Tinder match weg? Hoe je de match weer terugkrijgt

Redactie
Door Redactie
3 minuten leestijd

Met hevige concurrentie van dating apps zoals Badoo en Happn is Tinder nog altijd de populairste app in Nederland voor singles die andere singles willen ontmoeten. Het is leuk, snel en spannend. Als je je marktwaarde wilt ontdekken of écht op zoek bent naar een relatie: Tinder helpt je om een match te vinden. Wat nu als je match opeens verdwenen is, hoe kan dit?

Tinder matches

Een Tinder match ontstaat zoals je weet als twee leden elkaar leuk vinden. “It’s a match!”. Al je matches komen in een aparte lijst terecht waarin je al je matches makkelijk terug kunt vinden. Het kan voorkomen dat je een melding krijgt van een nieuwe match maar als je de lijst met matches controleert is er geen nieuwe match te vinden. Als alle andere matches nog gewoon in de lijst staan dan kun je ervan uitgaan dat de match opgeheven is of de ander heeft zijn of haar account verwijderen. De Tinder match is dan weg en niet meer terug te vinden in de lijst met matches.

De reden kan zijn dat de ander zich bedacht heeft en niet meer met je gematcht wil zijn maar het kan ook dat iemand anders fanatiek op de telefoon van je match heeft zitten swipen. Het gevolg is dat de eigenaar van de telefoon achteraf alle matches verwijdert die door de ander uitgevoerd zijn. Wat de reden ook is, je kunt dan geen contact meer opnemen met de match.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Alle matches zijn weg

Als al je matches verdwenen zijn dan is er waarschijnlijk iets anders aan de hand. Het is mogelijk dat iemand anders toegang tot je telefoon hebt gehad en alle matches verwijderd heeft. Dit komt echter niet vaak voor. Het is even schrikken maar het hoeft niet definitief te zijn. Dit is het geval als het door een bug in de Tinder app komt. Log een keer uit en daarna weer in om te controleren of de matches weer tevoorschijn komen. Als dit niet werkt dan kun je ten eerste proberen om de app te sluiten en weer opnieuw op te starten. Als ook dit niet werkt dan kun je gehele Tinder app verwijderen en deze weer opnieuw installeren.

Als dat ook niet werkt dan kun je nog de smartphone opnieuw opstarten. Veel problemen met apps kunnen opgelost worden door de smartphone opnieuw op te starten. Of dat ook zo is als je alle matches kwijt bent is niet zeker maar wel het proberen waard. Vooral als er een waardevolle match tussen zit die je koste wat kost terug wilt krijgen.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
10 reacties