7 fysieke tekenen dat ze jou wil (en interesse heeft)

Jay
Door Jay
7 minuten leestijd

Je denkt dat een medestudente verliefd op je is? Of misschien wel een collega die je elke dag ziet. Althans dat denk je, dat voel je. Toch kun je het niet hard maken en dat is wel waar je naar op zoek bent; bevestiging. Je blijft daarom zoeken naar duidelijke fysieke tekenen dat deze vrouw jou wil. Je voelt de laatste tijd steeds vaker signalen van haar komen, maar je wilt deze ook niet verkeerd interpreteren. De fysieke tekenen dat een vrouw je wil zijn namelijk verre van onthullend. Ze zijn meestal subtiel, terwijl vrouwen deze hints wel vrij vaak laten vallen.

We gaan het daarom met je hebben over zeven fysieke tekenen waaraan je kunt merken dat ze jou wil. Want hoewel vrouwen in dit soort situaties niet al te opzichtig willen zijn, zijn veel mannen ook niet al te handig in het oppikken van de signalen. Ben je nu wel heel erg nieuwsgierig geworden? Lees dan verder en houd voortaan ook je ogen wijd open.

7 tekenen dat ze jou wil

De tekenen van vrouwelijke aantrekkingskracht zitten vaak verpakt in subtiele, non-verbale signalen en kleine, minimalistische gebaren. Zo komt het in de praktijk nu eenmaal niet zo snel voor dat een vrouw met een sexy toon in je oren fluistert of bij je op schoot gaat zitten. De signalen zijn in het echte leven een stuk genuanceerder en daarmee ook typisch vrouwelijk.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

De subtiele signalen maken het sowieso moeilijker voor mannen om op te pikken. Maar maak je geen zorgen, we vertellen je precies waar je allemaal op moet letten. Een vrouw die een man wil, zal in veel gevallen één of zelfs meerdere van deze zeven tekenen vertonen.

1. Ze speelt met dingen

Als mensen nerveus of ongemakkelijk zijn, dan friemelen ze veel. Dat doen kinderen, maar dit doen volwassenen ook. Sommige mannen spelen bijvoorbeeld met hun ketting en sommige vrouwen borstelen hun haar met hun handen. Dus als een vrouw aan iets zit te frunniken als ze bij je in de buurt is, dan is dat één van de duidelijke tekenen van een bepaalde aantrekkingskracht.

De kans is daarom ook groot dat ze binnen de kortste keren zal stoppen met het spelen met dingen als je weer weg bent. Als je andere mensen kent die jullie beide kennen, dan zou je kunnen vragen of deze daar even extra op let als jij even naar het toilet gaat.

2. Ze doet haar best om er goed uit te zien — voor jou

Goed kleden doe je voor jezelf, maar vooral ook voor anderen. Is ze plotseling meer gaan nadenken over haar outfits – misschien zelfs met iets te onthullende details? Doet ze haar jas uit als je in de buurt bent? Zo ja, dan betekent dit dat ze zich op haar gemak voelt bij jou of dat ze indruk wil maken. Ze kan misschien zelfs een tikkeltje overdrijven, maar erg is dat niet. Zo heeft ze tenminste je aandacht weer.

3. Ze komt naast je zitten

Dit gebeurt meestal als je een collega hebt die verliefd op je is of jou in ieder geval leuk vindt. Als er een vrouw is die jou leuk vindt, dan komt ze naast je zitten — zo werkt het nu eenmaal. Dieren doen dat, kinderen, maar ook volwassen mensen vertonen dit natuurlijke gedrag. Ook houd ze het liefst een stoel voor je vrij of gaat ze strategisch zitten, zodat jullie altijd bij elkaar terechtkomen als jullie ergens met een groep zijn. En wanneer dat niet zo uitkomt, zul je zien dat haar blik de hele tijd jouw kant opgaat.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.

4. Ze heeft een open lichaamshouding en leunt naar je toe

Als ze jou wil, zal ze fysiek naar je toe leunen terwijl ze met je praat. Voorover leunen wordt vaak beschouwd als een onbewust teken van vrouwelijke aantrekkingskracht. Door iets naar voren te kantelen, geeft een vrouw aan dat ze zich op haar gemak voelt in haar/jouw/jullie persoonlijke ruimte. Mis deze fysieke tekenen niet.

Let wel: een vrouw probeert in het omgekeerde geval afstand te houden en mannen ver weg te houden. Als een vrouw zich zo benaderbaar opstelt, dan zit je in d’r inner circle.

5. Ze draait haar haren rond

Soms zijn fysieke tekenen dat een vrouw je wil enorm duidelijk, kinderlijk, en heel erg schattig, zoals het ronddraaien van d’r haar bijvoorbeeld. En het ziet er stiekem ook heel erg sexy uit. Dus ja, als jouw aanwezigheid het draaien en krullen heeft veroorzaakt, dan is de kans groot dat ze jou beter wil leren kennen. Dit gedrag lijkt bijna altijd uit een filmscène te komen, maar is in het echte leven gebruikelijker dan je denkt.

6. Ze houdt oogcontact

Als ze jou wil, dan zul je merken dat ze net iets te vaak naar je kijkt. Tijdens gesprekken zal ze intens oogcontact maken, en in sommige gevallen begint dit misschien wat op staren te lijken. Overigens betekent dat niet dat wegkijken het tegenovergestelde betekent.

Ze kan zich natuurlijk een beetje verlegen voelen en kan plots wegkijken nadat ze een tijdje oogcontact heeft gehouden. Zie het oogcontact maar als een soort van spelletje. Van kleins af aan spelen we het spelletje mee en als tiener, jonge volwassene, en zelfs als oudere volwassenen doen we het nog steeds.

7. Ze bloost

Blozen is een duidelijk teken dat ze geïnteresseerd in je is. Als een vrouw regelmatig bloost als ze je ziet of gewoon verlegen glimlacht, dan kan dit erop duiden dat ze je leuk vindt. Blozen is één van de fysieke tekenen dat een vrouw in je geïnteresseerd is, omdat het een onwillekeurige reactie van het lichaam op een bepaalde situatie is.

Nervositeit kan dit overigens ook veroorzaken, maar laten we er maar niet vanuit gaan dat ze op een negatieve manier nerveus door je wordt. Ze bloost omdat ze stapeltje stapeltje op je is.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie