Home Dating Slechte dating ervaringen? Vrouwen delen hun ergste dates op Twitter

Slechte dating ervaringen? Vrouwen delen hun ergste dates op Twitter

4 minuten leestijd
1
niet weer

Hoe moeizaam, irritant en ongemakkelijk de eerste dates ook kunnen zijn; het stelt je in staat om een aantal lachwekkende ervaringen mee te maken. Misschien dat je het op dat moment nog niet beseft, maar later kun je erom lachen. Op iedere verjaardag is er wel iemand die iets raars of unieks heeft meegemaakt tijdens het daten en er een goed verhaal aan heeft overgehouden.

Van onschuldige foutjes die uitlopen op een fiasco tot mensen die opeens 50 kilo meer gewicht meer zich meegedragen; je maakt wat mee op dating apps als Tinder en Badoo.

Vrouwen delen hun ervaringen

Wat er ook tijdens de eerste date gebeurt, je onthoudt het vaak pas als het raar en uniek was. Misschien dat je de persoon nooit meer in je leven ziet, maar door wat er gebeurt is blijf je het voor altijd onthouden. Op Twitter delen vrouwen nu wat zij zoal hebben meegemaakt tijdens de eerste dates.

Klaar met de vleeskeuringsapps?

relatieplanet"NIET swipen, MEER diepgang: Relatieplanet is precies dat. Voor mensen met inhoud die een vaste relatie zoeken."

Bekijk de leukste singles
 • ✅ Dating
 • ✅ Relatie
 • ✅ Liefde

Van mannen die overeenkomsten tonen met een seriemoordenaar tot dates die niet meer mogen kosten dan 10 dollar; vrouwen laten op Twitter de wereld weten wat hun ergste date was. Neem een kijkje hieronder om de slechtste dateverhalen te bekijken. Dit zijn de ergste dates die je eigenlijk niemand toewenst, behalve je grootste vijand:

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Eén reactie

 1. Roy Y.

  31 oktober 2018 at 06:42

  Echt lachen die eerste dates. Dames kunnen er ook wat van hoor. Zo werd ik een keer bij een dames op de koffie thuis uitgenodigd. Ze zat klaar in een super wulps strak jurkje. Toen haar mond open ging verging ik. Van de lucht, maar ook van haar verhaal omtrent haar geestelijk stabiliteit tot en met shocktherapie toe. T.M.I…

  En zo kan ik inmiddels ook een hele bundel schrijven. Ook dames blijken vaak ineens 40kg zwaarder of 20 jaar ouder….

  Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Haar of geen haar: welke man is aantrekkelijker op een datingapp?

Er zijn maar weinig dingen in het leven die mannen meer afschrikken dan de eerste tekenen …