Home Dating apps Tinder match weg? Hoe je de match weer terugkrijgt

Tinder match weg? Hoe je de match weer terugkrijgt

2 minuten leestijd
10
tinder app

Met hevige concurrentie van dating apps zoals Badoo en Happn is Tinder nog altijd de populairste app in Nederland voor singles die andere singles willen ontmoeten. Het is leuk, snel en spannend. Als je je marktwaarde wilt ontdekken of écht op zoek bent naar een relatie: Tinder helpt je om een match te vinden. Wat nu als je match opeens verdwenen is, hoe kan dit?

Tinder matches

Een Tinder match ontstaat zoals je weet als twee leden elkaar leuk vinden. “It’s a match!”. Al je matches komen in een aparte lijst terecht waarin je al je matches makkelijk terug kunt vinden. Het kan voorkomen dat je een melding krijgt van een nieuwe match maar als je de lijst met matches controleert is er geen nieuwe match te vinden. Als alle andere matches nog gewoon in de lijst staan dan kun je ervan uitgaan dat de match opgeheven is of de ander heeft zijn of haar account verwijderen. De Tinder match is dan weg en niet meer terug te vinden in de lijst met matches.

De reden kan zijn dat de ander zich bedacht heeft en niet meer met je gematcht wil zijn maar het kan ook dat iemand anders fanatiek op de telefoon van je match heeft zitten swipen. Het gevolg is dat de eigenaar van de telefoon achteraf alle matches verwijdert die door de ander uitgevoerd zijn. Wat de reden ook is, je kunt dan geen contact meer opnemen met de match.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Alle matches zijn weg

Als al je matches verdwenen zijn dan is er waarschijnlijk iets anders aan de hand. Het is mogelijk dat iemand anders toegang tot je telefoon hebt gehad en alle matches verwijderd heeft. Dit komt echter niet vaak voor. Het is even schrikken maar het hoeft niet definitief te zijn. Dit is het geval als het door een bug in de Tinder app komt. Log een keer uit en daarna weer in om te controleren of de matches weer tevoorschijn komen. Als dit niet werkt dan kun je ten eerste proberen om de app te sluiten en weer opnieuw op te starten. Als ook dit niet werkt dan kun je gehele Tinder app verwijderen en deze weer opnieuw installeren.

Als dat ook niet werkt dan kun je nog de smartphone opnieuw opstarten. Veel problemen met apps kunnen opgelost worden door de smartphone opnieuw op te starten. Of dat ook zo is als je alle matches kwijt bent is niet zeker maar wel het proberen waard. Vooral als er een waardevolle match tussen zit die je koste wat kost terug wilt krijgen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

10 Reacties

 1. Debra

  22 juni 2017 at 06:21

  Soms heb ik het idee dat sommigen alleen maar liken om te zien wie hen leuk vindt! Zodra de match er is, en ze weten wie hen leuk vindt, blokkeren ze je. Oneerlijk is dat, moet Tinder wat aan doen.

  Reageer

 2. jeroen

  13 februari 2018 at 14:30

  klopt dat doe ik ook altijd. gewoon om meiden te irriteren. omdat jullie altijd zo irritant wachten tot een man het gesprek begint en kort antwoord geven.

  Reageer

  • Cornette Lennert

   20 augustus 2020 at 08:11

   hahaha held! Gelijk heb je. Zelfvalidatieprofielen, ‘wine, travelling, pets’, amper antwoorden, maar als man moet jij wel super origineel zijn en ze entertainen.

   Reageer

 3. Roberto Ballasina

  26 juli 2018 at 19:41

  26.07.2018, 20u30
  Beste,
  Ik heb de MATCH, de LADY OF MY LIFE, gevonden via TINDER maar ben haar nu even kwijt omdat ik geen SUPERLIKE en HEART heb gebruikt om met haar in contact te komen maar heb al haar gegevens opgeslaan in mijn iPhone, dus weet ik perfect wie dat deze zeer charmante dame is.
  Hoe kan ik haar terug vinden voor contact met haar omdat ik haar zeker niet wil verliezen?
  Graag antwoord op 27.07.2018 via mail indien mogelijk.
  Met vriendelijke groeten en dank.
  Roberto Ballasina

  Reageer

 4. Ruud

  31 maart 2019 at 00:20

  Ik kan wel janken wat een ellende, had eindelijk weer een beetje hoop en dan word gelijk je hart uit je romp getrokken en gaan ze erop staan. Alleen maar omdat ik eerlijk antwoord. Nou ik doe me voortaan wel voor als Tom cruise!

  Reageer

 5. Tamara wijnen

  30 april 2019 at 16:31

  Had super goede match en waren ad chat en ineens werd mijn profiel door tinder verwijderd met als gevolg dat ik de match ook kwijt ben…
  bedankt tinder!!

  Reageer

  • Nathalie

   27 maart 2020 at 12:08

   Ik was ook aan het chatten met iemand en opeens was heel de conversatie weg en konden we niet meer chatten. Bizar, want we hadden ook een hele goeie klik, dus zou raar zijn moest andere persoon opeens de match opgeheven hebben. Volgens mij dus ook een probleem van Tinder zelf

   Reageer

   • Evy

    3 november 2020 at 00:58

    Idem hier meegemaakt. Of moet ik de trieste conclusie trekken dat er mannen zijn die hele gesprekken met je voeren en dan ineens de match zomaar opheffen, omdat ze just for fun hun verhalen vertellen? Aandacht willen? Zal overigens ook voor vrouwen gelden….maar ze zouden eens moeten beseffen wat je de ander die wel serieus zich open zet, aandoet. Wees gewoon eerlijk over je intenties….wees gewoon eerlijk wie je bent. Dat duurt het langst…

    Reageer

 6. Bob

  9 februari 2021 at 22:22

  Heb net hetzelfde meegemaakt, zeer leuke dame leren kennen op Tinder en super toffe gesprekken gehad en plots is ze weg. Ik zie ook niet in waarom ze dit zou doen. Ik denk eerder dat tuinder niet 100% werkt zoals het moet. Leuk is anders… Betalen om met je gevoelens te laten spelen.

  Reageer

 7. Sigrid

  3 september 2021 at 05:30

  Ik vind het erg onvolwassen en respectloos dat een match je zomaar kan verwijderen. Wees dan op zijn minst zo netjes om te zeggen dat het je niet meer interesseerd.

  Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Deze saaie beroepen, hobby’s en interesses horen niet in je datingprofiel

Mark heeft een interessante baan. Althans, dat denkt hij. Als datamanager voor een grote N…