Home Dating Wat is een sugar momma? 4 tekenen om deze suikertante aan te herkennen

Wat is een sugar momma? 4 tekenen om deze suikertante aan te herkennen

5 minuten leestijd
0
sugar daddy man vrouw

Al sinds jaar en dag zijn mensen op zoek naar een extra inkomen. Veel mensen zijn werkloos geraakt en kunnen zeker wel wat extra geld gebruiken. Ben je als jongeman op zoek naar een makkelijke manier om wat geld bij te verdienen? Probeer dan eens sugar dating uit.

Bij deze vorm van daten ga je als jonge aantrekkelijke man op zoek naar een sugar momma die je financieel kan steunen in retour voor je gezelschap. Maar wat houdt een sugar momma precies in en hoe ziet zo’n arrangement in elkaar? Lijkt het je wel wat? Probeer dan één van de sugar momma datingsites uit en vind eenvoudig jouw perfecte match.

Wat is een sugar momma?

Jonge mannen die hard aan het werk of aan het studeren zijn, dromen van een luxe leven met mooie spullen. Helaas hebben ze het vaak te druk en worden bijbaantjes slecht betaald. Daarnaast willen oudere, succesvolle vrouwen maar al te graag tijd doorbrengen met een jonge, knappe man. Vaak worden deze sugar momma’s ook wel cougars genoemd – vrouwen die op zoek zijn naar een jongere man, ook wel een toyboy genoemd. Gelukkig hebben deze sugar momma’s voldoende financiële middelen om voor dit gezelschap te betalen.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Dit type arrangement, een financiële vergoeding voor gezelschap, noemen we sugar dating. De sugar momma en de man gaan een arrangement met elkaar aan. In ruil voor het gezelschap dat de sugar baby aanbiedt, krijgt hij er iets moois voor terug. Een sugar date biedt je de mogelijkheid even uit je normale leven te ontsnappen. Geniet van een luxe etentje of reisje en dat terwijl je geld verdient.

Hoe werkt een relatie met een sugar momma?

Een sugar arrangement bestaat dus uit een jonge aantrekkelijke man, ook wel een sugar baby genoemd, die op zoek is naar een manier om extra geld te verdienen. Vaak gaat het hier om studenten die wel wat extra financiële steun kunnen gebruiken. De oudere succesvolle vrouw, ook wel de sugar momma genoemd, is op zoek naar een aantrekkelijke jonge man die haar gezelschap kan houden.

Het gezelschap waar we over hebben, kan van alles inhouden. Het kan gaan om tripjes naar het buitenland, etentjes of hotelovernachtingen. Je kan als sugar baby ook uitbetaald worden in geld of cadeaus. Daarnaast kan het arrangement ook uit seks of intiem contact bestaan – dit is natuurlijk geen verplicht onderdeel, maar het komt wel vaak voor. Sugar dating is dus een echte win-win situatie voor beide personen.

4 tekenen om haar aan te herkennen

Hoe kun je een sugar momma herkennen? Dat is niet zo moeilijk. Want de sugar momma’s hebben een aantal opvallende kenmerken. Dit zijn de 4 tekenen waaraan je haar aan herkent:

1. Een sugar momma besteedt veel aandacht aan haar uiterlijk

Een sugar momma kun je eenvoudig aan haar uiterlijk herkennen. Vaak besteden ze veel aandacht aan hun kleding, make-up, haar en eventueel plastische chirurgie. Ze hebben meer dan nog genoeg geld om uit te geven aan hun uiterlijk, dus dat doen ze dan ook graag. Ze zien er dan ook goed uit voor hun leeftijd.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.. Download deze 25 berichtjes

2. Een sugar momma houdt van een luxueuze levensstijl

Een sugar momma is niet vies van een beetje luxe en is niet bang om te laten zien dat ze geld genoeg heeft. Ze gaat graag naar dure restaurants, hotels en draagt enkel merkkleding. Met haar inkomen kan ze dit veroorloven en als sugar baby kun je hier mooi gebruik van maken.

3. Een sugar momma heeft een oudere leeftijd

Een sugar dating arrangement bestaat uit een jonge man en een oudere vrouw. Vandaar dat de term ‘momma’ ook wordt gebruikt. Een sugar momma voelt zich vaak aangetrokken door jonge aantrekkelijke mannen. Daarnaast werkt een jonge knappe man aan haar zij direct als een statussymbool.

4. Een sugar momma is succesvol en rijk

Over het algemeen zijn sugar momma’s zeer succesvol en daardoor welvarend. Ze hebben een succesvolle carrière (gehad) en hebben hierdoor een mooie spaarrekening opgebouwd. Ze hebben niet alleen genoeg geld voor een luxe levensstijl, maar ook om uit te geven aan jong gezelschap.

3 datingsites voor sugar momma dating

Ben je geïnteresseerd geraakt in een sugar momma relatie? Waarom probeer je het dan niet eens uit? De volgende 3 datingsites zijn specifiek bedoeld voor sugarbaby’s en sugar momma’s.

suikerarrangement

1. Suikerarrangement

Wil jij naast jouw drukke leven graag wat plezier beleven? Houd je van gezellige dinertjes, goede gesprekken en nieuwe mensen leren kennen? Ga dan voor een sugar date. Bij Suikerarrangement kun je eenvoudig een sugar momma vinden. Het is de eerste en grootste sugardatingsite van Nederland en België. Met meer dan 40.000 aanmeldingen kun je er moeiteloos een perfecte match vinden. Suikerarrangement brengt graag sugar daddy’s, sugar momma’s én hun sugar baby’s bij elkaar.

Bekijken op Suikerarrangement

Meld je eenvoudig aan en creëer een uniek profiel. Je kunt gebruik maken van een gratis lidmaatschap, maar Suikerarrangement biedt ook een betaald abonnement aan. Ga je voor dit abonnement, dan stelt Suikerarrangement persoonlijk een match voor je samen. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een sugar match te vinden.

seek for sugar

2. Seek For Sugar

Als jonge student is het leven niet altijd makkelijk. Je bent veel aan het studeren en tegelijkertijd moet je met je slecht betaalde baantje je studie zien te betalen. Wil je graag van je vrije tijd genieten, maar heb je er niet genoeg geld voor? Meld je dan aan bij Seek For Sugar en vind je ideale sugar momma match.

Bekijken op Seek For Sugar

Je ontmoet er aantrekkelijke succesvolle vrouwen die graag voor jouw gezelschap willen betalen. Zo betaalt zij een hotelovernachting, een tripje of een etentje met jou. Seek For Sugar is een sugardating site waar je op een discrete manier contact kan leggen met een sugar momma.

Meld je eenvoudig aan, maak een profiel aan en ga op zoek. Je kunt kiezen voor een gratis of betaald lidmaatschap. Met het betaalde Gold Membership kun je gebruik maken van alle features die de datingsite aanbiedt en kun je eenvoudig jouw perfecte sugar momma match vinden.

rich meet beautiful

3. Rich Meet Beautiful

Ben je als jonge man op zoek naar een succesvolle aantrekkelijk vrouw die jou mooie dingen kan bieden? Denk aan luxe uitjes naar het buitenland, heerlijke etentjes bij de beste restaurants en cadeautjes van je favoriete merken. Maak kennis met deze luxueuze levensstijl en laat je verwennen. Bij de sugar dating site Rich Meet Beautiful vind jij eenvoudig een sugar momma die je deze dingen kan bieden in ruil voor jouw gezellige gezelschap. Op deze datingsite vinden sugar momma’s en sugar baby’s elkaar.

Bekijken op RichMeetBeautiful

Meld je aan bij Rich Meet Beautiful, kom in contact met anderen en stel een mooi arrangement samen met je sugar momma. Maak gebruik van het gratis lidmaatschap of upgrade naar het betaalde Premium abonnement. Hiermee kun je gebruik maken van alles functies en features die Rich Meet Beautiful aanbiedt. Dit maakt jouw zoektocht naar een sugar momma alleen maar makkelijker.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Deze lichaamstaal kan zeggen of de eerste date goed gaat

Eerste dates kunnen opwindend of ongemakkelijk zijn, vaak zelfs tegelijk. Je weet niet wie…