Home Dating apps Tinder openingszinnen voor mannen die WEL beantwoord worden

Tinder openingszinnen voor mannen die WEL beantwoord worden

3 minuten leestijd
0
tinder app

Tinder; als single kun je er niet meer omheen. Het is de datingapp die geroemd wordt om de eenvoud maar bekritiseerd door de oppervlakkige gebruikers. Als man die traditioneel het eerste bericht verstuurt kan het een frustrerende ervaring zijn. Je veegt in korte tijd 100 profielen naar rechts, hebt al snel 5 matches en je stuurt allen een bericht. Terwijl je zit te wachten tot de berichten binnenstromen krijg je geen enkele reactie. Tot je ongenoegen zijn ook nog eens twee matches verdwenen als je een dag later checkt of er al berichten zijn. Een lege inbox na vele matches is een nachtmerrie voor alle mannen.

“Hey, alles goed?”

De aantrekkelijke vrouwen op Tinder hebben het voor het zeggen. Met een standaard ijsbreker zoals “Hey, alles goed?” kom je er niet. De vrouwen op Tinder krijgen ieder uur tientallen variaties op deze aloude openingszin. Zodra je dit weet dan besef je al snel dat deze weg niet naar Rome leidt. Je moet jezelf presenteren zoals niemand anders dat doet; met een unieke en creatieve openingszin die haar geen enkele andere mogelijkheid geeft dan te reageren.

Je profiel

Hoe perfect je openingszin ook is, als je Tinder profiel niet fenomenaal is dan lukt het nooit een reactie te krijgen. Zeg nu zelf, als je een bericht ontvangt en het is een leuk bericht; kijk je dan op het profiel van de persoon? Waarschijnlijk doe je dit meteen na het lezen van het bericht. Zoals jij dit zelf doet, zo doen vrouwen dat ook. Je profiel is de eerste echte indruk die ze van jou krijgt. Dat is waarom je profiel volledig en volkomen vlekkeloos moet zijn inclusief de beste foto’s van jezelf en een onweerstaanbare bio. Zodra je Tinder profiel schittert als een heldere ster in een donkere nacht ben je klaar om de beste Tinder openingszinnen ooit te gebruiken.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Let op, je krijgt niet altijd een reactie. Of je een reactie ontvangt ligt niet alleen aan jezelf, je profiel of je openingszin maar ook aan de vrouw zelf. Hoe oud ze is, wat ze voor werk doet, haar opleidingsniveau, of ze het druk heeft en haar humeur; alles kan een reden zijn om niet te reageren. Gebruik de openingszinnen om te bepalen welke voor jou werken en creëer je eigen persoonlijke lijst met openingszinnen die het beste voor je werken. Noteer de zinnen die werken, analyseer de redenen waarom en gebruik deze data om boven jezelf uit te stijgen op Tinder.

Tinder openingszinnen

Om een openingszin voor je te laten werken is het een slecht idee om de zinnen op het internet te kopieren. Je denkt toch niet dat jij de enige bent die op Tinder openingszinnen zoekt? Wees de doe-het-zelver en verzin je eigen openingszin op basis van deze drie elementen:

  1. Het is makkelijk om op te reageren
  2. Het is grappig en/of creatief
  3. Het laat haar aan iets positiefs denken

De beste openingszinnen zijn uniek, laten haar aan iets leuks denken en geven haar het gevoel dat ze moet antwoorden. Een paar voorbeelden die je kunt gebruiken om je eigen versie van te maken:

  1. Betekent dit nu dat we een stelletje zijn? 🙂
  2. Ik ben niet zo goed in Tinderen. Wil jij de openingszin doen?
  3. De perfecte zondag; uitgebreid ontbijt om daarna te sporten of tot 12 in bed?
  4. Ik wil je wat vertellen maar ik weet niet hoe
  5. [Naam], ik wil graag je mening over iets belangrijks
  6. Eindelijk, je hebt me gevonden. Hoe wist je dat ik hier was?
  7. Wat je op die …. foto ….. is zo leuk, wat ….[vraag over onderwerp]

Het laatste voorbeeld is perfect om eigen te maken met iedere keer een ander onderwerp, afhankelijk van wat je op de profielfoto’s tegenkomt. Dit maakt het persoonlijk, vertelt dat je de tijd hebt genomen om verder te kijken dan de rest en geeft de mogelijkheid om te reageren. Vergeet ook niet om passende GIF’s te gebruiken om je openingszin kracht bij te zetten en het ijs wat verder open te breken. Een bericht met een gif vergroot de kans op een reactie met 32 procent.

Wat je niet moet doen

De snelste manier om als match opgeven te worden is door te beginnen met “Hoi”, “Hoe is het?” of “Hey, alles goed?”. Deze standaard openingszinnen werken goed als je genegeerd wilt worden, maar niet als je een date wilt. Hetzelfde geldt voor de zinnen die bol staan van de spelfouten en smstaal.

Reageert ze niet direct op je bericht maar is ze wel online? Ga er dan niet meteen vanuit dat ze jou niet leuk vindt en stuur vooral geen follow-up zinnen om je openingszin te benadrukken. Zodra je ook maar een beetje op een stalker lijkt is het einde verhaal.

Begin niet meteen over seks. Het is misschien wat cliché om dit te zeggen maar nog geen 1 op de 100 vrouwen wil het direct over seks hebben. Je verleidelijke profieltekst en nog betere profielfoto helpen je voor geen meter als je het in de eerste zin al over facials en anale seks hebt.

Wat je ook als je openingszin op Tinder verstuurt, hou het simpel. Het verkrijgen van de match is de eerste stap, je openingszin opent de deur en je berichten zorgen ervoor dat je binnen raakt.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Deze saaie beroepen, hobby’s en interesses horen niet in je datingprofiel

Mark heeft een interessante baan. Althans, dat denkt hij. Als datamanager voor een grote N…