Home Dating Ben je blut? 5 tips om te daten met een budget

Ben je blut? 5 tips om te daten met een budget

2 minuten leestijd
0
picknick

Met dank aan de crisis zijn er veel mensen die niet veel geld te besteden hebben. Iedereen probeert minder uit te geven, maar hoe doe je het dan op een date? Je wil niet overkomen als een krent, maar je wil ook niet al je geld voor de hele maand opmaken aan je date. Gelukkig zijn er ook manieren om te daten zonder er geld aan uit te geven. De volgende tips kunnen helpen met daten met een budget.

1. Je huiswerk doen

Als je wilt daten op een budget, dan valt of staat alles met de voorbereiding. Houdt lokale kranten in de gaten, onderzoek de lokale websites en bekijk of je aanbiedingen voor leuke uitjes kunt vinden. Als je je huiswerk doet dan vind je de leukste aanbiedingen die je kunt benutten voor je date. Dating met een budget betekent niet dat je alle leuke activiteiten voorbij moet laten gaan. Als je je huiswerk doet, dan mis je niets.

2. Iets bekijken

Overal in Nederland zijn bezienswaardigheden te bekijken waar je nog nooit van gehoord heb. Vaak zijn er zelfs in je eigen stad leuke bezienswaardigheden om naar toe te gaan met je date. Je bent dan toerist in je eigen stad. Samen kun je al het “nieuws” in je eigen stad bekijken en dit levert vaak nieuwe en andere onderwerpen op om over te praten.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Als je op een budget leeft kun je ook daten, net zoals iedereen. Je moet alleen wat slimmer omgaan met je mogelijkheden. Er zijn veel exposities en bandjes die gratis te bekijken zijn.

3. Geniet van het buitenleven

Als je niet wilt dat de eerste date niet bij één van jullie thuis plaatsvindt dan kun je het in de buitenlucht doen. Er zijn veel leuke plekjes in Nederland om te bezoeken, ook bij jou in de buurt. Je kunt gaan zwemmen als het lekker weer is, wandelen maar je kunt ook langs het strand lopen als dat in de buurt is.

Als je wil dan kun je nog altijd ergens stoppen om wat te drinken. Samen een buitensport doen is ook leuk voor een date. Dit kan bijvoorbeeld tennis zijn of fietsen. Of als jullie beiden hardlopen dan zou dit een leuke date zijn als je geen geld hebt.

4. Picknick

Waarom naar een restaurant gaan als je ook een gezellige picknick kunt organiseren? Je kunt beiden wat lekkers meenemen naar de picknick. De één brengt eten mee en de ander drinken. Vooraf kun je zelf wat lekkers maken voor de ander om een goede indruk achter te laten.

Een picknick kun je bijna overal in de buitenlucht doen. Het kan in het bos, bij een meertje maar ook op het strand of tussen de weilanden. Als je dat wat teveel moeite vindt dan kun je natuurlijk ook een wandeling maken.

5. Film kijken

Huur een leuke film die je samen gaat bekijken. Dit kan bij jou thuis zijn maar ook bij de ander. Dit is intiemer dan een film kijken in de bioscoop. Er is niemand die je zegt stil te zijn tijdens de film. Maak het gezellig met wat popcorn er bij, iets lekkers te drinken en dim de lichten voor een intieme sfeer.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit zijn de dingen die een relatie ‘bevestigen’, volgens onderzoek

Al tientallen jaren zijn single mannen en vrouwen op zoek naar de beste manier om hun gelu…