Home RegioSwingers

RegioSwingers

RegioSwingers is de casual datingsite voor mannen, vrouwen en stellen die graag swingen.
Dan hebben we het natuurlijk niet over een avondje dansen, maar flirten of zelfs seks met anderen. Klinkt de speelse vrijheid van swingen je als muziek in de oren? Bij RegioSwingers kun je in contact komen met anderen die er precies hetzelfde over denken. Je hoeft niet naar een parenclub, of een andere uitgaansgelegenheid waar je swingers kunt ontmoeten. Het is 2019; je vindt andere swingers online, op RegioSwingers. Dit is een overzicht van wat RegioSwingers precies doet, hoe het werkt en alles wat je nog meer moet weten.

Hoe werkt RegioSwingers?

Waarschijnlijk heb je je al eens bij een datingsite of app aangemeld om andere mensen te ontmoeten. RegioSwingers is wat dat betreft niet anders;inschrijven is vereist om van de website gebruik te kunnen maken. Dit doe je door een gebruikersnaam te verzinnen en in te vullen, je email adres maar ook een aantal gegevens over jezelf en wat je zoekt. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail om je e-mailadres te bevestigen. Met deze stap achter de rug ben je klaar om je profiel in te richten. Dit doe je met een aantal foto’s, wat niet verplicht is, en een stukje over jezelf en wat je zoekt. Je kunt dit ook als stel invullen. Hoe meer informatie je anderen geeft, hoe groter de kans op contact, zo leert de ervaring.

Met je profiel ingericht ben je ready to go. In eerste instantie begin je met een standaard account dat “Gratis toegang” wordt genoemd. Tot zover heb je namelijk nog geen kosten gemaakt en dat hoeft ook niet als je dat nog niet wil. Met de gratis toegang kun je standaard zoeken naar anderen op de website, zodat je een beeld krijgt van de beschikbare kandidaten. Je kunt niet alleen zoeken maar ook de profielen van anderen bekijken, inclusief de hoofdfoto’s van deze profielen. De gratis toegang is er dus voor bedoeld om RegioSwingers; voldoet het aan je wensen en zijn er leuke kandidaten? Als je een stapje verder wilt gaan, en daadwerkelijk contact wilt leggen, dan is VIP-toegang nodig. Met dit premium lidmaatschap krijg je toegang tot alle functies.

Bezoek RegioSwingers

Tips voor RegioSwingers

 • Verzin een interessante gebruikersnaam, maar gebruik niet je volledige echte naam.
 • Begin met een gratis account om eerst de website te testen.
 • Vrouwen op RegioSwingers ontvangen veel berichten. Wees uniek en stuur een bericht dat opvalt.
 • Laat merken dat je het profiel gelezen hebt door iets uit het profiel te vermelden. Dit vergroot de reactie op je bericht.

man vrouw seks

Voor wie is het?

Laten we eerlijk zijn, ook als je een relatie hebt kun je fantaseren over seks met anderen. Als je deze fantasie werkelijkheid wilt laten worden, maar niet wilt vreemdgaan, dan kun je deze fantasieën als stel te lijf gaan. Regioswingers is de plek waar dit kan; of je nu een relatie hebt of niet. Je kunt je als stel inschrijven bij Regioswingers maar ook als alleenstaande. Waar het vooral om draait is dat je open staat om met anderen te flirten. Dit kan zelfs met iemand van het andere geslacht, als je nieuwsgierig bent, of contacten leggen met andere stellen.

Je kunt als single dus met stellen afspreken, maar ook als stel met een ander stel. De enige echte voorwaarde die gesteld wordt als je je wilt inschrijven is dat je ouder dan 18 jaar moet zijn, voornamelijk door de seksueel getinte aard van de website.

VIP-toegang

Als je je bij RegioSwingers inschrijft wordt aangeraden om in eerste instantie het gratis lidmaatschap te benutten. Waarom zou je immers direct betalen als je nog niet weet wat je ervoor terugkrijgt? Mocht je dat al gedaan hebben en je wil berichten versturen dan kun je VIP-toegang nemen. Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot een lange reeks features, die niet beschikbaar zijn voor de gratis leden. Voor een vanaf bedrag van 14.99 euro per maand kun je van VIP-toegang gebruikmaken. Je kunt niet alleen berichten ontvangen, maar ook lezen en erop reageren. Bovendien kun je de extra foto’s van anderen bekijken, uitgebreid zoeken en chatten. Deze opties kun je ook nog benutten:

 • FotoZapper gebruiken
 • FotoZapper matches bekijken
 • Verzonden berichten altijd leesbaar
 • Zoeken op trefwoord
 • Laatste bezoekers bekijken

Bezoek RegioSwingers

Zoals je begrijpt is VIP-toegang nodig als je daadwerkelijk de daad bij het woord wilt voegen. Contact met andere leden is alleen écht mogelijk met het uitgebreide lidmaatschap. Klinkt dit interessant? Je hebt drie keuzes: 1 maand, 2 maand of 4 maanden.

 • 1 maand voor 24,99 euro per maand
 • 2 maanden voor 19,99 euro per maand
 • 4 maanden voor 14,99 euro per maand

vrouw stil

Swingen: een trend om niet te negeren

Mannen én vrouwen hebben soms behoeften die verder reiken dan de eigen relatie. Of je het fantasieën over seks met iemand van het andere geslacht, of je wilt seks met meerdere mensen ervaren. Misschien dat het nog niet eens om de seks gaat, maar vooral om de interesse en spanning dat met swingen gepaard gaat. Om te swingen als stel geldt wel de voorwaarde dat beiden dit moeten willen, instemming van jou en partner zijn nodig om het een succes te laten worden. Bovendien is het niet iets dat je te licht moet nemen; je wil niet dat je fantasie op een nachtmerrie uitloopt.

Misschien dat je denkt dat het altijd om seks gaat, dat is niet het geval. Je hoeft je partner ook niet voor een korte periode in te ruilen voor de partner van iemand anders. Partnerruil is mogelijk, maar zover hoeft het niet eens te gaan. Wat dat betreft zijn er verschillende vormen van swingen, zoals soft swingen, waarbij je met anderen flirt maar geen seks hebt.

Als je als stel een stapje verder wilt gaan dan kom je terecht bij de soft swap. Bij deze vorm van swingen heb je ook geen seks met anderen, maar met je eigen partner in het bijzijn van anderen. Dit kunnen onbekende mannen en vrouwen zijn, maar ook een ander stel. Soms wordt hiermee ook bedoeld dat je wel seks hebt met iemand anders, maar geen volledige penetratie. Kussen, strelen of orale seks behoren dan tot de mogelijkheden. Bij de full swap heb je wel seks met iemand anders. Zo kun je je partner tijdelijk toestemming geven om met iemand anders seks te hebben, terwijl jij dat ook mag. Je kunt bijvoorbeeld met een gelijkgestemd stel afspreken om met elkaar seks te hebben.

Bezoek RegioSwingers

Gelijkstemde swingers

Dating bij Regioswingers heeft het grote voordeel dat je jezelf niet in het openbaar bekend hoeft te maken als swinger zijnde. Je hoeft niet eens de deur uit om in contact te komen met andere swingers. Dit maakt de zoektocht naar een date wat makkelijker voor je. Verschillende mensen hebben verschillende behoeften, maar bij Regioswingers komen de mensen met dezelfde behoeften bijeen. Of ze hebben dezelfde fantasieën, of ze hebben het al ervaren en willen meer. Bij Regioswingers kun je discreet op zoek naar geschikte kandidaten om veilig mee af te spreken.

Over Regioswingers

Als datingsite voor swingers heeft Regioswingers een behoorlijke naamsbekendheid gekregen. De website bestaat nu al een aantal jaren. In tegenstelling tot veel andere erotische datingwebsites is RegioSwingers tegen nepprofielen en garandeert het zelfs dat er geen fictieve profielen. Je vindt er dan ook geen chatmedewerkers die je aan het lijntje houden en uit blijven melken door je credits te laten kopen. Achter RegioSwingers zit een echt bedrijf, gevestigd in het Nederlandse Nijmegen. Er is bovendien een Belgische versie van de datingsite, gericht op Vlaanderen en Nederlands sprekende Belgen. Mocht je vragen hebben over de datingsite, dan kun je met de helpdesk van de datingsite contact opnemen. Deze is per e-mail en telefoon bereikbaar.