Home Twero

Twero

We zijn allemaal bekend met de social media giganten Facebook, Instagram en Snapchat, maar wist je dat er ook zulke netwerken zijn in de erotische hoek? Twero is een sociaal erotisch netwerk waar de leden vrienden (fuddies) met elkaar worden, updates plaatsen, privé chatten, foto’s en video’s delen en met elkaar webcammen. Het is dus net als de social media zoals je deze kent, alleen dan gericht op seksuele contacten, het delen van spannende content en entertainment. Waar mainstream social media stoppen, gaat Twero verder.

Alle gangbare en traditionele social media hebben één ding gemeen: seksuele inhoud is verboden. Het plaatsen van expliciet materiaal kan zelfs leiden tot een levenslange verbanning van het netwerk. De oplossing? Twero. Op deze social media website is dat wel toegestaan. Sterker nog: het delen van seksueel content is de basis van het platform.

Bezoek Twero

Voor wie is het?

Twero is het grootste erotische sociale netwerk van Nederland. Omdat het zich daarmee onderscheidt van de andere netwerk, is er ook een andere doelgroep dan media zoals Facebook en Instagram. Bij Twero draait het om seks, in alle vormen die je maar kunt bedenken. In die zin is het erotische sociale netwerk bedoeld voor mensen die er genot uit halen om pikante beelden te delen, sensuele video’s te plaatsen en die van anderen te bekijken. In de regel zijn het vooral vrouwen die de content plaatsen en mannen die erop reageren, maar andersom kan natuurlijk ook.

Je afkomst, opleiding, woonplaats en geaardheid spelen geen enkele rol: iedereen is vrij om te zijn wie ze willen zijn op Twero. Verder is iedereen welkom op de website, zolang je maar aan één harde eis voldoet: ouder dan 18 jaar. Alle modellen, acteurs, actrices en andere personen die gepubliceerd worden op de website en seksuele handelingen verrichten zijn ouder dan achttien jaar, goed om te weten.

twero app

Hoe werkt Twero?

Twero is een vreemde eend in de bijt van de sociale netwerken, omdat het er dus voornamelijk om de seksuele inhoud gaat. De werkwijze is echter niet veel anders dan de klassieke social media. Het is een vrij simpele website met maar een doel: het samenbrengen van mensen die genieten van seks. Het werkt dan ook hetzelfde als een typisch sociaal netwerk met profielen.

Je hebt een profiel waarop je jezelf laat zien aan de hand van een aantal foto’s, eventueel ook video’s en in het ‘Over mij’-gedeelte kun je meer informatie over jezelf delen. Andersom hebben andere Twero-gebruikers ook zo’n profiel waarop zij meer over zichzelf vertellen. Deze andere gebruikers kunnen jouw profiel bekijken, flirts sturen of je een privébericht versturen. Bovendien kunnen zij reageren op de posts die je publiceert. Maar voordat de berichten, reacties en flirts binnenstromen, moet je je wel eerst registreren.

Aanmelden bij Twero is via de website mogelijk met je e-mail adres. Verzin een interessante gebruikersnaam en veilig wachtwoord, vul je e-mail adres in, je taal, geslacht en geaardheid. Meld je je aan als een stel? Vergeet dan niet het vinkje te selecteren bij ‘Wij zijn een koppel’. Na registratie kun je direct aan de slag met je profiel en ondertussen ontvang je misschien al de eerste berichten van de Twero-leden.

Flirts sturen, berichten en zoeken

Bij een traditionele werkwijze is eigenlijk geen uitgebreide uitleg nodig, alleen werkt het bij Twero toch net wat anders. De opzet van Twero is vooral gericht op de man die op zoek is naar een vrouwelijke en vooral sexy vriend. Er zijn vier belangrijke onderdelen van de website en daarnaast de handige zoekfunctie. Dit zijn de vier secties waar je nieuwe mensen kunt vinden:

  • Vind vrienden
  • Wall
  • Foto’s
  • Films

Naast de bovengenoemde onderdelen is het mogelijk om te zoeken naar specifieke gebruikers, wat vooral handig is als je een gebruikersnaam hebt of woonplaats. Dit doe je met de zoekfunctie waarmee je dus kunt zien welke leden uit je eigen woonplaats komen. Dat zoeken is zo gebeurd en bijna direct krijg je een lijst met profielen te zien die aansluiten op je zoekopdracht. Uit de lijst met profielen die getoond worden, kun je selecteren met wie je contact wilt. Klik op een profiel om meer over de persoon te weten te komen en als het je aanstaat, dan kun je op het profiel van deze persoon direct een persoonlijk bericht verzenden.

Nu 120 gratis credits bij Twero

credits

Gratis inschrijven

Iedereen die een profiel aanmaakt bij Twero start met het standaard lidmaatschap. Dit is volledig gratis: geen verborgen kosten. Je kunt gebruikmaken van alle standaard features zoals elk ander gratis lid dat kan. Je profiel invullen, foto’s toevoegen, interesse tonen en contact opnemen met betalende leden zijn een aantal van deze functies die je kunt gebruiken. Er is echter een beperking. Als gratis lid ontvang je 120 gratis credits die je kunt opmaken. Zijn deze op? Dan kun je ze bijkopen. Credits kopen is mogelijk met een eenmalige betaling, dus je zit niet vast aan een abonnement. Dit zijn de prijzen van de credits:

  • 500 credits voor 9,95
  • 1120 credits voor 19,95
  • 2938 credits voor 49,95
  • 6325 credits voor 99,95
  • 10865 credits voor 149,95

Webcam en betaalde content

Voor niets gaat de zon op en dat geldt dus ook voor veel van de functies van Twero. Een flirt versturen kost 60 credits, een fooi geven als reactie op een foto kost ook 60 credit. Zo ben je ben je al snel door de gratis 120 credits heen. Flirts en fooien zijn bovendien niet de enige betaalde functies. Wil je video’s van andere leden bekijken? Dan ontkom je er niet aan om credits bij te kopen voor deze betaalde content. Hoeveel credits je voor de video kwijtbent verschilt overigens per video: dit kan oplopen tot meer dan 2500 credits.

Onderdeel van het sociale netwerk is de koppeling met de webcamgirls. Met deze dames kun je chatten, maar dan op een stoute en spannende manier: dirty talk. Niet alleen kun je met deze vrouwen berichten uitwisselen, ook kun je tegen betaling van credits foto’s uitwisselen of ze laten uitkleden voor de camera. Het ligt er maar net aan hoever je wilt gaan. Kortom, Twero brengt niet alleen mensen samen die op zoek zijn naar seksueel vertier, ook kun je contact leggen en content bekijken van actrices die dit als werk doen.

Bezoek Twero

twero

Over Twero

Twero omschrijft zichzelf als het adult social network, maar het is meer dan dat. Dankzij de koppeling met webcamdames bestaat een groot deel van de website uit betaalde live-content. Daarentegen is het wel degelijk mogelijk om met hen te chatten en vrienden te worden. Het is dus een aparte vorm van een sociaal netwerk.

Twero is in deze niche een van de toonaangevende websites die deze mensen koppelt en verbindt. Dat doet het sinds begin 2018, het jaar waarin de website werd opgericht. Inmiddels is de berichtenfunctie ook beschikbaar als app, om altijd op de hoogte te zijn van je berichten. Verzoekjes? Wat wil je kwijt? Deel het op Twero: het sociale netwerk voor de adult-liefhebber.