Home Dating 3 tips voor mannen bij het kiezen van een profielfoto

3 tips voor mannen bij het kiezen van een profielfoto

2 minuten leestijd
0
foto man dating

Het kiezen van de profielfoto is erg belangrijk. Dit is het uithangbord van je online dating profiel. Het maakt het verschil tussen een berichtje krijgen of niet. Neem de volgende datingtips mee bij het kiezen van je profielfoto.

1. Kies drie goede foto’s van jezelf

Kies twee tot drie van je beste foto’s uit. Deze foto’s worden je belangrijkste foto’s op je dating profiel. Twee tot drie foto’s zijn minimaal nodig om goed te laten zien hoe je eruit ziet. Foto’s kunnen vaak wat anders laten zien dan het echt. Daarom wil iedereen graag meer dan één foto zien. Vooral vrouwen willen je zien vanaf meerdere hoeken als het kan. Als je foto’s te onduidelijk zijn of te weinig laten zien dan kan een vrouw denken dat je iets te verbergen hebt.

Er zijn meerdere redenen waarom je meer dan één foto moet hebben. Je gaat ook je profielfoto geregeld afwisselen. Dit doe je om de drie dagen ongeveer. Verschillende foto’s trekken verschillende vrouwen aan. De vrouw die je profiel niet bezocht doet dat nu met de andere foto misschien wel. Door de foto’s af te wisselen ontvang je meer bezoekers op je profiel en heb je een hogere kans op een berichtje.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Een andere reden voor het hebben is dat vrouwen met behulp van de foto’s een goed beeld van je krijgen. Dat vinden vrouwen heerlijk want dan hebben ze het idee dat ze niet voor verassingen komen te staan. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden. In online daten kan een foto je de date opleveren of de vrouw verjagen. Kies dus niet de minste foto’s uit, maar alleen de allerbeste.

2. Het kiezen van je belangrijkste foto

De belangrijkste foto’s op je profiel moeten duidelijk en aantrekkelijk zijn, zelfs als deze in een klein formaat wordt getoond. Profielfoto’s op dating websites worden vaak in het klein getoond als er door members wordt gezocht naar een date. Hoeveel succes je hebt hangt voor een groot deel af van deze foto. Zorg er dus voor dat deze foto er heel goed uitziet in een klein formaat. Het moet de vrouw verleiden om erop te klikken zodat ze meer over je kans lezen. Je profiel kan nog zo goed geschreven zijn, de vrouwen moeten er eerst op klikken.

3. De hoek en belichting

De hoek van de camera en de belichting zijn bepalend voor de foto. Kies een foto die scherp is en je moet er duidelijk opstaan. Alleen jij, zonder vrienden of andere personen om je heen. De foto toont je vanaf je beste kant. De belichting is het belangrijkste bij het fotograferen. Er zijn verschillende trucs om een foto aantrekkelijker te maken door het gebruik van licht. Een professionele foto is echt niet nodig voor een profielfoto maar het is altijd beter dan een slechte foto. Probeer zelf wat foto’s van jezelf te maken met de zelfontspanner op een camera of vraag een vriend of vriendin om je te helpen. Kies een foto waarop je lacht en er aantrekkelijk en natuurlijk uitziet.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Hoe je de vonk laat overslaan tijdens je dates

Een klein beetje passie van beide kanten kan het verschil maken tussen een leuke en een le…