Bij Toekomst Relatiebemiddeling kun je iets anders verwachten dan bij de meeste online datingsites. Hier zul je namelijk zomaar gekoppeld worden aan willekeurige singles, maar zijn er medewerkers actief op zoek naar jouw perfecte partner. Je hoeft hier dus niet zelf contacten te gaan leggen en geschikte singles uit te zoeken. Toekomst relatiebemiddeling is door heel Nederland werkzaam en biedt een persoonlijke benadering.

Ben je op zoek om je ware liefde te vinden om de rest van je leven mee te delen? Heb je geen tijd om zelf actief te daten maar zou je dit graag uitbesteden? Ben je op zoek naar persoonlijke relatiebemiddeling met veel aandacht voor jou? Dan ben je hier aan het juiste adres. Benieuwd geworden naar Toekomst relatiebemiddeling, voor wie het is en hoe het werkt?

Voor wie is Toekomst Relatiebemiddeling bedoeld?

Een relatiebemiddelingsbureau is voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze, nieuwe relatie. Of je nu op zoek bent daar je grote liefde of een maatje; er wordt altijd uitgegaan van de mogelijkheid van een nieuwe start. Bij Toekomst Relatiebemiddeling zul je geen anonieme, misleidende profielen tegenkomen. Alle leden worden thuis bezocht, waardoor ze een goed, persoonlijk beeld hebben van iedereen. Hierdoor kunnen ze je aan de juiste persoon voorstellen en succesvolle matches maken.

Als je dus klaar bent met datingsites of apps, en op een serieuze manier op zoek wilt gaan naar een partner, dan ben je hier aan het juiste adres. Ook als je zelf bijvoorbeeld weinig tijd hebt om te daten, kan dit een goede keuze zijn. De zoektocht naar jouw ideale partner kun je namelijk zo uitbesteden, zodat je zelf niet eindeloos hoeft te zoeken.

Bij Toekomst Relatiebemiddeling kun je terecht vanaf 35 jaar en tot 80 jaar. Er wordt dan gekeken naar de behoeftes van iedere leeftijdscategorie. Ben je nog jong en heb je nog een kinderwens? Of ben je op zoek naar een maatje die dezelfde dingen heeft meegemaakt in het leven als jij? Wat je situatie ook is, er zal zorgvuldig en persoonlijk voor je worden gezocht.

toekomst relatie banner

Hoe werkt Toekomst Relatiebemiddeling: de werkwijze

Toekomst Relatiebemiddeling richt zich op singles tussen de 35 en de 80 jaar die op zoek zijn naar een duurzame relatie. Nadat je contact hebt opgenomen zal er als eerste een gesprek bij jouw thuis volgen. Dit is makkelijk en gunstig voor de matching, aangezien je in je eigen omgeving vaak een stuk comfortabeler bent. Tijdens dit intakegesprek zullen er verschillende onderwerpen aan bod komen. Denk hierbij aan je relatiewaardes, je karakter, interesses en partnerwensen. Jij geeft hier de handvatten waarna Toekomst relatiebemiddeling voor je aan het werk zal gaan.

Na het intakegesprek wordt er gezocht naar het beste profiel uit de bestaande database. Verder wordt er ook proactief gezocht via het brede netwerk van Toekomstrelatie voor jouw ideale partner. Daarna wordt de beste kandidaat aan jou voorgelegd en besproken en worden er eventuele adviezen gegeven voor de eerste date.

Gedurende het hele traject kun je tips en tricks verwachten; er wordt altijd per email of telefonisch contact gehouden zodat je er nooit alleen voor staat. Is je match toch niet de juiste? Dan kun je dit terugkoppelen en wordt er voor je verder gezocht op zoek naar je ideale partner.

De werkwijze

  1. Telefonische kennismaking
  2. Gesprek bij je thuis
  3. Beste match
  4. Evaluatie met jouw matchmaker
  5. Jouw nieuwe partner gevonden

Het verschil met online dating

Op internet en op veel datingsites worden de matches door een anonieme computer aan je voorgesteld. Ook zul je vaak zelf nog op zoek moeten gaan tussen de honderden mogelijke singles. Dit is niet het geval bij Toekomst relatiebemiddeling. Hier geldt er een persoonlijke aanpak, waarbij discretie en kwaliteit erg belangrijk zijn. Ze kennen alle cliënten persoonlijk en bieden professionaliteit. Daarnaast is het ook nog eens erg gemakkelijk aangezien het werk voor je wordt gedaan en je niet zelf op zoek hoeft te gaan.

Je kunt altijd vragen stellen als je het bijvoorbeeld spannend vindt om de stap te zetten of als je vragen hebt over de werkwijze. Ook is het mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

De kosten van relatiebemiddeling

De kosten die relatiebemiddeling met zich meebrengen staan niet in verhouding met de kosten van een datingsite. Er komt hier namelijk een stuk meer persoonlijke aandacht bij kijken, waardoor de kosten ook een stuk hoger zullen komen te liggen. Bij Toekomst Relatiebemiddeling kun je kiezen uit drie pakketten om een partner te vinden.

De eerste mogelijkheid is ‘super voordelig’ en kost €190. Bij dit pakket zit een beknopte intake inbegrepen en twee maanden passieve bemiddeling. Er zal dus niet actief worden gezocht en dit pakket is daardoor ook meer een kennismaking. Is er iemand op zoek naar jou dan krijg je een telefoontje.

Het tweede pakket is ‘Goede Keuze’ en zal je €950 kosten. Hierbij krijg je een persoonlijke intake aan huis en kun je je eerste date binnen 10 weken verwachten. De beste profielen worden aan je voorgelegd en binnen dit pakket krijg je één jaar bemiddeling. De verwachting is dat je binnen deze 12 maanden ook jouw nieuwe relatie hebt gevonden. Het is mogelijk om in termijnen te betalen en ook zul je regelmatig contact hebben met je matchmaker.

Het laatste mogelijke pakket is ‘Extra Service’ ter waarde van €1450. Hier krijg je een jaar bemiddeling, inclusief service op maat. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit het extra wensen pakket of single coaching. De eerste date zal hier vaan binnen 6 weken al plaatsvinden en er zal extra service worden geboden. Ook hier is de verwachting dat je binnen 2 tot 12 maanden jouw nieuwe partner zult hebben gevonden.

Bezoek Toekomst Relatiebemiddeling

Over Toekomst Relatiebemiddeling

Bij Toekomst Relatiebemiddeling ben je dus aan het juiste adres als je op zoek bent naar persoonlijke bemiddeling. Je hebt hier een grote kans van slagen, aangezien 70% van de leden hier hun nieuwe partner ontmoet. Ook is het geschikt voor verschillende doelgroepen en voor mensen die bijvoorbeeld internet daten niet zien zitten. Er zijn verschillende pakketten mogelijk waardoor je zelf kunt kiezen wat het beste aansluit bij jouw wensen.