Home Relatie Wil hij me niet meer? 7 tekenen dat hij écht klaar met je is

Wil hij me niet meer? 7 tekenen dat hij écht klaar met je is

2 minuten leestijd
0
waarom man vrouw

Je hebt een moeilijke tijd achter de rug in je relatie, hebt de problemen besproken en uiteindelijk besloten jullie om uit elkaar te gaan. Toch heb je het gevoel dat de relatie nog niet voorbij is en je vraagt je af of het wel echt beëindigd is. Dat het besproken is betekent niet meteen dat hij niet meer van je houdt. Hoe weet je nu dat de liefde over is? Dit zijn de tekenen die je vertellen dat je ex geliefde écht klaar met je is.

1. Hij komt de afspraken niet na

Terwijl de relatie al verbroken is ga je er vanuit dat hij zijn woorden nakomt en doet wat afgesproken is. Als hij nog iets voor je zou voelen dan zou hij dit ook doen. Echter begint hij er niet over en als jij erom vraagt geeft hij niet thuis. Dit is een teken dat hij écht niets meer met je te maken wil hebben.

2. Hij wil z’n spullen terug

Een belangrijk maar onmisbaar moment in een relatiebreuk is het ophalen van de spullen. Het is soms een moeilijk maar onvermijdelijk moment. Als je een bericht ontvangt van je ex dat hij zijn spullen door iemand anders laat ophalen dan is de kans groot dat hij klaar met je is.

Wat wil jij?

"Iedereen heeft het over zichzelf, maar wat wil JIJ? Stel deze 999 vragen aan jezelf: kijk vooruit, spreek wensen uit, vraag feedback, geef jezelf cijfers."

Bekijk '999 vragen aan jezelf'

3. Hij is als een vreemde

Soms gaat het erg snel na een verbroken relatie en kan iemand die jarenlang je liefhebbende partner is geweest binnen korte tijd veranderen in een volkomen vreemde. Als je hem tegenkomt, dan word je niet gegroet en misschien zelfs genegeerd. Dit is een duidelijk teken dat het voorbij is tussen jullie.

4. Hij wil geen contact

Tijdens de relatie hadden jullie iedere dag contact en dat was na het verbreken van de relatie in eerste instantie niet anders. Nu je iets verder bent merk je dat hij geen appjes meer naar je verstuurd, je niet belt en je ook niet op andere manieren spreekt. De gewoonte om je te vragen hoe je werkdag was is voorbij en het lijkt erop dat hij niets meer met je wil.

5. Hij geeft je de schuld

Je bent gezellig uit met je vrienden en je hoort van verschillende mensen dat je ex-geliefde jou de schuld van alles geeft. Achter je rug om geeft hij je overal de schuld van en houdt zich niet in om dit met anderen te delen. Als een man je naam op deze manier door het slijk haalt dan kun je ervan uitgaan dat hij niets meer met je wil.

6. Hij is niet jaloers meer

Je krijgt nog steeds bepaalde verzoeken van mannen maar in tegenstelling tot eerder heeft hij er niets meer over op te merken. Hij vindt het niet erg dat je met andere mannen praat via social media of zelfs met ze afspreekt. Als hij voorstelt dat je met anderen mannen gaat daten, dan is hij écht klaar met je.

7. Hij date andere vrouwen

Je merkt op Facebook al dat hij zit te flirten met andere vrouwen maar nu hoor je opeens van een vriendin dat hij gespot is met een andere vrouw. Als je hem arm in arm ziet lopen met een ander, of erachter komt dat hij bij een andere vrouw overnacht, dan is dit een teken dat jullie relatie echt voorbij is.

Meer mensen zoals jij...

... weten niet welke liefdestaal ze spreken. En dat is niet zo gek als je helemaal niet weet dat iedereen een eigen moedertaal der liefde heeft. In ‘De vijf talen van de liefde’ ontdek je welke taal jij spreekt en nog belangrijker: hoe je daarmee je liefdesleven verbetert. Verhelderend, een eyeopener: kom er zelf achter waarom dit boek ‘het best beoordeelde’ relatieboek is.

Bekijk de vijf talen van de liefde
Laad meer artikelen
Laad meer in Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit type relatie is langdurig stressvol, volgens onderzoek

Van regelmatig een date-night tot de tijd nemen om inhoudelijke gesprekken te voeren, er z…