Home Dating apps Tinder krijgt in 2018 nieuwe features gebaseerd op artificial intelligence

Tinder krijgt in 2018 nieuwe features gebaseerd op artificial intelligence

1 minuten leestijd
0
tinder

Tinder is waarschijnlijk de meest populaire dating app in de wereld. Met deze reputatie wordt er veel verwacht van de dating app. Innovaties binnen de datingwereld zijn immers vaak afkomstig van de grote partijen. Tinder introduceert mogelijk begin 2018 al een reeks nieuwe features die de grens tussen de fysieke en digitale wereld moeten vervagen.

Nieuwe Tinder features

Deze nieuwe functionaliteiten moeten de app minder saai maken volgens Greg Blatt, de CEO van het moederbedrijf. De CEO van het bedrijf heeft een hint gegeven dat een aantal nieuwe features in de pijplijn zitten, waaronder artificial intelligence en functies gebaseerd op de locatie van de gebruiker. Terwijl je nu alleen kunt chatten bij een gezamenlijke interesse wil Tinder dit omvormen tot een rijke dynamische ervaring waarbij je als het ware diep in de levens van de ander getrokken wordt. Dit zorgt voor een betere integratie van de digitale en de fysieke wereld.

Hoewel het niet helemaal duidelijk is wat er precies mee bedoeld wordt is het goed nieuws dat Tinder het matchen van singles interessanter wil maken. Misschien krijg je wel een bericht als een match bij je in de buurt is of komen de matches die dichtbij zijn bovenin de matchlijst te staan. De opties om het matchsysteem te verbeteren zijn bijna eindeloos.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Artificial intelligence

Het is niet helemaal duidelijk wat de Tinder CEO precies bedoelt met artificial intelligence, alleen dat de functies op de gebruiker gericht zijn. De functies maken gebruik van de gebruikersdata om de app persoonlijker af te stemmen op de wensen van de gebruiker. Het ligt voor de hand dat de app met artificial intelligence betere matchvoorstellen wil doen zodat de kans op een match verhoogd wordt. De eerste nieuwe features worden begin volgend jaar verwacht.

Hoe Tinder werkt

Het concept is simpel: je ziet een foto van iemand, veegt naar rechts als je iemand leuk vindt, naar links als dat niet zo is. Als twee personen naar rechts vegen bij elkaar profiel: it’s a match! Nu kun je met elkaar chatten, flirten en uiteindelijk afspreken voor een date. Deze eenvoud heeft Tinder binnen korte tijd de nummer één dating app ter wereld gemaakt. Als je niet “gespeeld” hebt op de dating app dan lees je in dit artikel hoe Tinder werkt.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Happn Voice: datingapp lanceert stem- en audiofuncties

Datingapp happn heeft een aantal nieuwe audiofuncties geïntroduceerd waarin je stem centra…