Home Relatie 4 tips voor berichten die je naar je vriendin verstuurt

4 tips voor berichten die je naar je vriendin verstuurt

2 minuten leestijd
0
whatsapp

Je stuurt iedere dag berichten naar je vriendin via Whatsapp, Facebook of sms. Vaak is het kort en bondig, zoals we gewend zijn van mannen. Veel van deze berichten zijn daarom niet bijzonder en daarom wil je eens wat unieks naar haar sturen om te laten zien wat je voor haar voelt. Wat kun je nu voor leuks naar je vriendin sturen dat je zeker weten waardeert?

1. Deel je echte gevoelens

Het wordt vaak gezegd dat veel mannen de gevoelens niet goed kunnen uiten. Door een bericht te versturen met wat je voor je vriendin voelt, maak je korte metten met deze uitspraak. Vooral als je niet vaak je gevoelige kant aan je vriendin toont, kan het veel voor haar betekenen.

Iedereen heeft emoties en gevoelens als het aankomt op een relatie. Heb je wel eens een heel fijn gevoel gehad toen je haar aankeek of toen ze met iets bezig was en je haar observeerde? Vertel haar precies wat er gebeurde en wat je toen voelde. Herinner het gevoel dat je toen kreeg en deel dit in het bericht. Zonder twijfel zal het haar een fijn gevoel geven dat je dit met haar deelt.

Wat wil jij?

"Iedereen heeft het over zichzelf, maar wat wil JIJ? Stel deze 999 vragen aan jezelf: kijk vooruit, spreek wensen uit, vraag feedback, geef jezelf cijfers."

Bekijk '999 vragen aan jezelf'

2. Deel je ervaringen

Als er iets leuk of grappigs gebeurt waardoor je meteen aan je vriendin moet denken, laat het haar dan weten in een bericht. Deel het ook als je uit het niets moet lachen om iets wat je vriendin de vorige avond deed. Maak een selfie met je lach en zet de tekst eronder. Dit kan van alles zijn zoals “jij bent de reden dat ik lach vandaag” of “ik lach nog steeds om die grap van gisteren”. Je laat hiermee zien dat je ook aan haar denkt als ze niet bij je in de buurt is.

3. Deel waarom je haar leuk vindt

Waarom is zij je vriendin? Vertel haar wat je leuk aan haar vindt. Niet de standaard dingen maar de dingen die haar uniek maken. Vind je haar oren schattig? Laat het haar weten met een appje. Heeft ze een aparte gewoonte? Vertel haar dat je dat zo leuk vindt. Zo kun je waarschijnlijk vele dingen bedenken waarom je je vriendin zo leuk vindt.

Begin op dag 1 met een eigenschap en stuur vervolgens iedere dag een andere eigenschap wat haar zo leuk maakt. Start bijvoorbeeld met “1: Je bent mijn vriendin omdat ik smelt als je me aankijkt”. Vervolgens stuur je haar de gehele week berichten over wat je zo leuk aan haar vindt.

4. Deel een foto

Niet zomaar een foto maar een foto waarop iets afgebeeld is wat jullie verbindt. Dit kan bijvoorbeeld een bloem zijn die tegenkomt op weg naar je werk of pindakaas in de schappen van de supermarkt waar jullie beiden gek op zijn. Het maakt niet uit wat het is; zolang het maar betrekking heeft op jullie beiden.

Als je ergens een foto van kunt maken die jullie relatie op een eigen manier weergeeft, doe het dan. Door dit geregeld te doen versterk je de band en geef je haar het idee dat jullie één zijn en bij elkaar passen.

Meer mensen zoals jij...

... weten niet welke liefdestaal ze spreken. En dat is niet zo gek als je helemaal niet weet dat iedereen een eigen moedertaal der liefde heeft. In ‘De vijf talen van de liefde’ ontdek je welke taal jij spreekt en nog belangrijker: hoe je daarmee je liefdesleven verbetert. Verhelderend, een eyeopener: kom er zelf achter waarom dit boek ‘het best beoordeelde’ relatieboek is.

Bekijk de vijf talen van de liefde
Laad meer artikelen
Laad meer in Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Passie: 11 tekenen van een gepassioneerde relatie 

Passie, hartstocht, liefde, onstuimigheid, begeerte. Je kunt er verschillende namen aan ge…