Home Dating 9 Tinder openingszinnen waar elke vrouw een hekel aan heeft

9 Tinder openingszinnen waar elke vrouw een hekel aan heeft

4 minuten leestijd
0
appen vrouw

Tinder is veel meer dan alleen een dating app. Het lijkt soms op een verzamelplek voor stand up comedians waarbij de meest opmerkelijke maar ook creatieve openingszinnen getest worden. Waar sommige mannen de techniek beheersen om vrouwen op een normale manier te benaderen zijn er velen die totaal niet op de hoogte zijn van wat wel en niet werkt. Je krijgt maar één kans om een positieve eerste indruk te maken; make it count. Stuur de verkeerde openingszin en je berichten worden genegeerd of de match opgeheven. Van alle keuzes die je kunt maken bij het verzinnen van de perfecte openingszin voor Tinder zijn er aantal zinnen waar vrouwen een hekel aan hebben. Dit zijn de berichten die genegeerd worden en je kansen op een date of relatie desastreus verlagen:

Hey

Begin het gesprek met je Tinder match nooit met alleen een Hey, Hoi of Hallo. Dit werkt goed als je op wilt gaan in de grijze massa maar niet als je een reactie wilt uitlokken. Het is zo standaard dat de gemiddelde inbox gevuld is met dit soort eerste berichten. Misschien dat je er als vrouw nog mee wegkomt als je een standaard begroeting gebruikt maar als man heb je meer nodig om het ijs te breken.

Alles goed?

Net als de standaard begroeting is het afgezaagd als je vraagt hoe het gaat. Natuurlijk is het beleefd om te vragen hoe het met iemand gaat maar niet op Tinder. Het is waarschijnlijk zelfs de saaiste vraag die je kunt stellen aan je match. Vooral omdat je de persoon helemaal niet kent is het een vraag die niets uitlokt behalve een “Goed, met jou?”. Als je je match snel in slaap wilt sussen dan combineer je “Hey” met “Alles goed?”. Met een vraag beginnen werkt goed, alleen niet als je vraagt of alles goed is.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Jij bent lekker

Het werkt misschien tijdens het stappen om een vrouw recht in het gezicht en boordevol zelfvertrouwen te zeggen dat ze lekker is, maar niet op Tinder. In het eerste bericht vertellen hoe lekker, mooi of sexy een vrouw eruit ziet is ongepast. Doe het niet en voorkom dat je één van de vele creeps bent die niet verder kijkt dan het uiterlijk.

Wat heb je aan onder die jurk?

Het is niet verkeerd om direct te zijn maar zonder schaamte vragen naar wat voor ondergoed de vrouw draagt is meer dan ongepast; dit kun je nooit te nimmer vragen. Het lijkt misschien vreemd als je dit zelf nooit doet maar er zijn genoeg mannen die het lef hebben om met dit soort vragen het gesprek te beginnen. Als je iets niet in echt recht in het gezicht tegen een vreemde durft te zeggen waarom dan wel op Tinder?

Ik ben heel dichtbij, waar woon je precies?

Misschien dat je uit interesse wilt weten hoe dichtbij je match woont maar als vrouw is dit een signaal om je snel te blokkeren. Het maakt niet uit waar ze precies woont; of het nu aan het eind van de straat is of twee straten verder. Denk eraan dat ze jou totaal niet kent. Zoals jezelf waarschijnlijk ook niet je adres aan een vreemde geeft doet een vrouw dat ook aan iemand die ze net via Tinder ontmoet heeft.

Waar ken je ……. van?

De enige overeenkomst tussen jou en je match is je gedeelde vriend maar dat is geen reden om meteen over deze relatie te beginnen. Het gaat om jou en je match; niet om de gedeelde vriend. Je kunt de gedeelde vriend gebruiken om een vertrouwd gevoel bij je match te creëren maar het eerste bericht is daar niet voor bedoeld.

De emoji

Waar je een volledig virtueel toetsenbord tot je beschikking hebt maak je je keuze voor een nietszeggende emoji? Het is het eerste bericht voor luie mensen die zijn blijven hangen in de kinderjaren. Een kussende emoji, een hart of een duim omhoog; wat verwacht je ooit als antwoord? Als je alleen een emoji verstuurt dan lijkt het erop dat je niet de moeite wilt doen om een origineel eerste bericht te verzinnen.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.. Download deze 25 berichtjes

Heb je zin om af te spreken?

Het uiteindelijke doel van de matches op Tinder is een face-to-face ontmoeting maar dit is geen vraag die je stelt om een gesprek te beginnen. Tinder is weliswaar zo oppervlakkig als het maar kan maar dat geeft je niet de reden om direct op je doel te springen. Loop niet te hard van stapel en wacht er even mee tot je zeker weet of ze bij je past.

Ik wil je …..

Hoe raakt dit ook klinkt voor sommigen, Tinder is geen seksdating app. Het is niet de plek om open en bloot met seksuele opmerkingen te strooien naar iedere willekeurige match. Tenzij de vrouw erom vraagt is het nooit een goed idee om een expliciet bericht te versturen op Tinder. Het enige dat je daarmee bereikt is dat je de ander een oncomfortabel gevoel geeft. Bewaar je sexting berichten voor later, als je een relatie hebt.

Al deze openingszinnen voor Tinder zijn een garantie op falen. In een dating wereld waar mannen de overhand hebben zijn het de vrouwen die uiterst selectief te werk moeten gaan. Als een reactie op de vele verkeerde berichten waar iedere vrouw een hekel aan heeft bouwt iedere vrouw een virtuele muur om zich heen. Dit is de manier hoe vrouwen zichzelf beschermen tegen de vulgaire, beledigende en verdachte berichten. Stuur het verkeerde bericht en de muur wordt alleen maar hoger. Voorkom dat je dezelfde fouten als andere mannen maakt en verzin een andere Tinder openingszin. Inspiratie nodig? In deze lijst met Tinder vragen vind je meer dan honderd vragen die je kunt stellen aan je Tinder match.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Bijna helft van Nederlandse singles valt als een blok voor iemands stem

Zou jij op iemand verliefd kunnen worden als je alleen diens stem hoort? Als je onlangs he…