5 soorten mannen die elke vrouw wil

Michelle Mulder
Door Michelle Mulder
6 minuten leestijd

Er zijn van die mannen die iedereen wel eens is tegengekomen. En waarvan iedereen weet dat deze mannen elk type vrouw kunnen krijgen. Wat maakt deze mannen zo onweerstaanbaar voor vrouwen? Het is de vraag die velen bezighoudt. Het zijn een specifiek soort mannen die opgedeeld kunnen worden in een aantal categorieën.

5 soorten mannen die elke vrouw wil

Wil je erachter komen of jij een van deze mannen bent? Of wil je weten op wat voor soorten mannen veel vrouwen vallen, zodat je weet wat je eventueel kunt verbeteren of veranderen? Of komt het overeen met het soort mannen waar jij als vrouw normaal gesproken op valt? Dit zijn de 5 soorten mannen die de meeste vrouwen aantrekken.

1. De romantische vent

Dit is het soort man die eruitziet alsof hij net uit een romantische komedie is gestapt. Hij is de hoofdrolspeler in de fantasieën en dromen van veel vrouwen. Het type man dat met bloemen voor de deur verschijnt, een serenade bij het balkon geeft of een romantisch duet zingt tijdens een karaoke.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Is er iemand ziek, dan staat deze man met soep voor de deur. Deze man stuurt spontaan een lief kaartje of chocolaatjes. Deze man is zo romantisch; hij zal er nooit genoeg van krijgen om een vrouw te laten lachen en zich geliefd te voelen.

Een romantische vent durft zijn zachte, lieve kant te laten zien en dat is iets waar veel vrouwen naar op zoek zijn. Wanneer een man dit namelijk durft te doen, zal hij het ook niet moeilijk vinden om zijn gevoelens en emoties te laten zien. En dat is precies waar sommige vrouwen zo naar verlangen.

2. De sexy wat oudere man

Veel vrouwen voelen iets voor een oudere man die wijsheid uitstraalt. Deze man komt over als een ontwikkeld en complex persoon die al veel heeft meegemaakt in zijn leven. Hij weet precies hoe je alles uit het leven moet halen, hoe het leven werkt en hij is het type dat je veel leren. Hij mag dan wel wat ouder zijn, maar dit betekent niet dat hij geen sexappeal meer heeft. Zijn wijsheid en levenservaring maken hem juist extra sexy en aantrekkelijk.

Aan wie je dan moet denken? Denk bijvoorbeeld aan mannen als George Clooney of Brad Pitt. Deze mannen hebben dan wel bijna dezelfde leeftijd als je vader, maar het maakt hen niet minder sexy. Vrouwen zijn over het algemeen sneller volwassen dan mannen en voelen zich dan ook sneller aangetrokken door mannen die net iets ouder zijn als zijzelf. Ze begeren naar een man die intelligent is, levenservaring heeft en iemand die hen stabiliteit kan geven.

3. De carrièretijger

Dit is het soort man dat veel sneller voor zijn carrière gaat dan zijn leeftijdsgenoten. Hij is het type dat ook niet verlegen is om te laten zien dat hij een goede baan heeft. Je ziet hem namelijk zelden zonder een pak aan of duur horloge. Hij rijdt in de chicste auto’s en hij woont in een modern appartementencomplex. Deze man is ambitieus, doelgericht, gedreven en hardwerkend. Hij kan misschien als materialistisch kan overkomen, maar hij weet heel goed dat geld niet alles is en zal zijn partner dus ook als prioriteit zien.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.

Voor deze man zijn materiële bezittingen slechts een uiting van arbeidsethos en succes. Vrouwen vinden het aantrekkelijk wanneer een man hard werkt. Het laat zien dat deze man niet van opgeven houdt en ook niet snel zal opgeven als het gaat om een relatie. Hij zal er alles doen om zijn vriendin of vrouw gelukkig te maken.

4. De sympathieke man

Deze man is het grappige type waar mensen geen genoeg van kunnen krijgen. Het is het soort man waar iedereen graag in de buurt van is. Hij onderhoudt goede relaties met mensen die hij is tegenkomen in zijn leven en is geliefd door iedereen. Hij zegt nooit iets verkeerd en hij geeft om wat anderen van hem vinden.

Neem jij deze man mee als date naar een evenement, dan zullen je vrienden en familie ook gelijk verliefd op hem worden. Deze man is het perfecte voorbeeld van de ideale schoonzoon. Hij is een allemansvriend en werkelijk iedereen vindt hem gelijk sympathiek.

5. De macho

Deze mannelijk man is het soort man dat vroeg in de ochtend wakker wordt om naar de sportschool te gaan. In de sportschool tilt hij met zware gewichten om later op de dag met de (opgepompte) borst vooruit te kunnen lopen. Deze man is vriendelijk en stijlvol, maar hij straalt altijd een sterke mannelijkheid en stoerheid uit.

Hij is de man met wie je een biertje in het weekend kunt drinken en die hout voor je kan hakken voor je houthaard. Het type waar vrouwen om strijden als ze hem voor het eerst zien. Deze man kan een vrouw een gevoel van veiligheid geven en dat is iets waar veel vrouwen naar zoeken in een man.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie