Home WooPlus

WooPlus

wooplusAls één van de eerste dating apps voor plus sized singles is WooPlus uiterst welkom als alternatief voor Tinder, Happn en Badoo. Je lichaamsgewicht hoeft niet in je weg te staan als je er zelf geen problemen mee hebt. Waar je op andere dating apps vaak geconfronteerd wordt met allerlei uitingen van andere singles die niet door de beugel kunnen kom je dit op WooPlus niet tegen. Iedereen houdt er van een maatje meer; anders zou men geen lid zijn van deze dating app.

Voor is het?

WooPlus heeft een specifieke doelgroep van big beautiful women (BBW), big handsome men (BHM) en de mensen die van een maatje meer houden. Het maakt niet uit hoe zwaar je bent of hoe curvy je rondingen zijn; als je je identificeerd als een single met een maatje meer dan is dit de dating app waar je naar op zoek bent. Je kunt er chatten met andere volslanke singles, vrienden maken maar uiteraard ook daten met de andere leden. Het is een internationale dating app met veel Engelstalige leden maar ook in Nederland is er al een klein aantal gebruikers. Bij WooPlus verwelkomt men ook homoseksuele, lesbische en biseksuele singles. Als je op zoek bent naar een casual hook-up, snelle flirt of one-night stand dan is WooPlus misschien niet de beste keuze voor je. Voor wie op zoek is naar een traditionele datingsite dan is er Maatjemeer-Match.

Bezoek Maatjemeer-Match

Hoe werkt WooPlus?

WooPlus MatchDe werkwijze van WooPlus is niet veel anders dan hoe Tinder werkt. De basis van de app is het swipen van profielen. Je veegt naar rechts om ze leuk te vinden en als ze jou ook naar rechts vegen dan is er een match. Iedereen die Tinder geprobeerd heeft weet direct ook hoe WooPlus werkt. Als je een match hebt kun je gratis chatten. Je kunt tijdens het chatgesprek privé afbeeldingen delen die je niet op je profiel wilt plaatsen. Als je het spannender wilt maken dan is er ook de mogelijkheid om een voice chat te starten. Je kunt elkaar dan niet alle via tekst spreken maar ook kun je de stem horen van de ander. Dit geeft dating een nieuwe dimensie waarbij het veel dichterbij komt en echt wordt. Als extra feature laat WooPlus je nog een aantal aanbevolen profielen zien voor meer matches.

Veiligheid

WooPlus is een dating gemeenschap met veel leden die volslank zijn. Alle profielen worden handmatig beoordeeld om ervoor te zorgen dat de profielen legitiem en echt zijn. In WooPlus is verbinding maken met iedereen comfortabel en veilig volgens de dating app. Met de handmatige controle doet men in ieder geval hun best om ervoor te zorgen dat dit zo blijft. Er is bovendien een girl-rate-boy-systeem dat gebruikt wordt om ongewenste mannelijke gebruikers te herkennen. Bij WooPlus is het helpen van vrouwen prioriteit waarbij er veel aandacht besteed wordt om lastige mannen uit te bannen.

App StoreGoogle Play

Over WooPlus

WooPlus wordt door de media vaak de Tinder voor de plus-sizes gemeenschap genoemd. Begin 2016 kreeg deze relatief nieuwe dating app internationale media aandacht waarna het uitgelicht werd in meer dan 20+ grote uitgaves. Met bijna een half miljoen gebruikers en zo’n drie miljoen matches komt het bij lange na niet in de buurt van Tinder maar dat is logisch. Door de relatief kleine doelgroep is dit nog altijd een respectabel aantal gebruikers. De dating app is ook pas gestart in oktober 2015 wat betekent dat deze app nog niet zo lang bestaat. Het relatief kleine ledenaantal valt daardoor samen met de jonge leeftijd van de app.