Tinder hack van slimme gebruiker gaat viraal

Michelle Mulder
Door Michelle Mulder
3 minuten leestijd

Tinder is de speelplaats van de moderne single; waar sommigen meisjes plagen om kusjes te vragen blijven anderen gefrustreerd achter omdat niemand met hen wil spelen. Is het innerlijk belangrijker dan het uiterlijk? Op Tinder kom je erachter dat de tijden zijn veranderd. Hoe lief, charmant of zorgzaam je bent is lang niet zo belangrijk als je looks. Dit maakte Ethan uit Glasgow persoonlijk mee. Gefrustreerd door het niet kunnen vinden van liefde bedacht hij een Tinder hack die wereldwijd geprezen wordt door duizenden Twitter-gebruikers.

Meer matches, op een slimme manier

Ethan bedacht een manier waarop hij op een eenvoudige manier meer matches kon krijgen. Hoe deze Tinder hack werkt deelde hij vervolgens op Twitter. De eenzame ziel uit Ierland upload al zijn foto’s ondersteboven. Deze tactiek werkt omdat alle vrouwen die hem willen afwijzen per ongeluk liken terwijl ze naar links vegen.

Hij schreef: “Nieuw Tinder idee: upload al mijn foto’s ondersteboven, zodat vrouwen hun telefoon omdraaien om ernaar te kijken, duidelijk beseffen dat ik lelijk ben en naar links vegen, maar dat is nu rechts natuurlijk bing-bang match.”

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

De Tweet die Ethan de wereld in stuurde heeft op dit moment al meer dan 62 duizend retweets en 415 duizend likes. Niet verrassend laten veel Tinder-gebruikers weten de truc toe te gaan passen in de volgende swipe-rondes. Of het echt werkt laat Ethan niet weten in de reacties. Twitter gebruiker Amy geeft aan dat ze uit ongemak direct naar links zou vegen, zonder eerst de smartphone ondersteboven te houden. Anderen denken daar anders over en zeggen eindelijk iets gevonden te hebben dat fool-proof is. Als de gebruikers die het proberen achteraf maar niet gaan klagen over dat de matches opeens weg zijn.

Wat denk jij? Is het een ingenieuze Tinder hack of gaat deze truc niet werken?

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie