Home Dating apps Korte smartphone film MarkyMark87 neemt je mee in de wereld van dating app Happn

Korte smartphone film MarkyMark87 neemt je mee in de wereld van dating app Happn

1 minuten leestijd
0
markymark87

De eerste iPhone werd in 2007 geïntroduceerd waarna het snel is gegaan. Inmiddels heeft 93 procent van de Nederlander een smartphone en heeft het de manier waarop we ons leven leiden voorgoed veranderd1.

De smartphone maakt een steeds groter deel uit van ons leven. Niet alleen wordt je persoonlijk beoordeeld door anderen maar ook dringt het spelelement op veel vlakken door; op het werk, in de zorg, bij de positie en natuurlijk ook in de liefde.

Met het spelelement wordt je continu uitgedaagd om beter te worden en meer te bereiken. Apps laten je met een druk op de knop je uiterlijk aanpassen terwijl je met je vrienden wie de meeste matches op Tinder heeft. Hoe de technologie invloed heeft gehad op het leven van de hedendaagse single wordt goed ten uiting gebracht in de film MarkyMark87.

Klaar met de vleeskeuringsapps?

relatieplanet"NIET swipen, MEER diepgang: Relatieplanet is precies dat. Voor mensen met inhoud die een vaste relatie zoeken."

Bekijk de leukste singles
  • ✅ Dating
  • ✅ Relatie
  • ✅ Liefde

MarkyMark87

Als onderdeel van het Games of Phones thema ontwikkelde de VPRO een korte film over online dating. Het laat zien hoe de smartphone het leven van de moderne veranderd heeft met dating app Happn in de hoofdrol. De korte film MarkyMark87 speelt zich af op je telefoon en geeft je een kijkje in de datastromen die continu op je afgevuurd worden als je een smartphone in je hand hebt. In de korte film over dating anno 2018 maak je eigenhandig mee hoe het is om een dating app zoals Happn te gebruiken.

Het moderne datingverhaal bekijk je verticaal op je smartphone waardoor je het meemaakt vanuit het perspectief van MarkyMark87. Het lijkt of je de smartphone van MarkyMark87 in handen hebt terwijl het verhaal van Whatsapp en Happn chats afgewisseld worden met foto’s en video’s. Bekijk de film hieronder:

Regisseur Kurt Platvoet: “Je smartphone is je wereld. Je brengt er dagelijks uren mee door, ontmoet er vrienden, onbekenden, kletst over onzin, deelt er je diepste gedachten. Daarom is een smartphone als vorm ook een geschikte plek om een verhaal in te vertellen. Een verhaal dat heel dichtbij voelt omdat het zich letterlijk in je eigen hand, je eigen vertrouwde telefoonomgeving afspeelt.2

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dating apps voor mensen met autisme

Daten is ingewikkeld? Stel je dan eens voor hoe het is voor iemand met autisme. Alsof leve…