Home SinglesPlace 

SinglesPlace 

singlesplaceBen jij single en heb je behoefte om nieuwe mensen te ontmoeten? Of je nu opzoek bent naar een onschuldige flirt, een spannende date, een gelukkige relatie of juist een eeuwige vriendschap, zolang je single bent ben je welkom bij SinglesPlace. Wil je graag in contact komen met andere singles die opzoek zijn naar hetzelfde soort contact als jij, maak dan een profiel aan op de website en begin direct.

Een profiel aanmaken is helemaal gratis, net als de rest van het gebruik van de website. Maar jammer genoeg is SinglesPlace niet als app beschikbaar en is het lang niet zo populair als andere datingsites. Een bekend alternatief voor SinglesPlace met veel meer leden is de volgende dating app:

Bezoek Badoo

Voor wie is het bedoeld?

Allereerst is SinglesPlace bedoeld voor vrijgezelle mannen en vrouwen die opzoek zijn naar nieuwe contacten. Daarbij is het bedoeld voor mensen die hiervoor niet per se willen betalen. Gratis inschrijven betekent dan ook gratis daten op SinglesPlace. Wel moet je minimaal 18 jaar oud zijn en woonachtig zijn in Nederland of België. Het maakt verder niet uit wie je bent en wat je doet, want bij SinglesPlace vindt men dat gratis daten voor iedereen mogelijk moet zijn.

Er worden wel duidelijke grenzen getrokken wanneer het op erotische profielen en teksten aankomt, want de sfeer moet gezellig en acceptabel blijven voor iedereen. Verder doet deze datingwebsite niet aan het toekennen van labels, dus of je nu jong of oud bent, man of vrouw (of iets er tussenin), hoog opgeleid of je studie nooit hebt afgemaakt, het maakt hier helemaal niets uit. Wees lekker jezelf en ontdek wat dat je kan opleveren.

singlesplace website

Hoe werkt SinglesPlace?

Leden van SinglesPlace hebben de mogelijkheid om middels de zoekfunctie naar alle leden te zoeken. Heb je een match met iemand, dan vind je diegene snel terug onder het kopje ‘Mijn Matches’. Het is bovendien mogelijk om alleen te filteren op leden die op dit moment online zijn, zodat je zeker weet dat je een gesprek met iemand kunt beginnen. Wil je nieuwe leden ontmoeten en verwelkomen op SinglesPlace? Klik dan op het kopje ‘Nieuwe Leden’.

Op het forum van de website vind je actieve topics die leden bezighouden. Heb je zin om je hierin te mengen, dan ben je daar natuurlijk vrij in. Wellicht ontmoet je op het forum mensen met dezelfde interesses en willen jullie elkaar vervolgens wel beter leren kennen.

Welke gratis opties worden mij aangeboden?

Wanneer je je registreert bij SinglesPlace, is alles gratis. Dat betekent dat je onder andere van de volgende opties gebruik kunt maken, vanaf het moment dat je profiel gecontroleerd is:

  • Onbeperkt interesseberichten verzenden naar andere gebruikers.
  • Je hebt toegang tot alle profielen en uitgebreide zoekfuncties.
  • Je hebt je eigen online mailbox.
  • Onbeperkt privéberichten vanuit je mailbox versturen naar andere gebruikers.
  • Onbeperkt chatten.
  • Onbeperkt reacties op profielen van leden achterlaten.
  • Gebruik van de SinglesPlace app, waar je ook bent.
  • Onbeperkt foto’s uploaden van jezelf.
  • Onbeperkt foto’s bekijken van andere leden.

Daarbij doet SinglesPlace haar best om continu te verbeteren en haar leden meer opties aan te bieden waar zij gratis gebruik van kunnen maken.

Maar is gratis wel betrouwbaar?

Ondanks dat veel datingwebsites tegenwoordig betaalde lidmaatschappen aanbieden, betekent het niet dat een gratis datingwebsites minder betrouwbaar is. Bij SinglesPlace worden alle profiel die aangemaakt worden persoonlijk gecontroleerd. Daarbij worden teksten en foto’s zorgvuldig bekeken. Klopt er iets niet of is een profiel erotisch getint? Dan wordt het profiel afgekeurd en direct verwijderd.

Daarbij worden persoonlijke gegevens nooit verstrekt of verkocht aan derden. Bij SinglesPlace neemt men haar taak dus heel serieus, zodat jij als gebruiker van de website in een veilige en betrouwbare omgeving in contact komt met andere vrijgezellen.

hand telefoon bellen

Gebruik van de app en website

Heb je een profiel aangemaakt op SinglesPlace en is deze goedgekeurd? Dan is het mogelijk om direct te beginnen. Het is aan jou of je de website raadpleegt via je laptop/computer of dat je dit liever via je telefoon doet. Heb je een smartphone? Dan is het niet mogelijk om de app van SinglesPlace te downloaden, maar kun je alleen van de website gebruikmaken via de webbrowser.

Waarom je voor SinglesPlace zou moeten kiezen

Naast SinglesPlace zijn er meerdere gratis datingwebsites waar je de keuze uit hebt. Toch is er een groot verschil tussen gratis aanmelden en het gratis gebruiken van een datingwebsite. Hoewel het aanmaken van een profiel op veel websites gratis is, moet je vervolgens wel betalen voor bepaalde functies.

Wanneer je dan een bericht naar iemand wilt sturen of iemand wilt laten weten dat je interesse hebt in hem of haar, kan dat ineens alleen wanneer je een betaald lidmaatschap afsluit. Dat is bij SinglesPlace niet het geval. Je maakt onbeperkt en gratis gebruik van alle functionaliteiten die deze datingwebsite te bieden heeft. Daardoor is en blijft het gratis om met anderen in contact te komen en de gesprekken zo lang voort te zetten als jij wilt.

Bezoek SinglesPlace

Over SinglesPlace

Als een van de weinige datingswebsites is SinglesPlace helemaal gratis. Daardoor hoef je niet eerst geld uit te geven om nieuwe singles te ontmoeten. Ook zijn er geen achteraf bijkomende kosten als je lid wordt. Singles uit Nederland en België zijn welkom om een nieuwe date, relatie of (online) vriendschap te vinden en het maakt daarbij niet uit wat je geaardheid is. Ieder profiel dat wordt aangemaakt wordt eerst gecontroleerd, voordat je ermee aan de slag kunt gaan. En vanaf dat moment is deze datingwebsite in zijn geheel gratis beschikbaar voor jou als nieuw lid.

Gratis daten, voor iedereen toegankelijk

De missie van SinglesPlace is dus om gratis daten echt voor iedereen toegankelijk te maken. Er wordt niet gewerkt met een matchingsysteem of bepaalde testen om een geschikte partner te vinden. Hierdoor krijg je namelijk niet alle leden in je overzicht te zien. De makers van SinglesPlace willen niet voor jou bepalen met wie jij in contact mag komen. Dat laten ze helemaal aan jou over.

Bepaal dus lekker zelf met wie je wilt chatten, e-mailen of afspreken in het echte leven. Op die manier ontdek je zelf welke matches wel of niet werken voor jou. Wanneer de tijd rijp is en je de liefde van je leven moet ontmoeten, gebeurt dat toch wel. Geniet daarom van de mogelijkheden op SinglesPlace en ontdek wat de toekomst jou te bieden heeft.