Home NMLK

NMLK

nmlk
NMLK: de afkorting voor nieuwe mensen leren kennen. En daarmee zegt de naam eigenlijk al genoeg. Het is altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen en je sociale netwerk uit te breiden. Maar het is niet altijd even gemakkelijk. Vooral wanneer je een nieuwe start gaat maken vanwege een verhuizing of nieuwe baan. Soms kom je daarbij namelijk in een ander stad te wonen en dan wil je graag snel nieuwe mensen leren kennen.

De uitgaanscommunity NMLK is al meer dan 14 jaar de grootste voor ondernemende mensen in Nederland. Wekelijks worden er door deze community meer dan 200 kleinschalige events georganiseerd, zodat mensen met dezelfde interesses en van dezelfde leeftijden elkaar hier kunnen ontmoeten. Ben je op zoek naar liefde? Dan adviseren we een échte dating app met veel Nederlandse leden, die bovendien vaker op zoek zijn naar een 1-op-1 date:

Bekijk Lexa

Waarom je voor NMLK zou moeten kiezen

Wanneer je lid wordt van NMLK, worden de volgende beloften aan je gedaan:

 • Meer dan 200 events per week om mensen te ontdekken met dezelfde interesses;
 • Altijd nieuwe instroom met minimaal 20 procent nieuwe deelnemers per evenement
 • Gelijkgestemden van jouw leeftijd, want het leeftijdsverschil is nooit groter dan 25 jaar;
 • Alleen échte mensen;
 • Hoger opgeleide en communicatief vaardige, sociale deelnemers;
 • Een besloten community: gegevens en foto’s alleen voor leden.

Dat klinkt veelbelovend toch? Het is dan ook precies wat NMLK garandeert.

nmlk app

Hoe werkt het?

De evenementen die door NMLK georganiseerd worden, zijn heel divers. Zo kun je meedoen met glow-in-the-dark apenkooien of op een zonnige dag gezellig aanschuiven bij een picknick. Het is een ruimdenkend en laagdrempelig concept, waardoor het een hele leuke manier is om nieuwe mensen te ontmoeten. En je hoeft niet bang te zijn dat je geen aanspraak hebt, want iedereen die naar deze events toekomt, heeft de bedoeling om daarbij in contact te komen met mensen die zij nog niet kennen. Je kunt dus gerust heengaan zonder je vrienden of vriendinnen mee te nemen. Je maakt daar vast snel genoeg nieuwe!

Wat kun je precies verwachten?

Bij NMLK beleef je niet alleen leuke dingen, je kunt ook meedenken over de events die georganiseerd worden. Heb je een leuk idee voor een nieuw event? Laat het dan gerust even weten en wie weet wordt jouw idee binnenkort wel werkelijkheid. Zowel de leden die al jaren aangesloten zijn als nieuwkomers ontdekken op die manier met elkaar de nieuwe hotspots binnen hun stad, spreken af om iets sportiefs te gaan doen of drinken een borrel met elkaar.

Voor wie van dansen houdt, worden er ook themafeesten en flashmobs georganiseerd en allerlei andere gezellige avondjes uit. Je kunt zelfs voordelig een weekendje weg ervaren via NMLK en verschillende filmpremières bijwonen.

Welke events worden er georganiseerd?

Op de website kun je per categorie en locatie zien welke events er georganiseerd worden. Zo kun je een keuze maken uit de volgende thema’s, waarbij er voor ieder wat wils is:

 • Actief &sportief;
 • Educatie &ontwikkeling;
 • Kunst &cultuur;
 • Eten &drinken;
 • Body & mind;
 • Recreatie &ontspanning;
 • Party & nightlife;
 • Reizen &tips.

Zo kun je onder andere meedoen met laser gamen, yoga of je aansluiten bij een van de Nieuwjaarsborrels die georganiseerd worden.

Wanneer is NMLK iets voor mij?

Nu vraag je je misschien af of NMLK wel iets voor jou is en of je wel past bij deze uitgaanscommunity en de mensen die er lid van zijn. In het geval dat jij je makkelijk beweegt in groepen en sociaal vaardig bent, heb je al een streepje voor. Ben je daarnaast bijvoorbeeld net verhuisd en op zoek naar nieuwe belevenissen en mensen om je heen? Dan is het zeker aan te raden om je in te schrijven en het een kans te geven.

Zeker wanneer je nieuwsgierig bent, graag nieuwe dingen doet en minimaal HBO-denkniveau hebt. Probeer het een keer uit. Wanneer het niets is voor jou, weet je dat ook snel genoeg. Het ‘ergste’ wat er kan gebeuren is dat je leuke, nieuwe contacten legt.

Over de website van NMLK

Op de website van NMLK kun je een overzicht vinden van de events die op de planning staan. Zo kun je precies zien op welke datum welk event georganiseerd wordt en waar jij binnenkort bij kunt zijn. Ook kun je er een goede indruk krijgen van hoe het er op zo’n event aan toegaat, want er staan tal van foto’s en video’s op.

Ben je nieuwsgierig en wil je je wel inschrijven bij deze uitgaanscommunity? Ook dat kun je via de website doen. Of lees je liever eerst een aantal reviews van leden om te zien of dit echt iets voor jou zal zijn? Dat kan onder het kopje ‘Ervaringen’. Tal van leden vanuit het hele land hebben daar hun mening achtergelaten.

En hoe zit dat met de App?

NMLK heeft ook een eigen App, voor zowel Apple als Android. Zo kun je ook vanaf je telefoon snel en gemakkelijk bekijken op welk van de events jij jezelf binnenkort wel ziet staan om nieuwe mensen te ontmoeten. Wanneer je met iemand in contact komt, is het handig als je het gesprek via je telefoon kunt voortzetten. Dan kun je dat ook doen wanneer je niet thuis achter je laptop zit. Het is daarom erg handig om de App even te downloaden. Deze overzichtelijke App wordt in de Applestore beoordeeld met 4.3 van 5 sterren op basis van 109 beoordelingen. Je kunt hem overigens ook op de iPad downloaden als je dat fijn vindt.

App StoreGoogle Play

Hoe is NMLK ontstaan?

In 2004 was de oprichter van NMLK, Carlo, net verhuisd naar Amsterdam. Het leek hem leuk om nieuwe mensen te ontmoeten waarmee hij samen culturele events mee kon bezoeken en beleven in de stad. Op dat moment bestond er nog geen dergelijke community. Daarom besloot hij samen met een goede vriend, Jelle, zelf NMLK te starten.

In het begin was dit goed te combineren met zijn baan, maar na een jaar had hij er zoveel werk aan dat hij besloot om ermee te stoppen. Hij stuurde een e-mail naar de paar honderd leden, maar zij mailden massaal terug dat NMLK niet mocht stoppen. Kon NMLK niet betaald doorgaan? Gelukkig waren de leden ook bereid om te betalen, dus kon NMLK blijven bestaan.