Home Dating Online dating tips voor mannen

Online dating tips voor mannen

2 minuten leestijd
0
man kijken

Als het op daten aankomt dan heeft online dating de regels verandert. Het is anders maar toch hetzelfde als offline daten. Net zoals je in gewend bent in vele bars is de ratio man vrouw niet helemaal gelijk. Op het internet is dat nog meer het geval. Er zijn veel meer mannen dan vrouwen op de online datingsites te vinden. Als je dan een potentiële partner tegenkomt moet je je best doen om er bovenuit te springen. Er zijn veel dingen die je kunt doen om de kansen van jezelf wat te verbeteren en haar interesse te houden.

1. Het volledige aanzicht

Als je een foto op je profiel plaatst zorg dan dat deze zoveel mogelijk laat zien. Laat op een foto je hele lichaam zien. Vrouwen kunnen denken dat je iets te verbergen hebt als je dit niet doet. Je geeft met een volledige foto aan; “Wat je ziet is wat je krijgt”. Sommigen vinden je misschien te dun of te dik maar anderen waarderen de volledige foto. Zorg er wel voor dat je niet bloot op de foto staat. Veel mannen denken dat vrouwen dit interesseren maar dit is bij veel vrouwen niet zo. Maak een foto waar je alleen op staat, zonder vrienden of andere personen.

2. Complimenten

Iedereen vindt een compliment leuk voor een willekeurige ego boost. Vooral vrouwen hebben er een zwak voor. Geef een vrouw complimenten over haar haar bijvoorbeeld. Zorg wel dat het compliment natuurlijk over komt en doe het niet al te vaak. Te veel complimenten staat gelijk aan slijmen wat je niet wil. Waag je niet aan seksuele complimenten. Je wordt dan al snel als een creep gezien. Zeg haar dus niet hoe lekker sexy ze eruit ziet in de jurk op de foto. Het enige dat je hiermee bereikt is dat ze gaat twijfelen over verder met je te praten of niet.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

3. Geef anderen de tijd

Wees niet te agressief in je benadering van een vrouw. Dat de vrouw überhaupt al op je berichten reageert is een gegeven. Vrouwen ontvangen vele berichten dus zorg ervoor dat je de vrouw waar voor haar geld geeft. Wees galant, laat zien dat je interesse hebt maar geef haar niet het idee dat je hem of haar wilt pushen naar een ontmoeting. De meeste mensen hebben tijd nodig om aan je te wennen voor ze met je willen afspreken. Dat is misschien ook wel verstandig. Onthoudt dat je alle tijd hebt; je bent immers geen business deal aan het afsluiten op de laatste dag.

4. Zorg dat je niet als arrogant overkomt

Er is een groot verschil tussen zelfverzekerd en arrogant. Als je te veel over jezelf alsof je de koning bent dan word je al snel als arrogant gezien. Laat zien dat je interesse hebt in de ander. Stel vragen over dingen die de ander leuk vindt. Houdt het niet alleen bij een enkele vraag maar stel ook follow-up vragen om het gesprek gaande te houden. Neem bijvoorbeeld deze ultieme lijst met dating vragen in je op zodat je tijdens de date vragen genoeg hebt.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Bijna helft van Nederlandse singles valt als een blok voor iemands stem

Zou jij op iemand verliefd kunnen worden als je alleen diens stem hoort? Als je onlangs he…