Home Vegalove

Vegalove

vegalove
Veganist of vegetariër? Hoe fijn zou het zijn als je tijdens het daten niet meer hoeft uit te leggen wat het precies is wat je doet? Het is mogelijk op Vegalove: een website waar je perfect terecht kunt als je een veganistische of vegetarische leefstijl hebt.

Het is niet makkelijk om gelijkgestemden te vinden in de vegan vrijgezellenwereld en daar probeert Vegalove een handje bij te helpen. Op de website vind je mensen die net als jij een groen hart hebben. Zowel voor liefde als vriendschap is Vegalove geschikt, plus de leden die je tegenkomt hangen dezelfde levensstijl aan of zijn hierin geïnteresseerd. Het nadeel? Het heeft een relatief klein ledenbestand. Voorlopig ben je dus beter af bij de onderstaande datingsite waar je kunt zoeken op interesses.

Bekijk Lexa

Jezelf kunnen zijn vanaf het begin

Het feit dat je gelijkgestemden tegenkomt op Vegalove helpt je bij de eerste ontmoeting om makkelijker in gesprek te komen. Je kunt dus vanaf het eerste chatgesprek gewoon jezelf zijn. En dat betekent ook dat je niet eerst hoeft te vertellen wat je levensstijl inhoudt.

Op de datingwebsite – speciaal voor mensen met een groen hart – ontmoet je veel nieuwe mensen die even bewust in het leven staan als jij. Ze zijn net als jij duurzaam bezig in hun leven en sluiten daarmee goed aan bij jouw wensen en voorkeuren. Dit is dus waarom je op de website van Vegalove absoluut aan het juiste adres bent om een geschikte partner te vinden

Voor wie is het?

Op Vegalove vind je mensen die staan voor hun eigen denkbeelden en leefstijl. Je kunt op de site waardevolle en sympathieke mensen leren kennen – om van te leren, of om te daten. Als je mensen wilt tegenkomen die vegan of vegetarisch zijn dan kun je overwegen om op Vegalove een profiel aan te maken. Elk lid van Vegalove heeft een even duurzame blik op het leven als jij wat gelijk betekent dat je er mensen ontmoet die je eerder respecteren voor wie je bent.

Ieders mening en levenswijze wordt geaccepteerd en zo is de kans heel groot dat je iemand tegenkomt die bij je past. Ook al heb je misschien niet helemaal dezelfde levensstijl, door het wederzijds respect zou het zomaar wat kunnen worden. Voor Vegalove is niet voor niets de slogan: ‘Samen groen is goud!’

Iedereen is welkom

De datingwebsite heeft heel duidelijk een bepaalde doelgroep. Toch hoef je niet per se de levensstijl te omarmen om op deze website terecht te kunnen. Ook als je alleen maar geïnteresseerd bent in de levensstijl en ervoor openstaat, kun je je aanmelden op Vegalove.

Op de site vind je meerdere mensen die er net zo over denken als jij. Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je man of vrouw bent, of waar je op valt. Iedereen is welkom. Of je nu op zoek bent naar een liefdesrelatie of juist meer op zoek bent om je netwerk van “duurzame” vrienden uit te breiden; op Vegalove kun je het vinden.

vegan hart

Hoe werkt het?

Het inschrijven bij Vegalove gaat vrij eenvoudig. Het is enkel nodig om je geslacht, geslachtsvoorkeur, e-mailadres, profielnaam en geboortedatum in te voeren. Je kunt dan een wachtwoordt aanvragen, je account activeren en je bent klaar om op zoek te gaan in het ledenbestand.

Als je ingelogd bent, kun je een foto toevoegen en vervolgens nog wat informatie over jezelf toevoegen. Je kunt onder andere informatie over je lifestyle plaatsen, wie je bent, waar je naar op zoek bent en wat je ideale date is. Het invullen van je Vegalove-profiel neemt wel wat tijd in beslag, maar het zet je daarentegen ook meteen aan het denken. Door andermans profiel te lezen kom je direct al veel te weten over deze persoon. En dat zorgt ervoor dat je al snel kunt zien of iemand bij je past of niet.

Meerdere nieuwe matches per dag

Om de zoekfunctie te gebruiken vul je de zoekcriteria in en het ‘over mij’-gedeelte in je profiel. Dit is vereist, omdat je alleen dan een selectie van mensen kunt krijgen die eventueel bij je zouden kunnen passen. Je kunt in de zoekfunctie zelf ook nog filteren op bijvoorbeeld opleiding of lengte. Je zou er ook voor kunnen kiezen alle criteria te wissen en zo alle leden bekijken om te zien of er iemand tussen zit.

Naast de zoekfunctie krijg je ook nieuwe matchvoorstellen. Deze komen een paar keer per dag in je account tevoorschijn. Elk 4 uur krijg je een nieuwe match, dus het is wel een soort van speeddaten. Je begint het daten op Vegalove gratis, maar je een abonnement is nodig om te kunnen blijven daten. Dit zijn de tarieven:

  • 1 week: €4,-
  • 1 maand: €7,50
  • 4 maanden: €25,- met boom en certificaat t.w.v. €5,-
  • 1 jaar: €50,- met boom en certificaat t.w.v. €5,-

Is het betrouwbaar?

Vegalove lijkt in onze tests een betrouwbare datingwebsite te zijn. Een van de belangrijke pluspunt is dat de profielen door een team van het bedrijf gecheckt worden. Niet alleen van de foto wordt nagegaan of deze echt is, maar ook de ingevoerde informatie over het lid wordt bekeken. Zo weet je dus altijd zeker dat de leden van Vegalove echte mensen zijn.

De website wil zelf de kwaliteit waarborgen en daarom wordt alles gescreend. Je kunt ook pas actief op zoek als je goedgekeurd bent. Meestal gaat dit wel erg snel en ben je in een mum van tijd al goedgekeurd. En dan kan de pret pas echt beginnen – na deze handmatige controle.

De website

De website van Vegalove is heel makkelijk in gebruik. Het invullen van het profiel gaat eenvoudig en ook het zoeken en in het contact komen met de andere leden is intuïtief. Als je een betaald abonnement hebt, heb je een aantal extra functies tot je beschikking. Zo heb je de mogelijkheid om berichten te versturen, zoeken naar potentiële vrienden of partners en kun je elke 4 uur een nieuwe match bekijken.

Het betaalde lidmaatschap heet Green en door op Make Me Green te tikken kun je je abonneren op een van de memberships. De prijzen van het lidmaatschap zijn goed betaalbaar en goedkoper dat de meeste reguliere datingsites.

Bezoek Vegalove

Over Vegalove

Vegalove is een leuke datingsite waar je mensen kunt vinden die net zo’n groen hart hebben als jij. Of je nu zoekt naar de ware of gewoon een vriendschappelijke band, op Vegalove is er voor iedereen wel wat te vinden. Een lidmaatschap van de site is niet bijzonder duur en dat maakt het voor een breed publiek toegankelijk. Vegalove is vergelijkbaar met Vegadates, een andere datingsite voor vegetariërs en vegans.

Vegalove is aangesloten bij Vegan Friendly, de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. In 2018 en 2019 heeft Vegalove het Keurmerk Veilig Daten én het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk gekregen. Vanwege de hoge kosten van deze keurmerken, en het gratis daten op Vegalove, is men echter met deze keurmerken gestopt in 2020.

Of je nu wel een vegan lifestyle aanhangt of er enkel in geïnteresseerd bent, op Vegalove ben je aan het juiste adres. Veel mensen gingen je al voor en op de website zijn dan ook vele succesverhalen te lezen.