Home Vegadates

Vegadates

vegadates
Er zijn allerlei soorten datingsites te vinden. Er zijn datingsites speciaal voor 50-plussers, voor vreemdgaan en voor hoger opgeleiden. Het is dus maar net wat je zoekt, maar al heel wat jaren is er ook een andere datingsite toe te voegen aan dat rijtje. Een datingsite voor vegetariërs en vegans heeft vele jaren terug het levenslicht gezien en heet Vegadates.

Vegadates is een datingwebsite speciaal voor mensen met een veganistische of vegetarische levensstijl die gelijkgestemden willen leren kennen. Je hoeft dus niet meer te zoeken tussen de reguliere websites om bij iemand uit te komen die dezelfde levensstijl heeft als jij. Het nadeel? Het is er niet bepaald druk. Voorlopig ben je dus beter af bij deze datingsite waar je kunt zoeken op interesses.

Bekijk Lexa

Je hoeft niets meer uit te leggen

Het voordeel van een datingwebsite voor vegetariërs en vegans is evident: je hoeft niet meer uit te leggen wat je levensstijl precies inhoudt. Je hoeft niet iemand eraan te herinneren dat je bepaalde producten niet eet, want de persoon waarmee je date heeft dezelfde of een vergelijkbare levensstijl. Dit scheelt veel irritaties, onduidelijkheden en je hoeft jezelf niet te verklaren.

Doordat je op deze website gelijkgestemden tegenkomt, heb je bovendien direct een onderwerp om over te praten. Dat breekt makkelijk het ijs en zorgt ervoor dat het gesprek eenvoudig op gang komt. Vegadates is zo’n website waar je mensen tegenkomt die min of meer hetzelfde over de wereld denken en dat helpt enorm om de ware te vinden.

Voor wie is het?

De website Vegadates is voor verschillende type mensen. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar de liefde, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat je enkel op zoek bent naar vriendschap. In beide gevallen kun je aankloppen bij Vegadates. Als je interesse hebt in de levensstijl of gewoon iemand zoekt die een gezonde levensstijl aanhangt, dan is dit de website voor jou.

Je hoeft hiervoor natuurlijk niet zelf per se vegan of vegetarisch te zijn. Het is een website waar je een potentiële partner kunt vinden, maar ook je vriendschappennetwerk kunt uitbreiden. Het is dus maar net wat je zelf zoekt. Wie weet begin je wel een vriendschap die uitmondt in een romantische relatie; er is niemand die je tegenhoudt om dat te onderzoeken.

Liefde, vriendschap en meer

Als je mensen zoekt om gezellig wat mee te gaan doen of samen lekker mee te koken, dan is dit de ideale site. Er zijn genoeg vegan hotspots te vinden in het land waar je lekker kunt eten en al deze plekken zijn dus een ideale plek voor een date of afspraak. Er zijn al een paar duizend leden die zich aangemeld hebben bij Vegadates dus het kan zomaar zijn dat je iemand tegenkomt die perfect is voor jou.

Op de website zijn leden te vinden die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap, erotische dates of gewoon een gezellige afspraak. Het is dus een website voor een breed publiek. Als je de vegan of vegetarische levensstijl aanhangt, kun je op deze site misschien iemand vinden die hetzelfde in het leven staat als jij.

vegan hart

Hoe werkt het?

Je kunt bij Vegadates gewoon een profiel aanmaken. Je mag dan de eerste week gratis gebruik maken van de site om eens te kijken of het is wat je zoekt. Je hebt dan de mogelijkheid om alle functies te proberen die je anders tot je beschikking hebt met een betaald account. Dit is vrij bijzonder aangezien de meeste datingsites dit niet aanbieden.

Voor een week lang kun je genieten van alle privileges zonder dat je ervoor moet betalen. Zo heb je de tijd om een besluit te nemen of je alle extra functies nodig hebt of het ook zonder wel lukt. Het is ook de perfecte mogelijkheid om te bekijken of er wel genoeg leden aanwezig zijn waarmee het zou kunnen klikken.

Standaard info en extra vragenlijst

Als je je aanmeldt bij Vegadates, vul je ten eerste je standaard informatie in. Dit zijn je leeftijd, in welke provincie je woont en andere gegevens over jezelf. Je kunt er ook voor kiezen om de multiple choice vragenlijst te gebruiken. Deze vragenlijst gaat langs verschillende thema’s waardoor de antwoorden andere leden duidelijk kunnen maken wat je zoekt en wat je interesses zijn.

De vragenlijst is vooral voor de betalende leden handig, zij kunnen je antwoorden op de vragen bekijken. De thema’s zijn onder meer familie, interesses, hobby’s en karakter. Ook kun je aangeven wat voor werk je doet en waar je werkt. Een deel van de informatie is verplicht om in te vullen, een ander deel niet.

Bij inschrijving plaats je een advertentie in een van de zes rubrieken: Liefde, Vriendschap, Activiteiten, Wonen / Vakantie, Spiritualiteit en Diverse. Wanneer je je inloggegevens hebt gekregen, kun je meer advertenties aanmaken. In ieder van de zes rubrieken kun je één advertentie plaatsen.

vegadates ups

Is het betrouwbaar?

De website Vegadates is zoals het eruit ziet heel betrouwbaar. De profielen die erop staan zijn van echte mensen en dat geeft wel aan dat het een site is waar echte leden bij aangesloten zijn. De website is verder heel overzichtelijk en de privacyverklaring is eenvoudig te begrijpen. Er staat duidelijk hoe je gegevens verzameld worden en dat deze na 18 maanden niet actief op de site te zijn geweest gewoon verwijderd worden.

Ook zijn je zoekopdrachten en berichten allemaal versleuteld. De standaard en veilige SSL-encryptie is aanwezig om dat te waarborgen. Daardoor kun je erop vertrouwen dat alle gegevens die je verzendt op de datingsite veilig worden verzonden. Als je zeker wilt zijn dat de website goed is, kun je ook de verschillende reviews van gebruikers lezen.

De website

De website is verder heel eenvoudig te gebruiken en een profiel aanmaken is heel simpel te doen. Zoals gezegd is Vegadates een website voor iedereen die deze levensstijl aanhangt of er geïnteresseerd in is. Toch is het niet direct mogelijk om te zien of iemand vegetarisch, vegan of bijvoorbeeld raw foodist is. Het is wel in te vullen in de vragenlijst, maar dit heeft niet iedereen die een profiel aangemaakt heeft gedaan.

Het is verder ook mogelijk om te zien of iemand nog online geweest is. Je kunt online met iemand chatten of een berichtje achterlaten als iemand niet online is. Dit is echter wel een functie die bij het betaalde account hoort. Je moet hiervoor dus wel een betaald lidmaatschap afnemen.

Bezoek Vegadates

Over Vegadates

Wist je dat Vegadates al meer dan 15 jaar bestaat? De eerste versie van de datingwebsite werd in 2003 opgericht, in een tijd waarin smartphones en apps nog niet bestonden. Sinds die lange tijd geleden hebben zich duizenden mensen ingeschreven, zijn er vele relaties ontstaan tussen leden van Vegadates en hebben nog meer leden inspirerende dates gehad. In 2018 is zowel het ontwerp als de werkwijze van de Vegadates website op de schop gegaan. Het gehele platform is volledig vernieuwd.

Vegadates is een leuke en makkelijk te gebruiken website waar je gelijkgestemden kunt vinden. Vegadates neemt zo al heel wat werk voor je uit handen. Je weet namelijk dat je met mensen in contact komt die hoogstwaarschijnlijk weten wat de levensstijl die je aanhangt precies inhoudt. Je hoeft dus al heel wat minder uit te leggen tijdens de eerste date.

Voor Vegadates is het belangrijk dat men respect heeft voor elkaar. Zowel iemands mening als de kijk op het leven moet met respect worden behandeld. Bij Vegadates draait het niet enkel om liefde, maar ook om vriendschap – wanneer je dit zoekt.