Home Seks 7 sexting tips om iemand op de juiste manier op te winden

7 sexting tips om iemand op de juiste manier op te winden

2 minuten leestijd
0
meisje app

Sexy berichten versturen zonder de lelijke consequenties is niet eenvoudig. Hoe weet je nu zeker dat je iemand volledig en voor het leven kunt vertrouwen? Je legt je volledige leven in handen van iemand anders die je misschien nog niet goed genoeg kent. Sexting is tricky en gevaarlijk maar toch kan niemand zonder. Het is niet alleen populair onder jongeren maar zelfs onder volwassenen in een vaste relatie is het de normaalste zaak van de wereld geworden. Om te voorkomen dat je sexy foto gelekt wordt op social media gebruik je deze tips.

Laat nooit je gezicht zien

Een sexy foto versturen is de snelste manier om je chatpartner op te winden zonder fysiek in de nabijheid te zijn. Het is ook de gevaarlijkste manier als je er niet van tevoren over nadenkt. Wat je ook doet, laat nooit je gezicht zien op de sexy foto. Eerlijk gezegd is het vaak helemaal niet nodig om überhaupt een foto te versturen. Met woorden alleen kom je al een heel eind in het opbouwen van het verlangen. Mocht je toch een foto willen sturen? Doe het dan van een enkel lichaamsdeel en niet je gehele lichaam inclusief je gezicht.

Geen sexting als je nog geen seks hebt gehad

Sexting is alleen bedoeld voor twee personen die al seksuele handelingen verricht hebben. Heb je dit nog niet? Dan is het ongepast om te beginnen met sexting. Er is niets mis mee om de ander met woorden te verleiden maar ga niet verder. Vooral mannen lijken dit vaak niet te begrijpen. Als de vrouw niet gevraagd heeft om een naaktfoto, stuur het dan ook niet.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Bekijk hoe het werkt

Het gaat om de gedachten, niet om wat je echt zegt

Waar het bij sexting om gaat is dat je de ander verleidt, niet dat je alles open en bloot uitlegt en laat zien. Je hoeft niet alles te laten zien om iemand te verleiden. Door juist zo weinig mogelijk te laten zien laat je veel aan de verbeelding over. Dat is precies wat je wilt als je iemand wilt opwinden.

Zeg niets dat je nooit uit je mond kan krijgen

Heftige zinnen die je partner kunnen verrassen zijn niet gewenst. Als je relatief stil in bed bent terwijl je de meest schunnige teksten appt is een garantie op verwarring. Wees jezelf en verstuur niets wat je ook niet in echt durft te zeggen. Je weet dan immers niet of de ander het wel eens fijn vindt als je zulke teksten verstuurt. Alleen dan werkt sexting zoals het hoort.

Doe het niet iedere dag

Sexting werkt alleen als het onverwacht gedaan wordt en niet te voorspellen is. Maandag sextingdag komt in geen enkele relatie voor. Als je je partner iedere dag een sexy bericht verstuurt dan verliest het de kracht om hem snel op te winden. Doe het minder vaak en op verschillende tijden zodat ieder bericht een verrassing is.

Varieer in wat je stuurt

Net zoals het belangrijk is om niets steeds op dezelfde tijden de sexting berichten te versturen is het varieren in wat je verstuurt. Varieer in de manieren waarin je je gedachten overbrengt. De ene keer vertel je luid en duidelijk wat je precies met hem of haar wil doen terwijl je de andere keer de tease bent die de ander op een suggestieve manier iets laat inbeelden. Als je dit doet dan weet je partner nooit wat je gaat sturen in het volgende bericht.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

5 datingsites en apps voor one-night stands

We worden steeds ruimdenker, maar traditioneel gezien is de aanname dat seks alleen binnen…