10 seksdingen waar mannen op afknappen

Leon
Door Leon
9 minuten leestijd

Afknappers, het liefst hebben we ze niet. Noch willen we dat iemand op ons afknapt, noch willen we op een ander afknappen. En toch gebeurt het zo af en toe in de relationele sfeer. Een aantal momenten voor afknappers komen wel erg slecht uit en daar horen afknappers tijdens de seks toch ook wel bij, we kunnen er niets anders van maken. En laten afknappers tijdens een vrijpartij nu bijzonder slecht uitkomen.

10 dingen waar mannen op afknappen tijdens seks

Misschien heb je ze al zelf eens meegemaakt, maar waarschijnlijk hoop je ze zelf niet mee te maken. Omdat ze toch de nodige verbeelding oproepen, gaan we het toch met je bespreken, want we gaan het puur hebben over de seksdingen waar mannen op afknappen. Zo weet je in ieder geval wat mannen níet willen als het aankomt op seks.

Aan jou de taak om deze info in je voordeel te gebruiken en de vrijpartijen iets pikanter te maken. Of in ieder geval de ‘fouten’ te voorkomen. Uiteraard geldt daarbij wel dat je alleen moet doen waar je zelf achter staat.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

1. Je weet niet wat je aan het doen bent

Onze lichamen zijn bedoeld om elkaar op te winden tijdens de seks en bij de meeste mensen gaat dan op natuurlijke wijze, vooral als er sprake is van onderlinge aantrekkingskracht. Het is daardoor wat moeilijk te geloven dat een vrouw instinctief niet zou weten wat ze moest doen. Althans, dat is de natuurlijke gedachte bij veel mannen en eigenlijk is dat onterecht. Sommige vrouwen hebben gewoon geen idee hoe ze een man moeten plezieren.

Ze maken bijvoorbeeld de fout om te denken dat het allemaal om zíjn plezier gaat, terwijl ze er zelf niet van genieten. Nu is niet iedereen even goed in de seks en moet er ook begrip zijn, want een gebrek aan ervaring is natuurlijk mogelijk. Maar als ze helemaal niet weet wat ze moet doen, dan is het toch wel een afknapper voor veel mannen.

2. Je bent lichamelijk aanwezig, maar verder niet aanwezig

Als de vrouw enkel haar benen spreidt en daarna bewegingsloos in bed ligt, dan vinden mannen dat allesbehalve opwindend. Sterker nog, het voelt zelfs wat vies aan voor de man – omdat het hem het idee geeft dat het gedwongen is. Probeer er daarom wel wat moeite voor te doen, en laat eens een teken van leven zien. Een vrijpartij is niet alleen de benen spreiden en wachten wat er dan gebeurt. Er wordt van beide deelnemers verwacht dat ze met hun lichaam bewegen en zich geven.

3. Je verandert plots in een pornoster

In het uiterste geval gebeurt het tegenovergestelde: ze weet wel heel erg veel over seks, standjes en fantasieën. Als dat de man wat ongemakkelijk maakt, dan is hij vast niet de enige. De meeste mannen praten graag over om gekke, over-the-top seks, maar de waarheid is dat er voor iedereen wel een limiet is. Het wordt namelijk anders alsof de vrouw ineens alle ervaring van de wereld lijkt te hebben.

Deepthroats, trio’s, gangbangs; het lijkt alsof ze het allemaal al heeft meegemaakt. Nu zijn mannen ook zeker geen heiligen, maar lang niet iedereen wil een partner die net iets té veel seksuele ervaring blijkt te hebben. En dat ook nog eens allemaal laat zien tijdens de eerste keer seks.

4. Je staat niet open voor nieuwe dingen

Hoewel seks op zich geweldig is, kan het op een gegeven moment wat eentonig worden als je niet de tijd neemt om de vrijpartijen af en toe wat op te fleuren en nieuw leven in te blazen. Mannen begrijpen dat sommige vrouwen misschien wat tijd nodig hebben om te wennen aan het idee van experimenteren of fantasieën te willen vervullen, maar je zou er bij een vaste partner toch op z’n minst aan moeten denken.

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

5. Je laat de man zich geen held voelen

Wat we daarmee bedoelen? Mannen hebben behoefte om gevleid te worden. Ze willen zich sterk, robuust, en mannelijk voelen. Ze willen je beschermen, je stevig vasthouden en je een veilig gevoel geven. Sterker nog, mannen gedijen ook goed bij bewondering in bed. Maar als je hem geen bewondering en respect geeft, zal hij zich onzeker beginnen te voelen en dan kunnen z’n prestaties juist afnemen. Vertel hem maar af en toe hoe geweldig hij is in bed en de kans is groot dat-ie ineens nog een stuk meer z’n best begint te doen.

6. Je commandeert tijdens de seks

Mannen zijn misschien niet altijd in staat om de G-spot te vinden of een vrouw een orgasme te geven, maar ze doen wel altijd goed hun best daar beneden. Mannen hebben er echter een hekel aan als de vrouw hen altijd de goede weg op probeert sturen, alsof hij er als een verwarde zwerver bijloopt die geen enkel idee heeft welke kant hij op moet.

7. Je komt maar niet in je rol

Seks gaat over zoveel meer dan geslachtsgemeenschap tussen twee mensen. Het gaat over aanraking, gevoel, anticipatie, energie, geluiden en meer. Als vrouwen er geen zin in hebben, of als ze seks hebben met een man om het maar ‘gedaan te hebben’, dan zal de man dat binnen de kortste keren merken. Voor de man is het een afknapper als hij het gevoel heeft dat het een ‘moetje’ is voor de vrouw.

Een vrouw dient zich vol te geven, net als de man, in ieder geval in het ideale geval. Een goede vrijpartij is er eentje waarbij jullie een hele andere rol aannemen en jullie even alles en iedereen om jullie heen vergeten.

8. Je hebt geen vertrouwen in zichzelf

Vrouwen die zich onder de dekens verstoppen of erop staan ​​seks te hebben met de lichten uit, doen dat omdat ze onzeker zijn. Begrijp ons niet verkeerd, onzekerheid over je lichaam kom je niet zomaar even van af, maar als je al langer samen bent met je partner, dan kent hij je lichaam onderhand al. Je hoeft je daardoor niet te schamen voor je lijf. Hoewel de man er alle begrip voor kan hebben dat je je schaamt voor je lichaam, kan het wel een afknapper zijn om je nooit te kunnen zien tijdens de seks.

9. Je doet niet veel meer dan de basishandelingen

Er zijn meer seksuele standjes dan je je kunt voorstellen, dus het is geen wonder dat mannen zich vervelen met vrouwen die altijd in dezelfde positie seks willen hebben. Je moet je als stel toch een beetje uit kunnen leven en nieuwe dingen uitproberen. Mannen haten het als de seks voorspelbaar wordt, en eigenlijk geldt dat ook wel voor vrouwen. Gooi er maar eens een nieuwe move in, zouden we willen zeggen.

10. Je doet net alsof ze jezelf vermaakt

Waarschijnlijk is het één van de ergste dingen die een vrouw kan doen: alsof ze een orgasme heeft, oftewel een orgasme faken. Mannen willen het liefst een vrouw zo vaak mogelijk laten komen, maar als dat niet lukt, dan is dat ook geen ramp. Hoe vaker je samen seks hebt, hoe meer je herkent hoe je de ander tot een orgasme moet brengen. Probeer echter niet om het te faken en wacht maar op de volgende vrijpartij. Misschien lukt het dan wel.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Deel dit artikel
Geef je reactie