stichting date
Hoe zorg je ervoor dat je niet oneindig vaak op date hoeft te gaan, voordat je iemand vindt die goed bij jou past? Misschien wel je ware liefde. Dat doe je door niet zelf te internet daten tot je een keer geluk hebt, maar door hulp in te schakelen.

Stichting Date is een relatiebemiddelingsbureau dat jou graag helpt in je zoektocht naar de ware. Ze gaan samen met jou aan de slag om een profiel op te stellen dat jou als persoon perfect beschrijft en daarna wordt er gekeken naar andere leden en hun profielen.

Blijkt er een match te zijn op basis van wie jullie zijn en wat jullie voorkeuren zijn? Dan wordt het tijd om te zien of dit in het echte leven ook blijkt te werken. Dit scheelt je veel moeite en het voorkomt dat je al gedemotiveerd bent voordat je je perfecte partner hebt kunnen vinden.

Voor wie is Stichting Date bedoeld?

Wil je een fijner leven leiden, samen met de juiste partner? Stichting Date gebruikt haar kennis en kunde om mensen hierbij te helpen. Soms heeft geluk een beetje hulp nodig. Stichting Date gaat op een persoonlijke, betrouwbare en doeltreffende manier voor jou aan de slag en zorgt er daardoor voor dat de juiste mannen of vrouwen op jouw pad komen. Dan is het alleen nog aan jou om te bepalen wie jouw perfecte match is.

Stichting Date is daarom bedoeld voor mensen die graag persoonlijke aandacht willen, maar ook gesteld zijn op hun privacy en anonimiteit tijdens het proces. De consulenten begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en ze zullen er alles aan doen om je tijd zo goed mogelijk te benutten. Mensen die niet goed genoeg bij je passen zullen ook niet aan je worden voorgesteld.

Hoe werkt Stichting Date: de werkwijze

Eerst wordt er samen met jou gekeken naar wat je verwachtingen zijn op liefdesgebied. Daarbij luistert de consulent goed naar je en wordt er een duidelijk beeld gevormd van wat jij belangrijk vindt, wat je van een ander verwacht en wat je dromen en ambities zijn. Hier wordt uitgebreid de tijd voor genomen, om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarna wordt er gezocht naar mogelijke partners die goed bij jou passen.

Als het nodig is wordt er ook buiten het ledenbestand gezocht. Lijkt er een match te zijn, dan ontvangen jullie elkaars (ingekorte) profielschets en kunnen jullie bepalen of jullie elkaar willen ontmoeten. Allebei interesse? Dan vindt er een date plaats en bespreek je na afloop met je consulent alle details en hoe je het ervaren hebt. Wil je nog een keer afspreken, dan kan dat natuurlijk. Kijk je liever verder naar een andere mogelijke match, dan is dat ook prima.

Persoonlijk contact

De consulenten komen graag bij je langs voor een gesprek of spreken met jou af op een neutrale locatie, als je dat fijner vindt. De consulenten van Stichting Date hebben passie voor de liefde en zijn er elke dag mee bezig. Zij zijn pas tevreden wanneer zij resultaat boeken voor hun klanten. Gelukkig weten zij dankzij hun jarenlange ervaring precies hoe zij dat moeten aanpakken. Het contact na de kennismaking is net zo belangrijk. Daarom zijn er vaste contactmomenten. Wil je zelf tussendoor contact opnemen met je consulent voor feedback of begeleiding, dan kan dat ook.

De kosten van relatiebemiddeling

Ben je nieuwsgierig geworden naar Stichting Date en wil je graag meer weten over de tarieven die dit relatiebemiddelingsbureau hanteert? Neem via de website dan contact op met een van de consulenten. Dit doe je door het contactformulier in te vullen onder het kopje ‘contact’. Je kunt ook zelf telefonisch contact opnemen om je vragen te stellen en erachter te komen hoe het verder in zijn werk zal gaan als je besluit om lid te worden. De kosten staan niet vermeld op de website.

Betrouwbaarheid, veiligheid en inlevingsvermogen staan voorop bij de consulenten van Stichting Date. Zij hebben veel ervaring, een hoog genoten opleiding en al vaak succes geboekt door mensen bij elkaar te brengen die écht bij elkaar passen. Vanzelfsprekend doen zij het dus niet helemaal gratis.

branchevereniging singles keurmerk

Branchevereniging Singles Keurmerk

Stichting Date voldoet aan strenge kwaliteitseisen. De consulenten gaan deskundig en professioneel te werk, zijn betrouwbaar en gaan voorzichtig om met jou en je persoonlijke gegevens. Deels vanwege deze voorwaarden heeft Stichting Date het Singles Keurmerk toegewezen gekregen.

Dit keurmerk wordt toegekend door de Branchevereniging Singles Keurmerk, om de betrouwbare en professionele relatiebemiddelingsbureaus te onderscheiden van de datingwebsites die van minder goede kwaliteit zijn. Meld je je aan bij Stichting Date, dan weet je dat je in goede handen bent en dat de kans op een succesvolle match vele malen groter wordt.

Bezoek Stichting Date

Over Stichting Date

Stichting Date is opgericht in 1969 en bemiddelt al 50 jaar succesvol tussen mensen op relatiegebied. De persoonlijke en succesvolle aanpak, zorgen ervoor dat Stichting Date zich onderscheidt. Er is daarnaast altijd een consulent bij jou in de buurt actief, dus hulp is vlakbij. Stichting Date is het oudste relatiebemiddelingsbureau van Nederland en heeft daardoor ontzettend veel ervaring en expertise in het helpen van leden.

Er wordt een serieuze aanpak gehanteerd en dat is ook nodig als je de liefde van je leven wilt vinden. De consulenten ontmoeten alle leden persoonlijk en spreken hen uitgebreid. Daardoor wordt het voor hen gemakkelijker om de juiste matches te bepalen. Al het werk wordt jou uit handen genomen. Je hoeft alleen zelf een afspraak of date te plannen met iemand, nadat er een partnervoorstel wordt gedaan. Eén op de zeven leden slaagt al met het eerste voorstel.

Op de website van StichtingDate vind je alle verdere informatie die je nodig hebt wanneer je overweegt een lidmaatschap af te sluiten om de ware te vinden. Er staat ook informatie over de consulenten die actief zijn bij jou in de buurt, zodat je alvast een duidelijk beeld krijgt van wat je te wachten staat.