Home Date Waarheen op de eerste date? + 10 Eerste date locaties

Waarheen op de eerste date? + 10 Eerste date locaties

1 minuten leestijd
0

Je date heeft “ja” gezegd op de vraag om elkaar te ontmoeten. Wat nu? Alles staat of valt met locatie. Wat vindt je date leuk om te zien en waar heeft je date een hekel aan? Houdt rekening met de voorkeuren van je date en kies een geschikte locatie. Hier volgen een aantal richtlijnen die je kunnen helpen om een locatie te vinden.

Spreek af op een openbare plek

Als je voor het eerst afspreekt met een date spreek dan af op een neutrale en openbare locatie. Het liefst op een centrale locatie tussen beiden in zodat allebei apart kunnen komen en vertrekken. Dit kan een restaurant zijn, een café of een terras. De neutrale locatie maakt het makkelijker om af te spreken en vermindert de druk aangezien beiden kunnen vertrekken wanneer men dat wil.

Kies een rustige locatie

Hoewel er zijn steeds mensen zijn die naar de bioscoop gaan op eerste date is dit niet verstandig. Een concert of andere locatie met harde muziek is ook geen goed idee. De bedoeling van een eerste date is om elkaar te leren kennen. Teveel afleiding voorkomt dat je met elkaar kunt praten. Kies een locatie waar je rustig met elkaar kunt praten.

Eten en drinken

Als je van plan bent om een gezellig gesprek te hebben met je date dan is het belangrijk dat er eten en drinken voorhanden is. Niemand is immers op z’n best met een hongergevoel. Als er een hapje en drankje genuttigd kan worden is het gesprek meestal veel leuker. Als het om een korte date gaat dan is dit echter niet altijd nodig.

Waarheen?

Er zijn veel verschillende locaties die geschikt zijn voor een eerste date. De beste locatie voldoet aan alle voorwaarden en wordt door beiden leuk gevonden. Een tiental voorbeelden voor een eerste date:

  • Maak een boswandeling
  • Ga er vroeg uit om samen te ontbijten
  • Bezoek een toeristische locatie in de eigen stad
  • Ga uit eten bij een restaurant
  • Doe een drankje in een café
  • Doe mee aan een wijnproeverij
  • Ga naar een food festival
  • Ga samen bowlen
  • Bezoek een biljartcafé
  • Ga picknicken in een park

Waarheen op de eerste date? + 10 Eerste date locaties

4.8 (96%) 5 stemmen

Wil je de tips in het echt uitproberen? Uit de statistieken van deze website blijkt dat de meeste bezoekers kiezen voor Badoo. Jij ook? Bezoek Badoo.

Laad meer artikelen
Laad meer in Date

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Tinder verwijderen: hoe doe ik dat?

Eindelijk besloten om Tinder te verwijderen nadat je een leuke single ontmoet hebt? Je kun…