Home Nieuws Dit zijn de top 10 seksuele fantasieën van vreemdgangers

Dit zijn de top 10 seksuele fantasieën van vreemdgangers

1 minuten leestijd
0
geheim seksdate

Waarom gaan mensen vreemd? Het is een vraag die veel mensen bezighoudt. We weten dat mannen vreemdgaan, vrouwen gaan vreemd, maar waarom? Ontevredenheid in de relatie wordt veel genoemd maar ook een ontsnapping aan de dagelijkse sleur of het nastreven van seksuele fantasieën. En hoewel je deze fantasieën met je eigen partner kunt ervaren, is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

Als je partner er niet voor openstaat dan moet je op zoek naar alternatieven, als je het echt wilt ervaren. Dit is een reden waarom sommige mensen vreemdgaan, het vervullen van de seksuele fantasieën. Maar wat zijn deze fantasieën precies?

Britse datingsite voor vreemdgangers, IllicitEncounters, heeft de top tien seksuele fantasieën samengesteld voor mensen die vreemdgaan, zo meldt MetroUK. De dating onderzocht onder haar leden wat de seksuele fantasieën zijn, die dus specifiek gelden voor mensen die willen vreemdgaan via een datingsite.

Top 10 favoriete fantasieën

 1. Seks met een ex
 2. Een seksscène op tv of online
 3. Seks met een beroemdheid
 4. Seks met mijn huidige partner
 5. Seks met een vreemdeling
 6. Een affaire met een collega
 7. Seks met een vriend
 8. Groepsseks
 9. Seks op een openbare plaats
 10. Seks met iemand met autoriteit

Seks-met-ex-fantasie is populair

Uit het onderzoek onder de gebruikers van de datingsite blijkt dat de meeste leden fantaseren over seks met een ex. Het is de favoriete seksuele fantasie van de meeste leden. Ook dromen veel leden ervan om in een seksscène deel te nemen die op televisie of online wordt uitgezonden, hoewel dit waarschijnlijk voor velen een fantasie zal blijven. Seks met een bekend persoon is ook een veelgenoemde fantasie, net als seks met de huidige partner en met een vreemdeling.

Wat ander onderzoek zegt

De bevindingen van de vreemdgaan datingsite zijn anders dan de fantasieën die naar voren kwamen in een ander onderzoek. Tijdens zijn onderzoek naar zijn boek, Tell Me What You Want, interviewde sociaal psycholoog Dr. Justin Lehmiller 4.175 mensen over hun seksleven. Dit is mogelijk het grootste en meest uitgebreide overzicht van seksuele fantasieën tot nu toe, dat ook werd uitgevoerd onder niet-vreemdgangers. Volgens Lehmiller zijn dit de zeven meest voorkomende seksuele fantasieën:

 1. Een trio hebben
 2. BDSM
 3. Seks op een andere manier
 4. Seks in het openbaar
 5. Zinvolle seks
 6. Open relaties
 7. Seks met iemand van hetzelfde geslacht

Dit zijn de top 10 seksuele fantasieën van vreemdgangers

5 (100%) 1 stemmen

Wil je de tips op deze website in het echt uitproberen? Uit de statistieken blijkt dat 68% van onze bezoekers de traditionele datingsite Relatieplanet kiest. Jij ook?

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Wat te doen als je man of vriend vreemdgaat?

Ontdekken dat je man of vriend vreemdgaat zet je wereld op zijn kop. De tijd staat even st…