Home Tagged

Tagged

Tagged is een sociaal netwerk dat al in 2004 opgericht is. Het is een “oudje” onder de sociale netwerken dat zich tegenwoordig richt op online dating. Tagged is een groot platform voor mensen om met elkaar kennis te maken. Samen met de zusterapp hi5 zijn er wereldwijd meer dan 300 geregistreerde leden. Vooral in de Verenigde Staten is Tagged bij veel singles bekend, in Nederland veel minder. Of je nu voor vriendschap de dating app gebruikt of voor online dating; voor beide doeleinden zit je goed bij Tagged.

Als het je puur om online dating gaat, dan is Tagged misschien niet de beste optie. Bekendere apps zoals deze dating app hebben in Nederland meer leden die willen daten.

Bekijk het beste alternatief

Hoe werkt Tagged ?

taggedHet is niet alleen daten wat je kunt in de Tagged app. Je kunt er ook populaire games spelen zoals poker en andere spellen. Eén van de unieke spellen is Pets waarmee spelers het tegen elkaar opnemen. Met de zoekfunctie kun je andere leden vinden waarbij je kunt filteren op geslacht, locatie en leeftijd. Zo kun je de resultaten filteren met alleen de leden die je aan je eisen voldoen. Met de Meet Me functie kun je andere leden ontmoeten. Je kunt door foto’s bladeren en je oordeel geven; Ja of Nee. Als jij en de ander ieder Ja zeggen dan is er een match. Net als Tinder veeg je dus tussen de foto’s van andere leden. Bij een wederzijdse interesse kun je met elkaar chatten. Zoals de naam al aangeeft kun je anderen “taggen” in foto’s. Je kunt hiernaast op de profielen van anderen schrijven, of taggen zoals dat heet.

Met de messenger kun je met andere leden chatten waarbij je ook stickers kunt gebruiken en cadeaus om een lid het hof te maken. In de centrale feed van de app kun je “lurken” door mee te kijken en niets vertellen maar je kunt ook actief meepraten. Het is één groot gesprek met vele leden van Tagged. Als je wilt zien wie je profiel heeft bekeken dan heb je de VIP-status nodig. Met deze status kun je ook zien of de berichten die je verstuurd gelezen zijn.

Voor wie is het?

Van origine richtte het netwerk zich vooral op studenten maar dat is nu niet meer het geval. Het maakt niet meer uit hoe oud je bent om lid te worden. In de Verenigde Staten heeft de app een grote database van leden van Afrikaanse afkomst maar dit neemt niet weg dat iedereen welkom is. Ook als Nederlander kun je terecht bij de dating app hoewel er niet veel Nederlanders lid zijn. Tenminste, niet als je het vergelijkt met titanen als Tinder en Badoo.

Tagged app

Om lid te worden van Tagged kun je de app downloaden. Deze dating app is in de app store van je smartphone of tablet te vinden. Tagged is één van de vele gratis apps gericht op het ontmoeten van mensen. Downloaden kan in de app store van Apple en de Google Play Store.

App StoreGoogle Play