Home Dating apps Swipen op het toilet: doe jij het ook?

Swipen op het toilet: doe jij het ook?

1 minuten leestijd
0
swipe match

Swipe je tijdens het vegen van iets anders? Dan ben je niet de enige. Als je op dit moment met iemand via een dating app chat is de kans groot dat de ander op het toilet zit, zo meldt Mirror Online.

Ze zouden kunnen zeggen dat ze gewoon tv aan het kijken zijn, of druk bezig met het huishouden, maar in werkelijkheid zijn ze met iets heel anders bezig. Een nieuw onderzoek heeft namelijk onthuld dat een kwart van de dating app gebruikers graag op het toilet profielen naar recht en links veegt.

Onderzoekers van dating app Once hebben samen met YouGov het gebruik van dating apps onderzocht. Meer dan 2.000 volwassenen werden ondervraagd voor het onderzoek.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Uit de resultaten blijkt dat 30 procent van de mannen graag even veegt terwijl ze op het toilet zitten, terwijl 18 procent van de vrouwen dit ook doet. Het lijkt erop dat de moderne single efficiënt met de verloren tijd omgaat, om geen tijd te verspillen in de zoektocht naar een eerste date en ware liefde.

Vreemde plekken

Voor singles is het niet ongewoon om de dating app tevoorschijn te halen op de smartphone op een vreemde plek. Afgezien van het toilet lijken de dating app gebruikers te swipen op een reeks van vreemde locaties. Andere aparte locaties waar profielen geveegd worden zijn werkvergaderingen, in de sportschool en zelfs op bruiloften.

4 uur per week

Het onderzoek laat ook zien dat de gemiddelde dating app gebruiker ongeveer vier uur per week op de app doorbrengt. Hoewel er aardig wat tijd besteed wordt aan het swipen en allerlei ongepaste momenten benut worden om te kunnen swipen en chatten wordt er maar weinig aandacht aan de profielen besteed. Meer dan de helft van de ondervraagden geeft toe dat ze 30 seconden of minder nodig hebben om een profiel te bestuderen voordat ze een beslissing maken.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Fanatieke gamers matchen liever in games dan dating apps

Voor fanatieke gamers is Tinder niet uitdagend genoeg. Zij ontmoeten hun match liever in e…