Valentijnsacties bij de datingsites: probeer de gratis lidmaatschappen

Michael Slender
Door Michael Slender
3 minuten leestijd

Nu Valentijnsdag nog maar twee weken bij ons vandaan is zetten de Nederlandse datingsites alles op alles om je te helpen snel een liefde te vinden. Terwijl de verliefde stellen op zoek gaan naar romantische Valentijnsdag ideeën om de partner te verrassen heb jij niemand om extra aandacht te geven. Daar hopen de datingsites te veranderen door je gratis of voor een fikse korting gebruik te laten maken van de datingsite.

Zo kun je in de gehele maand februari profiteren van een aantal dagen gratis aanbiedingen van een handvol datingsites of met veel korting een lidmaatschap uitproberen. Dit zijn de Valentijnsacties bij de datingsites:

DatingsiteActiePeriodeInfo
Seniorengeluk1 dag gratis7 t/m 14 februariInfo en bekijken
Novamora1 dag gratis7 t/m 14 februariInfo en bekijken
Meetic3 dagen gratisGehele maand februariInfo en bekijken
Match4me3 dagen gratisGehele maand februariInfo en bekijken
50Plusmatch3 dagen gratisGehele maand februariInfo en bekijken
50Liefde10 dagen voor €4,99Gehele maand februariInfo en bekijken
Pepper3 dagen gratisGehele maand februariInfo en bekijken
Lexa3 dagen gratisGehele maand februariInfo en bekijken

3 dagen gratis?

Voor de maand februari bieden vijf grote datingsites de mogelijkheid om gratis lid te worden om vervolgens drie dagen gratis het betaalde lidmaatschap te testen. Normaal gesproken kost een betaald lidmaatschap bij de meeste datingsites 19.95 euro per maand en kun je het niet enkele dagen gratis testen. Wie weet ben je vanaf de eerste dag al in gesprek met de liefde van je leven waarna je na drie dagen het gesprek al naar WhatsApp verplaatst hebt.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Bovendien kun je het rijtje afgaan en al deze datingsites uitproberen. Zo kun je minimaal 15 dagen gratis gebruik maken van de betaalde lidmaatschappen. Dating hoeft op deze manier geen geld te kosten. Februari wordt op deze manier een budgetvriendelijke maand voor iedere single die Valentijnsdag niet alleen wil doorbrengen.

Let op: dit zijn tijdelijke acties. Maak er gebruik van binnen de looptijd om te profiteren van de aanbiedingen.

Valentijnsdag

Waar de dag van de liefde ooit enkel voor anonieme liefdes was bedoeld is het nu een dag voor geliefden om de affectie en toewijding aan elkaar te vieren. Als single is het een dag waar je geconfronteerd wordt met de eenzaamheid van het alleen zijn. Dat is echter niet meer nodig nu je op ieder moment en op elk apparaat een app van een datingsite kunt downloaden. Voorkom dat je ook op Valentijnsdag alleen op de bank ligt met Netflix erop en maak deze maand gebruik van de mogelijkheid om gratis te daten.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie