Home Datingsites Ashley Madison datingcoaches helpen getrouwde mensen vreemdgaan

Ashley Madison datingcoaches helpen getrouwde mensen vreemdgaan

1 minuten leestijd
0
ashley madison

Na fitcoaches, mental en life coaches zijn er ook al een tijdje datingcoaches: persoonlijke begeleiders die je helpen om ware liefde te vinden. En dat is helemaal niet zo vreemd, omdat je het nu eenmaal sneller leert van een meester in de kunst. De extra motivatie die je krijgt, tips en misschien ook wel een schop onder je kont, helpen je bij het vinden van een relatie. De datingcoaches van Ashley Madison gaan nog een stapje verder. Geloof het of niet; binnenkort helpen deze datingcoaches je bij het vreemdgaan.

Datingcoaches voor vreemdgaan

Het is misschien niet wat je verwacht van een datingcoach, maar Ashley Madison gaat deze persoonlijke begeleiders inzetten om getrouwde mensen te helpen om hun partners te bedriegen. Als gebruiker kun je elke vraag stellen die je maar wilt: niets is off-limits.

Hoewel de functie nog niet voor alle gebruikers beschikbaar is, wordt het nu volop getest in Brazilië en de Verenigde Staten. In deze landen heeft een selecte groep gebruikers toegang tot de datingcoach-functie, zo meldt Insider.

Met de datingcoach-functie kun je in de app bladeren door de beschikbare coaches en hen vervolgens aanspreken met open vragen. Dit is niet gratis, maar tegen een vergoeding. Een gesprek starten met een van de datingcoaches kost acht credits, waarbij elke credit ongeveer 50 cent kost. Om langer met de coach te praten wordt je gevraagd om meer credits te betalen.

Tot dusverre hebben de meeste testers vooral vragen gesteld over het creëren van een aantrekkelijk datingprofiel en het starten van gesprekken met potentiële affairepartners, aangezien veel gebruikers mannen zijn die in geen jaren actief zijn geweest op datingsites.

Nog steeds veel nieuwe aanmeldingen

Ashley Madison is een van de oudste datingsites in de niche voor vreemdgaan. Het richt zich specifiek op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een buitenechtelijke affaire. En Ashley Madison biedt daarvoor het platform om vraag en aanbod te koppelen, al vanaf 2002. Maar dit is niet altijd vlekkeloos verlopen.

In 2015 kreeg het wereldwijde media-aandacht na een fors datalek met akelige gevolgen voor de gebruikers van de datingsite. De hackers publiceerden allerlei vertrouwelijke informatie van de gebruikers en zo werden hun gegevens openbaar gemaakt. Inmiddels zijn we vier jaar verder en blijft Ashley Madison groeien in gebruikersaantallen. Zo heeft het vorig jaar de mijlpaal van 5 miljoen gebruikers bereikt en zijn er dagelijks nog meer dan 20.000 nieuwe aanmeldingen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Bekijk zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Online dating vervangt hulp van vrienden bij vinden partner’

Het is geen verrassing: online dating wordt steeds meer de go-to matchmaker voor het vinde…