Home Dating 5 tips om datingafknappers te voorkomen

5 tips om datingafknappers te voorkomen

2 minuten leestijd
0
dating app bekend

Online daten werkt misschien niet voor iedereen maar veel mensen hebben op deze manier de liefde van hun leven gevonden. De statistieken tonen aan dat relaties die beginnen via het internet een goede toekomst hebben. Niet voor niets bevindt meer dan 40% van de singles zich ooit op een datingsite. Dat is al bijna de helft van de singles.

Ieder jaar zijn er duizenden nieuwe singles die zich inschrijven of gebruik maken van een datingsite. Een deel van de singles vind een leuke partner op de datingsite maar helaas niet iedereen. Als het niet voor je werkt dan is het mogelijk dat je aanpassingen moet maken aan hoe je overkomt op je profiel of in je berichten. Hier volgen een aantal fouten die je moet voorkomen:

1. Slechte spelling en typefouten

Het maakt niet uit of je een bericht stuurt naar een man of een vrouw; slechte spelling is een afknapper voor veel personen. Controleer elk bericht dat je verstuurd of het grammaticaal klopt en of de spelling goed is. Er zijn veel mensen die zich irriteren aan spel- en typefouten in berichten. Het zorgt er ook voor dat je niet als slordig gezien wordt door de ander. Als je niet op je spelling en typefouten let dan is het mogelijk dat dit een reden is waarom je geen succes hebt.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

2. Negativiteit

Als mensen iets niet willen lezen in je profiel of in de berichten dan is het negativiteit. Potentiële kandidaten worden hier alleen maar door weggejaagd. Iedereen heeft emoties maar dat betekent niet dat dit in het profiel gezet moet worden. Probeer het voor je te houden totdat je iemand beter kent. Als je positiviteit uitstraalt en toont dan heb je veel meer succes. Je profieltekst is er niet voor bedoeld om ongeschikte personen weg te jagen maar om de geschikte personen uit te nodigen.

3. Oude foto’s

Je houdt alleen jezelf voor de gek als je een oude foto gebruikt waar je niet meer op lijkt. Uiteindelijk komt de aap toch uit de mouw bij een ontmoeting. Het is daarom belangrijk dat je dat je foto’s gebruikt die recent zijn gemaakt. Gebruik niet jarenlang dezelfde foto’s op datingsites. De kans is groot dat je dan niet meer zoveel op de foto’s lijkt.

4. Te lange berichten

Veel mensen zien een leuk persoon en willen direct veel van ze weten. In het eerste berichten worden dan meerdere vragen tegelijk gesteld en nog wat extra informatie over hen zelf. Voor de lezer is dat te overweldigend. Je hoeft niet zoveel te vragen of te vertellen in een eerste bericht. Het geeft juist eerder aan dat je wanhopig bent. Dat is niet het beeld dat je wilt krijgen als iemand je bericht leest.

5. Teveel contacten tegelijk

Het komt vaak voor dat er contact is met meerdere personen tegelijk. Dit is op de online datingsites ook makkelijk te bereiken. Niemand heeft immers door dat je veel personen tegelijk spreekt. Het nadeel hiervan is echter dat je minder tijd per contact hebt. Dit haalt de kwaliteit van het gesprek naar beneden. De kans is hierdoor groter dat je minder succes hebt.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Hoe je de vonk laat overslaan tijdens je dates

Een klein beetje passie van beide kanten kan het verschil maken tussen een leuke en een le…