Home Algemeen Van Pokémon date naar zwangerschap: hoe snel het kan gaan

Van Pokémon date naar zwangerschap: hoe snel het kan gaan

1 minuten leestijd
0

Dat de tips op onze website succesvol zijn onder mensen die wel wat dating tips kunnen gebruiken merken we wekelijks aan de e-mails die we ontvangen van enthousiaste singles. Normaal gesproken publiceren we deze e-mails niet maar gisteren kregen we een interessante e-mail binnen. Een eerste date kan plaatsvinden op verschillende locaties maar de basis van de eerste ontmoeting kan ook een gezamenlijke interesse zijn zoals je hieronder leest in de ingezonden e-mail. Het toont maar weer eens aan hoe snel het kan gaan.

Hoi,

Mijn complimenten aan jullie website! Ik heb er veel aan gehad toen ik een paar maanden geleden een leuke jongen leerde kennen via Tinder. Hoe spannend ik het ook vond om af te spreken, het moest er een keer van komen! Nu ben ik niet iemand die snel afspreekt en al helemaal niet via de mobiele telefoon. Hoe ga ik dit aanpakken dacht ik? Toen las ik wat artikelen van jullie website en kwam ik op een idee. Wat we allebei in gemeen hebben is Pokemons vangen.

Het was toen net populair in Nederland en we speelden het allebei erg veel. De eerste date? Natuurlijk samen op jacht naar Pokemons. De eerste kus was zelfs nadat we Electabuz gevangen hadden! Het was nog veel leuker dan ik verwacht had en al snel werd het erg serieus tussen ons. Totaal onverwacht kan ik jullie melden dat ik nu in verwachting ben. We weten nog niet wat het word en we moeten nog veel regelen maar ik ben nog nooit zo blij geweest! Ga zo door!

Groetjes,
xxxxxxxxx

Dat een Pokémon app spelen kan leiden tot een succesvolle date, een nieuwe liefde en als kers op de taart een zwangerschap had niemand verwacht. Om de privacy van de inzender te beschermen hebben we de naam niet vermeld. We wensen je veel succes en geluk in de liefde!

Van Pokémon date naar zwangerschap: hoe snel het kan gaan

5 (100%) 2 stemmen

Wil je de tips op deze website in het echt uitproberen? Uit de statistieken blijkt dat 68% van onze bezoekers de traditionele datingsite Relatieplanet kiest. Jij ook?

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Hij negeert me ineens, zonder reden: waarom mannen dat doen

Elke dag stellen miljoenen internetgebruikers de moeilijkste vragen aan Google. Soms heeft…