Home Nieuws Ashley Madison datingcoaches helpen getrouwde mensen vreemdgaan

Ashley Madison datingcoaches helpen getrouwde mensen vreemdgaan

1 minuten leestijd
0
ashley madison

Na fitcoaches, mental en life coaches zijn er ook al een tijdje datingcoaches: persoonlijke begeleiders die je helpen om ware liefde te vinden. En dat is helemaal niet zo vreemd, omdat je het nu eenmaal sneller leert van een meester in de kunst. De extra motivatie die je krijgt, tips en misschien ook wel een schop onder je kont, helpen je bij het vinden van een relatie. De datingcoaches van Ashley Madison gaan nog een stapje verder. Geloof het of niet; binnenkort helpen deze datingcoaches je bij het vreemdgaan.

Datingcoaches voor vreemdgaan

Het is misschien niet wat je verwacht van een datingcoach, maar Ashley Madison gaat deze persoonlijke begeleiders inzetten om getrouwde mensen te helpen om hun partners te bedriegen. Als gebruiker kun je elke vraag stellen die je maar wilt: niets is off-limits.

Hoewel de functie nog niet voor alle gebruikers beschikbaar is, wordt het nu volop getest in Brazilië en de Verenigde Staten. In deze landen heeft een selecte groep gebruikers toegang tot de datingcoach-functie, zo meldt Insider.

#1 Populair voor Affaires

second love"Willen we niet allemaal weer de spanning ervaren? De nieuwigheid voelen en aandacht krijgen? Discretie en anonimiteit zijn gegarandeerd op Second Love."

Bekijk hoe het werkt

Met de datingcoach-functie kun je in de app bladeren door de beschikbare coaches en hen vervolgens aanspreken met open vragen. Dit is niet gratis, maar tegen een vergoeding. Een gesprek starten met een van de datingcoaches kost acht credits, waarbij elke credit ongeveer 50 cent kost. Om langer met de coach te praten word je gevraagd om meer credits te betalen.

Tot dusverre hebben de meeste testers vooral vragen gesteld over het creëren van een aantrekkelijk datingprofiel en het starten van gesprekken met potentiële affairepartners, aangezien veel gebruikers mannen zijn die in geen jaren actief zijn geweest op datingsites.

Nog steeds veel nieuwe aanmeldingen

Ashley Madison is een van de oudste datingsites in de niche voor vreemdgaan. Het richt zich specifiek op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een buitenechtelijke affaire. En Ashley Madison biedt daarvoor het platform om vraag en aanbod te koppelen, al vanaf 2002. Maar dit is niet altijd vlekkeloos verlopen.

In 2015 kreeg het wereldwijde media-aandacht na een fors datalek met akelige gevolgen voor de gebruikers van de datingsite. De hackers publiceerden allerlei vertrouwelijke informatie van de gebruikers en zo werden hun gegevens openbaar gemaakt. Inmiddels zijn we vier jaar verder en blijft Ashley Madison groeien in gebruikersaantallen. Zo heeft het vorig jaar de mijlpaal van 5 miljoen gebruikers bereikt en zijn er dagelijks nog meer dan 20.000 nieuwe aanmeldingen.

Flirten niet alleen voor...

... singles? De meningen zijn verdeeld. Of je het nu goedkeurt of niet: een tweede liefde, avontuur en passie zijn met één tik op de virtuele knop binnen handbereik. Dankzij het oer-Hollandse Second Love kan dat bovendien in je eigen taal en niet op een schimmige datingsite uit het buitenland. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op zo’n vreemdgaan datingsite?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Lichaamsgeur onderscheidt vriend van vijand’

Soms ontmoet je iemand en voel je meteen dat je op één lijn zit. Het is misschien niet een…