Home Vreemdgaan 4 tips om getrouwde mannen en vreemdgangers te herkennen

4 tips om getrouwde mannen en vreemdgangers te herkennen

2 minuten leestijd
0
man checklist

Er zijn veel mannen die op een online datingsite op zoek zijn naar avontuur. Het is niet zonder reden dat websites zoals VictoriaMilan en Secondlove zo goed lopen. Volgens onderzoek gedaan door MSNBC is circa 30 procent van de mannen op een datingsite niet vrijgezel. Dit betekent echter niet dat het alleen mannen zijn die dit doen. Vrouwen doen het ook, maar in mindere mate dan mannen. Er zijn een aantal waarschuwingstekens waar je op moet letten als je benaderd wordt door een man op een datingsite. Deze waarschuwingstekens kunnen je helpen om een getrouwde man of vreemdganger te herkennen.

Waarschuwingstekens:

  • De man laat weinig los over zijn privé leven
  • Hij is op vreemde tijden online
  • Wil zijn Facebook profiel niet laten zien
  • Is niet per telefoon beschikbaar
  • De man heeft geen foto’s op het profiel staan

1. Geen foto

Een getrouwde man staat niet graag op een datingsite met zijn eigen foto. De man kan dan immers snel herkend worden waardoor de vrouw erachter kan komen. Zonder foto is de persoon volledig anoniem op de datingsite. Het is ook mogelijk dat de persoon foto’s gebruikt die hij van het internet geplukt heeft. Het komt echter vaker voor dat een getrouwde man geen foto gebruikt. Als iemand je benadert zonder foto reageer dan niet of stuur de man een verzoek om een foto toe te voegen. Een man die niets te verbergen heeft kan zonder probleem een foto toevoegen.

2. Weinig persoonlijke gegevens

Een man die getrouwd is laat op het profiel weinig los over zichzelf. Hetzelfde geldt voor het delen van gegevens tijdens het berichten versturen. Als de man zijn achternaam niet wil zeggen dan is het mogelijk dat deze persoon iets te verbergen heeft. Stel vragen over het werk dat de man doet, over zijn familie en waar hij woont. Getrouwde mannen hebben er moeite mee om dit soort gegevens over zichzelf te delen. Door geen gegevens te delen willen ze voorkomen dat je erachter komt dat hij getrouwd is.

#1 Populair voor Affaires

second love"Willen we niet allemaal weer de spanning ervaren? De nieuwigheid voelen en aandacht krijgen? Discretie en anonimiteit zijn gegarandeerd op Second Love."

Bekijk hoe het werkt

3. Patronen

Mannen die getrouwd zijn kunnen niet de hele dag door berichten versturen. De vrouw zou er dan al snel achter komen dat een monogame relatie niet voor hen bedoeld is. Om dit te voorkomen zijn de getrouwde mannen alleen maar beschikbaar op tijden dat de vrouw niet bij hen is. Dit is meestal laat op de avond maar andere tijden zijn ook mogelijk. Let op het patroon van tijden en dagen dat de man berichten naar je verstuurt. Als de man na verschillende dagen chatten of berichten versturen zijn telefoonnummer niet wil geven dan is het mogelijk dat hij iets te verbergen heeft.

4. Vermijd gratis datingsites

De mannen die getrouwd zijn willen geen betaalgegevens achterlaten bij datingsites zodat de partner erachter kan komen. Een betaling aan een affaire datingsite op het bankafschrift kan snel leiden tot ontdekking door de vrouw. De enige optie voor deze mannen zijn de gratis datingsites. Men denkt op deze datingsites ook meer singles te vinden die niet zozeer op zoek zijn naar een serieuze relatie. Dit is precies waar de mannen ook naar op zoek zijn.

Flirten niet alleen voor...

... singles? De meningen zijn verdeeld. Of je het nu goedkeurt of niet: een tweede liefde, avontuur en passie zijn met één tik op de virtuele knop binnen handbereik. Dankzij het oer-Hollandse Second Love kan dat bovendien in je eigen taal en niet op een schimmige datingsite uit het buitenland. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op zo’n vreemdgaan datingsite?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Vreemdgaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Wat is een minnaar? 5 signalen dat jij de andere man bent

Heb je een vrouw ontmoet, maar heb je het gevoel dat er iets niet klopt? Dat het wat ander…