Home Dating apps Tinder video: tips en tricks voor wat je wel en niet moet doen

Tinder video: tips en tricks voor wat je wel en niet moet doen

2 minuten leestijd
0
tinder app

Het nieuwe jaar is begonnen wat betekent dat alle singles weer op zoek gaan naar een nieuwe liefde. Afgelopen zondag was het Dating Sunday, de drukste dating dag van het jaar, maar het dating seizoen is nog niet afgelopen. Het begint nog maar net. De goede voornemens gaan niet alleen over gezonder eten en minder stressen; een partner vinden is even populair. Tinder is zich daar als geen ander van bewust en daarom heeft de dating app op YouTube een video geplaatst met tips en tricks om de leukste versie van jezelf op Tinder te tonen.

Tinder tips en tricks

In de video legt Tinder uit wat de beste strategie is om je profiel zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Van het invullen van je bio tot het gebruiken van GIF’s in je eerste bericht; dit zijn de tips die Tinder voor je verzameld heeft:

  1. Laat je profiel niet leeg
  2. Lach op je foto’s (het verhoogt de kans op een reactie met 14%)
  3. Laat de zonnebril achterwege (het verlaagt de kans op een reactie met 12%)
  4. Draag felgekleurde kleding op je foto’s zodat je eruit springt
  5. Schakel de Smart Photos feature in om je beste foto eerst te tonen
  6. Koppel je Instagram om je profiel levendig te houden
  7. Swipe op zondagmiddag, wanneer iedereen het meest actief is
  8. Verstuur een GIF afbeelding als je niets weet te zeggen (het verhoogt de kans op een reactie met 30%)
  9. Wees jezelf
  10. Wees respectvol

Tinder tips

Als de populairste dating app van Nederland is er geen enkele andere app die we vaker besproken hebben dan Tinder. Als je meer tips voor Tinder wilt dan hebben we in verschillende artikelen alle do’s en don’t uiteen gezet. Zo lees je in dit artikel wat de tips voor de Tinder profielfoto zijn en hoe je meer succes hebt. Bekijk de video zelf:

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Smart Photos

Tinder lijkt eenvoudig in gebruik maar door de jaren heen heeft Tinder verschillende functies toegevoegd die niet voor iedereen bekend zijn. Zo is er inmiddels een Tinder Plus lidmaatschap dat uit te breiden is met Tinder Gold maar ook is er nu de Tinder Feed en is het mogelijk om afbeeldingen te versturen. Hiernaast is er ook nog de Smart Photos functionaliteit dat door Tinder zelf als tip gegeven wordt om populairder te worden. Het is de intelligentie manier van Tinder waarbij de app bepaalt wat je beste foto is om deze vervolgens voor in de rij te plaatsen zodat iedereen deze foto als eerste ziet. Mocht je nog niet weten wat dit precies is, in dit artikel leggen we uit wat Smart Photos is.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Dating app match online inspecteren verkleint kans op romantiek’

Je veegt naar rechts in een datingapp en wordt verrast door de instant match. Nog voordat …