Tinder Vault: wat het is en hoe het werkt

Michael Slender
Door Michael Slender
3 minuten leestijd

Ben jij op zoek naar liefde en heb je diepe zakken? Dan heeft Tinder misschien wel de oplossing voor jou: Tinder Vault. De datingapp is bezig met het testen van een exclusief en peperduur abonnement met deze naam, zo meldt Fast Company. Voor een maandelijkse bijdrage van $500 per maand word je toegelaten tot een pool van mensen die ook bereid zijn om dit bedrag te betalen.

Hoe werkt Tinder Vault?

Voor maar liefst $500 per maand (of $5.000 per jaar) krijg je een speciale status binnen de app en een ‘priority pass’. Dit zou ervoor moeten zorgen dat je profiel vaker gezien wordt door andere rijke en invloedrijke gebruikers. Maar dat is nog niet alles.

De ‘Tinder Vault’ biedt ook een gepersonaliseerde conciërgeservice die 24/7 beschikbaar is om jou te voorzien van tips en advies. Daarnaast krijg jij als abonnee een voorrangsbehandeling op de anderen en krijg je toegang tot de meest actieve en invloedrijke leden van de app. Een soort van Tinder voor de elite, om het zo maar te noemen.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Hoewel het abonnement nog in de beginfase zit, heeft Tinder Chief Product Officer Mark Van Ryswyk bevestigd dat het bedrijf nog steeds aan het testen is. De functie bevindt zich nog in de beginfase en het is mogelijk dat het abonnement, de naam, prijs of iets anders aan het aanbod kan wijzigen. Zo blijft het nog even spannend of ‘Tinder Vault’ daadwerkelijk gaat komen.

Uitbreiding van bestaande aanbod

Tinder, onderdeel van de Match Group, is niet onbekend met exclusieve abonnementen. Zo heeft Match Group vorig jaar datingplatform The League gekocht, een app voor elite singles die een duurzame relatie zoeken. Van Ryswyk zegt tegen Fast Company dat ondanks de ontslagen in sectoren met hoge salarissen, de abonnees van The League stabiel zijn gebleven. Het lijkt er dus op dat het bedrijf nog steeds gelooft in het concept van Tinder Vault.

Of het Tinder Vault-abonnement er uiteindelijk komt of niet, Van Ryswyk benadrukt dat het een uitbreiding is van de huidige functies van Tinder. Het is dus geen compleet nieuwe app voor alleen rijke mensen – het is een toevoeging op de bestaande abonnementen van Tinder.

Desondanks komt de Tinder Vault-test misschien niet op het juiste moment. De test vindt plaats op een moment dat consumenten steeds prijsbewuster worden en kosten besparen waar ze kunnen om de hoge inflatie het hoofd te bieden. Om deze reden onderzoekt Tinder ook een wekelijks abonnement op Tinder Plus voor mensen die niet het geld willen uitgeven voor een volledige maand of een jaar toegang.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie