Home Serieus flirten

Serieus flirten

serieus flirten
“Ben je single en op zoek naar een leuke vrouw of meid om mee te flirten? Dan is Serieusflirten de perfecte website voor jou.” Dit is wat er te lezen valt als je op de website van Serieusflirten terecht komt. Ben je eenzaam? Heb je behoefte om met anderen te flirten? Of wil je je flirttechnieken eens gaan toepassen op beschikbare singles? Dan ben je bij de datingsite Serieusflirten aan het juiste adres. Maar er is een addertje onder het gras.

Mensen vragen zich af of deze datingsite wel betrouwbaar is, hoe deze werkt en voor wie het bedoeld is. We geven je het antwoord op deze vragen en meer informatie over Serieusflirten. Wil je misschien gebruikmaken van Serieusflirten? Dan is het allereerst goed om te weten dat Serieusflirten geen datingsite is, maar een chatsite met nepprofielen. Dit zijn fictieve gebruikers met wie je geen fysieke afspraak kunt maken. Wil je wel fysiek afspreken? Dan raden wij een van deze datingsites aan, die wél echte leden hebben:

Deze seksdating websites geven aan geen fictieve profielen te gebruiken.

Voor wie is het?

De afgelopen jaren zijn datingsites steeds populairder geworden. Er zijn tal van sites opgericht; sommige met een hele brede doelgroep en andere voor een specifiek type. Sommige sites zijn ervoor gemaakt om op zoek te gaan naar een serieuze relatie, terwijl andere zich juist richten op een kortstondige, seksuele relatie. Bij Serieusflirten staat, zoals de naam ook al zegt, het flirten met anderen centraal.

Op deze website kom je gemakkelijk in contact met de leuke singles uit zowel Nederland als België, wat in feite dus een medewerker van de website is. Of je nu alleen wilt flirten of ook op echte dates wilt gaan; het is allebei mogelijk via de website, zo zegt Serieusflirten zelf. Op de website staat vermeld dat er duizenden single mannen en vrouwen zijn aangemeld, die allemaal op zoek zijn naar een serieuze flirt of date. Helaas is dat misleidend, omdat Serieusflirten daarnaast ook zelf aangeeft dat fysieke afspraken niet mogelijk zijn.

“Deze service bevat louter fictieve, gemodereerde profielen die bijdragen aan entertainment doeleinden en zijn niet bedoeld voor het tot stand laten komen van fysieke afspraken. De profielen op Serieus Flirten zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.” – Serieusflirten.nl

Ben je dus op zoek om op een leuke, spannende manier met iemand te flirten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Kortom, op deze site wordt het gegarandeerd dat je veel kunt chatten met anderen en serieus kunt gaan flirten – alleen dan wel met een chatoperator. Wil je vandaag nog flirten tegen betaling? Dan is Serieusflirten een goede optie.

Hoe werkt het?

Het aanmelden en het aanmaken van een account bij Serieusflirten is erg gemakkelijk. Het is ook nog eens gratis. Het enige wat je hoeft te doen is om een online aanmeldformulier in te vullen. Hierin vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in, evenals je geslacht en geboortedatum. Nadat je alle informatie hebt ingevuld, wordt er een bevestigingsmail gestuurd en kun je je aanmelding bevestigen. Daarna kun je al direct aan de slag met profielen zoeken op de website. Je kunt je profiel gemakkelijk persoonlijk maken door informatie over jezelf in te vullen.

Daarna kun je met de handige zoekfunctie heel gemakkelijk andere profielen ontdekken. Je kunt met deze functie bepaalde filters invullen, zoals leeftijd, woonplaats of andere aspecten. Op deze manier krijg je snel de profielen in beeld die het meeste aansluiten bij jouw wensen, waarna je contact kunt leggen met deze man of vrouw – of chatmedewerker eigenlijk.

serieusflirten website

Betalen voor berichten

Helaas is niet het gehele gebruik van de website gratis. De aanmelding is dan wel volledig kosteloos en ook kun je gratis profielen en foto’s van anderen bekijken. Maar om te kunnen chatten met anderen moet je toch betalen. Als je in contact wilt komen met een chatmedewerker (die zich voordoet als de persoon op het profiel) en een bericht wilt sturen, is het vereist om credits aan te schaffen. Op de website staat heel duidelijk vermeld hoeveel het kost om berichten te sturen. Er zijn verschillende bundels waar je uit kunt kiezen.

Voor bankbetalingen gelden de volgende prijzen:

  • 10 berichten voor €10 (€1 per bericht)
  • 25 berichten voor €22,50 (€0,90 per bericht)
  • 50 berichten voor €42,50 (€0,85 per bericht)
  • 95 berichten voor €75 (€0,79 per bericht)
  • 275 berichten voor €200 (€0,72 per bericht)

Voor Paysafekaart betalingen gelden iets andere prijzen:

  • 10 berichten voor €10 (€1 per bericht)
  • 25 berichten voor €25 (€1 per bericht)
  • 55 berichten voor €50 (€0,90 per bericht)
  • 125 berichten voor €100 (€0,80 per bericht)
  • 266 berichten voor €200 (€0,75 per bericht)

Is Serieusflirten betrouwbaar?

Helaas wordt er op veel websites nog steeds gebruikgemaakt van nepprofielen. Dit zijn profielen om singles naar de website te lokken, maar waarmee geen fysieke afspraak mogelijk is – aangezien deze personen vaak helemaal niet echt bestaan. Dit is ook het geval bij Serieusflirten. In de algemene voorwaarden op de website staat daar ook meer over te lezen. Zo staat er dat personages, profielen, advertenties of bijdragen entertainment als doel kunnen hebben, waarbij fysieke afspraken niet mogelijk zijn.

Serieusflirten.nl geeft aan dat ze entertainment als doel hebben en ze geven expliciet aan dat het niet het doel is om fysieke contacten tot stand te brengen. Natuurlijk is dit wel een mogelijkheid als je iemand ontmoet, maar het belangrijkste doel van de site is om online met iemand te flirten.

Daarnaast staat er in de algemene voorwaarden dat “De aanbieder zich het recht behoudt om gesprekken op serieusflirten.nl aan te sturen via zelf gecreëerde profielen.” Deze profielen zijn fictief en het is dus ook niet mogelijk om fysiek af te spreken. De kans is dus zeker aanwezig dat je aan het praten bent met iemand die niet bestaat, waardoor je nog wel eens teleurgesteld kunt worden. Mede daardoor raden we deze andere websites aan, die geen fictieve profielen hebben:

Deze seksdating websites geven aan geen fictieve profielen te gebruiken.

Over Serieusflirten

Al met al kun je op deze datingsite terecht voor verschillende soorten contacten. Het belangrijkste doel van de site is om met andere singles te chatten, maar ook is het mogelijk om fysiek met iemand af te spreken voor een spannend avontuurtje. Het aanmaken van een account is gratis, maar voor het versturen van berichten zul je moeten betalen. Ook is het belangrijk om te onthouden dat er gebruik wordt gemaakt van neppe profielen.