt als een plek waar iedereen welkom is. Het heeft een relaxte vibe, mensen zijn open en vriendelijk, en je weet nooit welke nieuwe wending je avond gaat nemen. Dit is een plek die niet alleen aan je verwachtingen voldoet, maar ze ook volledig opnieuw vormgeeft.

Beoordeling vond plaats in september 2023 door Thomas Lammers.

Voor wie is het?

Laten we eerlijk zijn, ook als je een relatie hebt kun je fantaseren over seks met anderen. Als je deze fantasie werkelijkheid wilt laten worden, maar niet wilt vreemdgaan, dan kun je deze fantasieën als stel te lijf gaan. Regioswingers is de plek waar dit kan; of je nu een relatie hebt of niet. Je kunt je als stel inschrijven bij Regioswingers maar ook als alleenstaande. Waar het vooral om draait is dat je openstaat om met anderen te flirten. Dit kan zelfs met iemand van het andere geslacht, als je nieuwsgierig bent, of contacten leggen met andere stellen.

Je kunt als single dus met stellen afspreken, maar ook als stel met een ander stel. De enige echte voorwaarde die gesteld wordt als je je wilt inschrijven is dat je ouder dan 18 jaar moet zijn, voornamelijk door de seksueel getinte aard van de website.

Interesse in soft swingen? Of ben je meer van de full swap? Of weet je nog helemaal niet waar je grenzen liggen als stel? Je kunt opgeven wat jouw interesses zijn, jouw eigenschappen en wat jouw voorkeur heeft. Op basis hiervan kun je dan op zoek gaan naar mensen die bij jou passen.

Speciaal voor swingers: veilig, discreet en anoniem

Gratis en betaald

Als je je bij RegioSwingers inschrijft wordt aangeraden om in eerste instantie het gratis lidmaatschap te benutten. Waarom zou je immers direct betalen als je nog niet weet wat je ervoor terugkrijgt? Mocht je dat al gedaan hebben en je wil berichten versturen dan kun je VIP-toegang nemen. Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot een lange reeks features, die niet beschikbaar zijn voor de gratis leden.

Voor een vanaf bedrag vanaf 14.99 euro per maand kun je van VIP-toegang gebruikmaken. Je kunt niet alleen berichten ontvangen, maar ook lezen en erop reageren. Bovendien kun je de extra foto’s van anderen bekijken, uitgebreid zoeken en chatten. Deze opties kun je ook nog benutten:

  • FotoZapper gebruiken
  • FotoZapper matches bekijken
  • Verzonden berichten altijd leesbaar
  • Zoeken op trefwoord
  • Laatste bezoekers bekijken

Zoals je begrijpt is VIP-toegang nodig als je daadwerkelijk de daad bij het woord wilt voegen. Contact met andere leden is alleen écht mogelijk met het uitgebreide lidmaatschap. Klinkt dit interessant? Je hebt drie keuzes: 1 maand, 2 maand of 4 maanden.

  • 1 maand voor 24,99 euro per maand
  • 2 maanden voor 19,99 euro per maand
  • 4 maanden voor 14,99 euro per maand

swingen

Swingen: een trend om niet te negeren

Mannen én vrouwen hebben soms behoeften die verder reiken dan de eigen relatie. Of je het fantasieën over seks met iemand van het andere geslacht, of je wilt seks met meerdere mensen ervaren. Misschien dat het nog niet eens om de seks gaat, maar vooral om de interesse en spanning dat met swingen gepaard gaat. Om te swingen als stel geldt wel de voorwaarde dat beiden dit moeten willen, instemming van jou en partner zijn nodig om het een succes te laten worden. Bovendien is het niet iets dat je te licht moet nemen; je wil niet dat je fantasie op een nachtmerrie uitloopt.

Misschien dat je denkt dat het altijd om seks gaat, dat is niet het geval. Je hoeft je partner ook niet voor een korte periode in te ruilen voor de partner van iemand anders. Partnerruil is mogelijk, maar zover hoeft het niet eens te gaan. Wat dat betreft zijn er verschillende vormen van swingen, zoals soft swingen, waarbij je met anderen flirt maar geen seks hebt.

Als je als stel een stapje verder wilt gaan dan kom je terecht bij de soft swap. Bij deze vorm van swingen heb je ook geen seks met anderen, maar met je eigen partner in het bijzijn van anderen. Dit kunnen onbekende mannen en vrouwen zijn, maar ook een ander stel. Soms wordt hiermee ook bedoeld dat je wel seks hebt met iemand anders, maar geen volledige penetratie. Kussen, strelen of orale seks behoren dan tot de mogelijkheden.

Bij de full swap heb je wel seks met iemand anders. Zo kun je je partner tijdelijk toestemming geven om met iemand anders seks te hebben, terwijl jij dat ook mag. Je kunt bijvoorbeeld met een gelijkgestemd stel afspreken om met elkaar seks te hebben.

Bezoek RegioSwingers

Gelijkstemde swingers

Dating bij Regioswingers heeft het grote voordeel dat je jezelf niet in het openbaar bekend hoeft te maken als swinger zijnde. Je hoeft niet eens de deur uit om in contact te komen met andere swingers. Dit maakt de zoektocht naar een date wat makkelijker voor je. Verschillende mensen hebben verschillende behoeften, maar bij Regioswingers komen de mensen met dezelfde behoeften bijeen. Of ze hebben dezelfde fantasieën, of ze hebben het al ervaren en willen meer. Bij Regioswingers kun je discreet op zoek naar geschikte kandidaten om veilig mee af te spreken.

Over Regioswingers

Als datingsite voor swingers heeft Regioswingers een behoorlijke naamsbekendheid gekregen. De website bestaat nu al een aantal jaren. In tegenstelling tot veel andere erotische datingwebsites is RegioSwingers tegen nepprofielen en garandeert het zelfs dat er geen fictieve profielen. Je vindt er dan ook geen chatmedewerkers die je aan het lijntje houden en uit blijven melken door je credits te laten kopen.

Achter RegioSwingers zit een echt bedrijf, gevestigd in het Nederlandse Nijmegen. Er is bovendien een Belgische versie van de datingsite, gericht op Vlaanderen en Nederlands sprekende Belgen. Mocht je vragen hebben over de datingsite, dan kun je met de helpdesk van de datingsite contact opnemen. Deze is per e-mail en telefoon bereikbaar.

regioswingers

Veelgestelde vragen

Is Regioswingers voor iedereen?

Nee, Regioswingers is niet voor iedereen geschikt. Zoals de naam al aangeeft, gaat het bij Regioswingers om swingen – en niet iedereen is daar geschikt voor. De datingsite richt zich met name op singles, niet-singles en stellen die interesse hebben in swingen.

Is Regioswingers gratis?

Ja, Regioswingersis gratis om uit te proberen. Iedereen die zich inschrijft op Regioswingers begint met een gratis lidmaatschap om de datingsite te testen. Met dit basislidmaatschap kun je een profiel maken, zoeken naar andere koppels, foto’s bekijken en in je regio zoeken. Er zijn echter wel beperkingen met een gratis Regioswingers-profiel. Als je toegang wilt tot alle functionaliteiten is een VIP-lidmaatschap vereist.

Kun je swipen op Regioswingers?

Nee, swipen is niet mogelijk op Regioswingers. De datingsite heeft wel een vergelijkbare functie dat de FotoZapper wordt genoemd. Met deze functie kun je snel profielen beoordelen op basis van de foto’s die zijn toegevoegd aan het profiel. Op de foto’s kun je aangeven of je deze wel of niet leuk vindt. De ander ontvangt een melding als je de foto leuk vindt.

Is er een minimumleeftijd voor Regioswingers?

Ja, het is mogelijk om lid te worden van Regioswingers vanaf een leeftijd van 18 jaar. Iedereen die meerderjarig is kan lid worden van de datingsite. Minderjarigen worden niet toegelaten tot Regioswingers.

Heeft Regioswingers een app?

Nee, vanwege de strenge regels van de app stores is het voor Regioswingers nog niet mogelijk geweest om een app te maken die beschikbaar is in de appstores. Regioswingers is als website echter wel te gebruiken op alle mobiele apparaten, waaronder smartphones en tablets.

Beoordeel RegioSwingers

Alle beoordelingen van RegioSwingers

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

perfect

Rated 5,0 out of 5
10 december 2023

fantastisch voor het vinden van lokale dates

Martijn
Gecontroleerd