Home 50liefde

50liefde

50liefde is de datingsite die speciaal voor 50 plusser en ouder opgericht is. Als je in deze leeftijdscategorie bent dan wil je graag iemand in de dezelfde categorie vinden die bij je past. Op 50Liefde vind je serieuze singles die op zoek zijn naar een date, relatie of enkel vriendschap. Met meer dan een miljoen berichten die per jaar verstuurd worden op de datingsite is het de perfecte plek om een nieuwe relatie te vinden. De leden zijn actief en versturen elkaar iedere dag vele berichten over en weer.

Hoe werkt 50liefde?

De datingsite is eenvoudig in gebruik, waarbij het vooral om de partnervoorstellen en de matches gaat. Op je dooie gemak kun je de voorstellen bekijken. Zit er een leuke single tussen die je wel ziet zitten? Dan kun je meteen contact opnemen. Je kunt ook een glimlach versturen om te laten merken dat je interesse hebt. Als lid kun je snel met een andere single in contact komen op 50liefde door middel van de interesses die je opgegeven hebt, op basis van bepaalde eigenschappen maar ook via de matches en partnervoorstellen. Doordat er steeds nieuwe singles bijkomen is het mogelijk dat je iedere dag nieuwe matches krijgt.

Bezoek 50liefde

50liefde gratis

Iedereen kan op de 50liefde datingsite gratis aanmelden, en begint met een gratis lidmaatschap. Met het gratis lidmaatschap kun je een profiel aanmaken en tussen de profielen van andere singles zoeken. Berichten versturen is niet gratis. Om onbeperkt berichten te versturen is een premium lidmaatschap nodig. Met dit lidmaatschap kun je vrijwel alles op de website waaronder met andere leden chatten, foto’s bekijken en meer.

Tips voor 50liefde

  • Verstuur smiles om andere singles te laten merken dat je interesse hebt. Maak hier gebruik van. Dit vergroot de kans op een gesprek.
  • Speel het match game om nieuwe singles te ontmoeten.
  • Vrouwen op 50liefde ontvangen veel berichten. Wees uniek en stuur een bericht dat opvalt.
  • Laat merken dat je met interesse profiel gelezen hebt door iets uit het profiel te vermelden. Dit vergroot de kans op een reactie op je bericht.

Voor wie is het?

Zoals je misschien al kunt voorstellen is dat de datingsite voornamelijk gebruikt wordt door 50 plussers. Iedereen ouder dan 18 jaar kan zich aanmelden maar in de praktijk zijn het vooral ouderen die je er vindt. Dit komt doordat de date zich voornamelijk op deze doelgroep richt. De groep oudere singles zijn behoorlijk actief op de website. Zo worden er meer dan een miljoen berichten per jaar verstuurd door de leden. Dit komt neer op meerdere duizenden flirtberichten en smiles per dag. Dat is ook niet zo vreemd. Iedereen dag melden zich honderden nieuwe leden aan waarvan het grootste deel ouder dan 50 jaar is. Ben je 50+ en zoek je liefde? Dan is 50liefde de datingsite die je zoekt.

Privacy en veiligheid

Om te bepalen of een datingsite veilig is kijken we ten eerste naar de beveiliging van de website. De verbinding tussen jou en de datingsite is versleuteld met een zogenoemde SSL-encryptie. Dit voorkomt dat iemand anders kan zien wat jij verstuurt, zoals je persoonlijke gegevens en berichten. De datingsite gaat hiernaast secuur met de gegevens om en deze worden op verschillende manieren beveiligd. Als maatregel om oplichters te weren worden alle profielen die door leden online gezet worden door 50liefde handmatig gecontroleerd. Het voordeel van een handmatige controle is dat dit de kwaliteit van het ledenbestand verbetert. Alleen leden van de datingsite kunnen je profiel bekijken. Zo is het niet mogelijk om je profiel opeens in Google voorbij te zien komen als je een keer op je eigen naam zoekt.

Bezoek 50liefde

Over 50liefde

Iedere dag melden zich honderden nieuwe leden aan bij de datingsite. De datingsite staat vermeld dat 57 procent van de leden vrouw is en 43% man. Volgens 50liefde ligt dit aan het feit dat de dating website alleen maar serieuze singles aantrekt, waardoor vrouwen vaker voor deze website kiezen. De statistieken spreken voor zich: 1 op de 3 leden tussen de 45 jaar en de 65 jaar vindt een partner via 50liefde.nl. De website gaat voorzichtig om met de gegevens die je invult, controleert alle profielen handmatig en voldoet aan strenge eisen.