Home Dating apps Tinder op pc: kun je Tinder op de computer of laptop gebruiken?

Tinder op pc: kun je Tinder op de computer of laptop gebruiken?

2 minuten leestijd
3
tinder pc

Tinder is nog steeds de nummer één datingapp van Nederland. Er is bijna geen enkele single die Tinder nog nooit geprobeerd heeft. Je hoeft niet meer verplicht de deur uit in de hoop dat je iemand tegen het lijf loopt. Tinder is de oplossing. De datingapp wordt vrijwel alleen op de smartphone of tablet gebruikt maar is Tinder op pc ook mogelijk? Met een klein smartphonescherm kun je je eenvoudig vergissen in hoe een single eruit ziet, vooral als de foto’s niet al te duidelijk zijn. Op de pc of laptop de Tinder foto’s bekijken zou een uitkomst zijn denken velen. Terwijl dating apps zoals Badoo dat al veel langer aanbieden, bleef Tinder achter met deze handige functie. Op je computer of laptop chatten gaat toch wat sneller. Gelukkig is Tinder het daarmee eens; Tinder Online is nu ook in Nederland beschikbaar.

Tinder Online

Inloggen op Tinder is nu ook mogelijk vanaf de Tinder website. De nieuwe desktop app is eind maart door Tinder geïntroduceerden in oktober 2017 ook voor de Nederlandse gebruikers. “Tinder online is coming soon” stond eerder op de website vermeld maar op dit moment kun je het dus op de desktop pc of laptop gebruiken.

De nieuwe Tinder Online functie werd in eerste instantie getest in een handvol landen waaronder Argentinië, Brazilië, Colombia, Indonesië, Italië, Mexico, Filipijnen en Zweden. Dit is al een tijdje aan de gang en Tinder heeft tot op heden nog niet naar buiten gebracht wat de ervaringen met de functie zijn. Met de desktop app kun je in iedere browser en op iedere computer swipen. Nu de app in Nederland beschikbaar is kun je het vinden op Tinder.com. Bekijk de video over Tinder Online hieronder.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

UPDATE: onderstaande methode is niet meer nodig

Tinder installeren op pc

Om Tinder op de pc te installeren heb je een hulpprogramma nodig die van de pc een tablet maakt. Eén van de programma’s die je hiervoor kunt gebruiken is van BlueStacks. Dit is een zogenoemde Android emulator. Met behulp van dit programma kun je eenvoudig de Tinder app installeren en gebruiken op je computer. Op de website van BlueStacks wordt precies uitgelegd hoe je dit moet doen, met een begeleidende video. Dit is op dit moment de enige manier om Tinder op de pc te installeren. Als dit te ingewikkeld voor je is vraag dan een vriend of kennis om je te helpen.

Mocht het dan nog niet lukken, dan kun je eventueel een andere datingapp kiezen die ook via een website te bereiken is zoals Relatieplanet.

Waarom op de pc?

Met een muis en toetsenbord is Tinder sneller te gebruiken om te chatten maar je kunt de foto’s ook beter bekijken. Een standaard computer- of laptopscherm is veel groter dan het beperkte smartphonedisplay. Het vergroot de kans op succes niet maar je krijgt wel een veel beter beeld van hoe je match eruit ziet.

Als je liever een dating app wilt gebruiken die wel op de pc te gebruiken is kies dan voor Badoo. Deze dating app werkt op dezelfde manier als Tinder maar heeft net wat meer opties zoals zoeken in lijsten met leden in de buurt en de mogelijkheid om op de computer te chatten.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

3 Reacties

 1. Smeets jack

  1 september 2017 at 19:39

  Hey iemand interesse in vriendschap

  Reageer

 2. Smeets jack

  1 september 2017 at 19:41

  Geniet van het leven het duurt maar even

  Reageer

 3. Marijn

  28 februari 2019 at 20:18

  Hee ben 24 jaar oud ben sportief woon in provincie Zeeland.
  En ik zoek relatie/serieuze relatie met vrouw .

  Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Videodate? 8 dating apps met live videochat

Steeds meer mensen vinden hun liefde online. Het is een gemakkelijke manier om nieuwe mens…