Home Relatie 4 zinnen waarmee je laat merken dat je om haar geeft

4 zinnen waarmee je laat merken dat je om haar geeft

2 minuten leestijd
0
handen liefde

Tijdens de eerste weken dat je aan het daten bent doe je er alles aan om jezelf zo goed mogelijk te presenteren. Wat je ook doet, je probeert het zo goed mogelijk te doen. Je geeft elke dag meerdere keren een compliment en laat haar merken dat je haar aanwezigheid waardeert. Dit gebeurt echter vaak maar alleen in het begin waarna je al snel overgaat op de orde van de dag en haar aanwezigheid een gewoonte wordt. Je doet minder moeite voor haar en je neemt haar onvoorwaardelijke liefde voor lief. Je gaat er vanuit dat ze er altijd zal zijn en dat je niet meer je best hoeft te doen. Als je dit voor een langere tijd volhoudt dan kan dit ervoor zorgen ze zich ondergewaardeerd voelt. Met slechts een aantal zinnen kun je haar laten merken dat ze gewaardeerd wordt. Dit doe je met deze vier zinnen.

Ik kan niet wachten om je weer te zien

Hoe lang je ook al een relatie hebt, het is belangrijk om te laten merken dat je nog steeds graag bij haar bent. Door alle dagelijkse verplichtingen vergeten we nog wel eens dat je een liefde nooit voor lief moet nemen. Laat haar geregeld weten dat je haar nog steeds graag ziet en tijd samen doorbrengt. Het verlangen om iemand weer te zien houdt de relatie fris en levendig maar ook spannend. Verstuur haar gedurende de week een bericht dat je niet kunt wachten om weer bij haar te zijn zodat ze eraan herinnert wordt dat je haar liefhebt.

Laat me je helpen

Als de vrouw bezig is met de dagelijkse taken in huis, zoals het bereiden van het avondeten of het schoonmaken van de douche, dan kan het allemaal nogal overweldigend zijn. Je scoort extra punten als je aanbiedt om te helpen. Dit aanbod werkt minder goed als erom gevraagd wordt. Doe het uit jezelf zodat je laat zien dat je je eigen tijd vrijwillig voor haar opoffert om het haar makkelijker te maken.

Wat wil jij?

"Iedereen heeft het over zichzelf, maar wat wil JIJ? Stel deze 999 vragen aan jezelf: kijk vooruit, spreek wensen uit, vraag feedback, geef jezelf cijfers."

Bekijk '999 vragen aan jezelf'

Wat wij hebben is het allerbelangrijkste voor me

Als je echt het gevoel hebt dat je je leven tot het eind met haar gaat delen dan is ze de belangrijkste persoon in je leven. Natuurlijk zijn je familieleden ook belangrijk maar iemand waar je alles mee deelt en samen mee in bed kruipt is misschien even belangrijk. Laat haar dit ook merken. Geef haar prioriteit boven alles wat je doet en je krijgt er veel voor terug.

Dank je

De meest krachtige zin waarmee je aan een vrouw kunt laten weten dat je haar waardeert is door Dank je te zeggen. Het is simpel maar soms vergeten we de mensen te bedanken die het meest voor ons doen. De twee woorden maken een groot verschil. Heeft ze het avondeten klaar? Bedank haar voor het eten. Is ze de hele dag thuis bezig geweest? Bedank haar dat ze het huis schoongemaakt heeft. Geef haar een compliment wanneer het kan zodat ze zich gewaardeerd voelt. Het is een klein gebaar met grote voordelen voor de relatie.

Meer mensen zoals jou...

... weten niet welke liefdestaal ze spreken. En dat is niet zo gek als je helemaal niet weet dat iedereen een eigen moedertaal der liefde heeft. In ‘De vijf talen van de liefde’ ontdek je welke taal jij spreekt en nog belangrijker: hoe je daarmee je liefdesleven verbetert. Verhelderend, een eye-opener: kom er zelf achter waarom dit boek ‘het best beoordeelde’ relatieboek is.

Bekijk de vijf talen van de liefde
Laad meer artikelen
Laad meer in Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

8 manieren om jezelf terug te vinden na een relatiebreuk

Een relatiebreuk kan een vervelende gebeurtenis zijn. Misschien hoopte je dat alles nog go…