Home Dating 5 willekeurige maar eerlijke tips voor online daten

5 willekeurige maar eerlijke tips voor online daten

2 minuten leestijd
0
liefde app

Door het lezen van dating tips en je te verdiepen in het spel van online daten haal je het maximale uit je online dating ervaring. Online daten is misschien wel de lastigste vorm van daten. Ten eerste zie je de andere persoon niet meteen en weet je niet direct wat je moe verwachten. Soms heeft de ander maar één foto waardoor het beeld dat je van de ander hebt maar beperkt is. Dat maakt online daten niet makkelijker. Op basis van die ene foto, een profiel en natuurlijk een goed gesprek moet je een keuze maken of je wilt afspreken. De volgende online dating tips zullen je helpen bij het online daten.

Wees eerlijk en spreek de waarheid

Als je een online dating profiel samenstelt zorg er dan voor dat alles wat in het profiel staat waar is. Lieg nooit over iets in je profiel. De waarheid komt altijd boven tafel. Hoewel het interessant lijkt om te vermelden dat je ooit de Nobelprijs voor Dating hebt gewonnen is dit niet iets wat je lang kunt volhouden. Het geeft de ander alleen maar een beeld over jou als persoon wat niet klopt. Voorkom dat je verwachtingen kweekt die je niet kunt nakomen.

Doe je best om er goed uit te zien

Dat geldt voor de foto’s op je profiel maar ook voor een eventuele date. Hoe je eruit ziet op de foto’s bepaalt voor een groot deel het succes dat je hebt op de dating apps en websites. Gebruik je beste foto. Een goede foto trekt meer bezoekers naar je profiel wat weer leidt tot meer berichten. Vergeet ook niet te lachen. Als je het geluk hebt om daadwerkelijk af te spreken dan is je uiterlijk een belangrijk onderdeel van de eerste indruk. Aangezien je maar één keer een eerste indruk kunt achterlaten is het essentieel dat je er op je best uitziet.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Wees voorbereid

Een goede voorbereiding is het halve werk; dit geldt ook voor online daten. Of je nu een dating app gebruikt of een datingsite met match systeem, je moet weten wat je wilt om het te kunnen zoeken en vinden. Denk erover na wat je zoekt in een toekomstige partner. Dit kan een moeilijke vraag zijn als je zelf niet zeker weet wat je nu eigenlijk wilt. Probeer in ieder geval enkele kenmerken op te stellen waaraan de partner moet voldoen. Schrijf deze kenmerken eventueel op zodat je ze niet vergeet.

Sex op een eerste date? Nee

Van alle dating tips is deze tip misschien wel het belangrijkst. Heb nooit seks op de eerste date als je doel een langdurige relatie is. Het geeft de ander niet alleen het verkeerde beeld maar het is daarna ook moeilijk om de relatie in stand te houden. Het kan een relatie breken voordat deze gemaakt is.

De man betaalt

Dat klinkt misschien ouderwets maar zo werkt het nog steeds. De man betaalt de rekening van de eerste date. Vraag als man zijnde nooit je date om alles te betalen. Dit wordt niet gewaardeerd door vrouwen. Door de rekening van de eerste date te betalen heb je de bovenhand. Dringt je date aan? Bied dan aan dat zij de volgende betaalt.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Deze lichaamstaal kan zeggen of de eerste date goed gaat

Eerste dates kunnen opwindend of ongemakkelijk zijn, vaak zelfs tegelijk. Je weet niet wie…