Home Xclub

Xclub

xclub
Tegenwoordig zijn er datingsites in verschillende soorten en maten en kom je overal wel aan je trekken. Wil jij graag erotische chatberichten uitwisselen of ben je gewoon op zoek naar wat spanning als single man of vrouw? Dan is de datingsite Xclub iets voor jou. Je ontdekt hier een chatdienst waar je voornamelijk met fictieve profielen jouw fantasieën laat uitkomen. Het is ook mogelijk om in contact te komen met gelijkgestemden.

Mocht je benieuwd zijn wat er allemaal wordt aangeboden lees dan snel verder, want wij vertellen je wat je van de datingsite Xclub kunt verwachten. Wil je meer dan chatten? Dan raden we een van deze seksdatingsites aan:

Deze seksdating websites geven aan geen fictieve profielen te gebruiken.

Voor wie is Xclub?

De datingsite Xclub is bedoeld voor mannen en vrouwen van 18 jaar of ouder die op zoek zijn naar spannend chatcontact. Wanneer jij jouw expliciete ondeugende fantasieën kwijt wilt aan gelijkgestemden ben je hier aan het juiste adres. Ook wanneer je op zoek bent naar de perfecte (online) seks-match is Xclub iets voor jou. Het staat dan ook voor de meest spannende en sexy hang-out van het internet. Het is dus voor iedereen die toe is om een keer een spannend chatcontact te hebben. Mocht je iemand ontmoeten die graag in het echt wilt afspreken, dan zit je er echter niet goed.

Xclub: the most exciting and sexy hangout on the internet

Hoe werkt Xclub?

Wanneer je een profiel aanmaakt op de datingsite Xclub kun je op zoek naar andere leden. Echter is het wel zo dat de site met fictieve profielen werkt en hierdoor kan de juistheid van de identiteit niet worden vastgesteld. Zeker wat betreft persoonlijke kenmerken, zoals geslacht, geboortedatum en uiterlijk. Het is dan ook niet bedoeld om fysieke afspraken tot stand te laten komen. Met de chatdienst kun je (erotische) berichten uitwisselen tegen een vergoeding per bericht. Mocht je ervaren dat je te veel tijd doorbrengt op de datingsite, dan kun je een toegangsverbod aanvragen gedurende een zelfgekozen periode.

Gratis registratie en geen abonnementskosten

Op de datingsite Xclub is het aanmaken van een profiel gratis en je kunt andere leden bekijken. Ook is het mogelijk om je foto te blurren. Wil je graag in contact komen met anderen dan heb je credits nodig. Het voordeel van een premium membership is dat je de mogelijkheid hebt om alle foto’s op de website te zien en je krijgt een hogere ranking in de zoekresultaten. Op dit moment is er een tijdelijke gratis registratie en zijn er geen abonnementskosten. Wel wordt er gebruik gemaakt van credits, waar we hieronder meer over uitleggen.

screenshot profiles xclub

Prijzen

Credits op de datingsite Xclub kun je betalen door middel van iDEAL, Creditcard, ClickandBuy, MisterCash en telefoon. Er zijn verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. De betaling is eenmalig, er is geen sprake van automatische verlenging en credits zijn een jaar geldig. Je hebt vijf credits nodig om een bericht te versturen.

  • XSMALL (10 berichten): 50 credits voor €13,00
  • SMALL (20 berichten): 100 credits voor €25,00
  • MEDIUM (34 berichten): 170 credits voor €39,00
  • LARGE (75 berichten): 375 credits voor €75,00
  • XLARGE (139 berichten): 695 credits voor €125,00

De kosten per chatbericht

Wanneer je een keuze hebt gemaakt op de datingsite Xclub om credits te kopen, gaat het als volgt in zijn werk. Wanneer je tien berichten aanschaft, betaal je €1,30 per bericht. Bij 20 berichten wordt dit €1,25 per bericht, bij 34 berichten is het €1,15 per bericht, bij 75 berichten €1,00 per bericht en tot slot betaal je €0,90 cent per bericht bij 139 berichten. Het hangt er dus vanaf welk pakket je koopt en hoeveel geld je ineens uitgeeft.

App en website

Om van Xclub gebruik te maken is het alleen mogelijk om via een computer een profiel aan te maken. Er is geen applicatie die je op je telefoon kunt gebruiken, maar dat maakt het niet minder moeilijk. Je kunt eenvoudig een profiel aanmaken en daarna de zoekfilter gebruik maken om te zoeken naar gelijkgestemden. Daarnaast wordt er geadverteerd met discreet en anoniem en dat je Xclub zonder taboe kunt gebruiken. Tegenwoordig is het niet meer zo gek om online een spannend chatcontact te houden. En niemand hoeft het te weten natuurlijk.

“This website has fictional profiles and is not meant to generate physical dates.” – Xclub

Is de datingsite Xclub betrouwbaar?

De datingsite Xclub maakt gebruik van een beveiligde verbinding (SSL) en jouw gegevens worden niet gedeeld met andere bedrijven. Zoals eerder beschreven werkt de site met fictieve profielen en hierdoor kan het gebeuren dat je niet te maken hebt met een echt persoon. Dit wordt gebruikt voor entertainment doeleinden om meer uit jouw fantasieën te halen.

De datingsite Xclub omschrijft dat veel leden je voorgingen en dat ze er een uitlaatklep vonden. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van fictieve profielen is deze datingsite niet 100% betrouwbaar en is het aan jezelf of je hier geld aan wilt uitgeven. Daarom raden we een van deze seksdatingsites aan:

Deze seksdating websites geven aan geen fictieve profielen te gebruiken.

Dit hebben anderen ervaren

Er zijn een aantal mensen die een review hebben geplaatst over de datingsite Xclub, echter wordt er geen goede naam afgegeven. Zo geeft iemand aan dat hij berichten kreeg van vrouwen, maar wanneer hij op het profiel keek was het niet ingevuld. Iemand anders geeft aan dat het een fijne website is en dat het buitengewoon super is. Over het algemeen zijn de meeste mensen niet positief over de website. Er wordt gewerkt met fictieve profielen en daardoor heb je niet een ‘echt’ persoon voor je. De meeste foto’s van vrouwen op de datingsite Xclub kun je terugvinden op internet.

Over Xclub

De datingsite Xclub is eigendom van Next Step Media en zij ontwikkelen online entertainment voor verschillende doelgroepen in Europese landen. Ondanks dat er op de website wordt omschreven dat het niet bedoeld is voor het tot stand komen van fysieke afspraken is dit toch mogelijk. Zo kun je op zoek gaan naar een one-night stand, een spannende seksrelatie of een gewone date. Het enige is dat je dan met een echt persoon te maken moet hebben en niet met een fictief profiel. En aangezien de meeste profielen niet echt zijn, is dat geen makkelijke opgave.

Veelgestelde vragen

Is Xclub gratis?

Nee, Xclub is niet gratis te gebruiken. Er is geen sprake van een abonnement. Om berichten te kunnen versturen zijn credit nodig. Deze zijn verkrijgbaar voor een eenmalige vergoeding.

Is Xclub voor iedereen?

Nee, Xclub is bedoeld voor mensen die seksuele contacten willen. De datingsite richt zich daarnaast wel op het algehele publiek, maar vooral op mannen. Om lid te kunnen worden van Xclub dien je ouder te zijn dan 18 jaar.

Zijn er vergelijkbare datingsite als Xclub?

Ja, er zijn vergelijkbare datingsites als Xclub. Een internationaal bekende datingsite voor seksuele contacten is Adult Friendfinder.

Kun je swipen op Xclub?

Nee, je kunt echter vrij zoeker naar beschikbare profielen. Als er een profiel tussen zit waar je contact mee wilt, dan kun je direct een bericht versturen. Althans, als je credits hebt aangeschaft.

Wat is de minimumleeftijd voor Xclub?

Xclub is alleen beschikbaar voor volwassenen. Gezien het seksuele karakter van de datingsite dien je ouder dan 18 jaar te zijn. Minderjarige gebruikers worden niet toegelaten tot de datingsite.

Heeft Xclub een app?

Nee, Xclub heeft geen app. De datingsite is exclusief via de website beschikbaar. Er is geen mobiele applicatie die te downloaden is in de app stores.