Home Datingsites 10 tips om populairder te worden op datingsites

10 tips om populairder te worden op datingsites

2 minuten leestijd
0
swipen vrouw

De populairste personen op een datingsite zijn niet altijd de knapste. Vrouwen zien of iemand populair is of niet. Daar heb je zelf de hand in. Een paar dingen die je kunt aanpassen om meer populair te worden zijn bijvoorbeeld je leven op een rijtje hebben, je fysieke uiterlijk verbeteren en zelfverzekerdheid uitstralen. Dit zijn de beste tips om te gebruiken als je populairder wilt worden op een datingsite:

1. Zorg dat je je leven op een rijtje hebt

Vrouwen houden van mannen die het goed voor elkaar hebben. Dit maakt je aantrekkelijk voor vrouwen omdat het laat zien dat je zelfstandig bent. Vrouwen hebben graag een man waar ze op kunnen steunen en niet een man die hulp nodig heeft.

2. Werk aan je gevoel voor humor

Veel vrouwen willen kunnen lachen met een man. Bijna elke vrouw vindt humor in een man een must have. Dit geeft de vrouw meer plezier in haar leven.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

3. Wees positief over het leven

Laat zien dat je optimistisch bent en graag de zonnige kant van het leven ziet. Veel vrouwen hebben iemand nodig die ze laat zien dat er genoten mag worden en het beste in ze naar boven haalt.

4. Let op je uiterlijk en wat je wilt uitstralen

Besteed extra aandacht aan je natuurlijk lach, draag leuke kleding en blijf in vorm. Een man die er fit en vitaal uitziet straat gezondheid uit. Onbewust vindt iedereen dit aantrekkelijk, vrouwen helemaal.

5. Bouw op je zelfverzekerdheid en laat dit zien

Laat op je foto’s zien dat je zelfverzekerd bent. Dit straat kracht uit en mannelijkheid. Het laatste wat je wilt is dat je onzeker lijkt. Vrouwen vallen op mannen die zelfverzekerd zijn.

6. Kom niet over als wanhopig

Wanhopige mannen worden er snel tussenuit gepikt door vrouwen. Daar zijn ze niet naar op zoek. Als je niet wanhopig overkomt zijn vrouwen sneller op hun gemak bij je.

7. Maak de eerste move

Neem je verantwoordelijkheid als het gaat om het beginnen van een gesprek. Het is bijna altijd de man die het gesprek probeert te openen en het eerste contact legt. De vrouw is degene die je mag keuren en een bericht terug stuurt of niet.

8. Kijk anders naar vrouwen

Zie vrouwen niet als mindere of superieur aan jou. Het gesprek moet natuurlijk blijven. Vrouwen van vandaag de dag willen ook graag als een gelijke worden behandeld in een gesprek. Ze houden al helemaal niet van gladde praatjes van mannen die maar één doel hebben.

9. Uiterlijk is niet zo belangrijk als je denkt

Hecht niet teveel waarde aan je uiterlijk. Het is maar één van de aspecten dat een vrouw ziet. Er zijn meer aspecten aan jou waar je aantrekkelijk mee kunt zijn voor een vrouw. Het uiterlijk is maar een klein deel van het totale pakket dat je te bieden hebt.

10. Trek je niets aan van andere mannen

Maak je niet druk om de competitie van andere mannen. Er zijn veel vrouwen single en je hoeft er maar één te vinden die jou leuk vindt. Het gaat dan ook meer om het geluk hebben om de juiste single tegen te komen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opzoeknaarjou verwijderen: hoe zeg je je profiel op?

Alle singles die online op zoek gaan naar hun perfecte match hebben hun eigen verlanglijst…