Home Seksbuddy

Seksbuddy

Een seksbuddy vinden is voor veel singles de ultieme droom. Bij Seksbuddy blijft dit ook een droom als je met één van de fictieve profielen spreekt. Bij Seksbuddy kun je iedere dag en op elk moment van de dag een erotisch chatgesprek voeren met één van de vele profielen. Weet je nog niet wat een seksbuddy precies is? Een seksbuddy is een persoon waar je seks mee hebt maar geen relatie. Eigenlijk heb je wel een relatie maar dan uitsluitend een seksrelatie. Voor de meeste mannen is het een geschenk uit de hemel; wel de lusten maar niet de lasten.

Waarom een seksbuddy?

De vraag is eerder waarom niet? Het gaat bij de seksrelatie echt alleen maar om de seks en verder niets. Geen lange gesprekken over wat je hart raakt of je anders voordoen dan je bent; met een seksbuddy is het niet nodig om je wekenlang uit te sloven om het tweede honk te bereiken. Aangezien het alleen om de seks gaat hoef je het alleen maar spannend te maken zodat het avontuur de bovenhand neemt, niet je gevoel voor humor of hoe trouw je bent. Bij de Seksbuddy datingsite kun je deze gesprekken voeren maar let op, afspreken is niet mogelijk als je met een fictief profiel chat. Als je een datingsite zoekt waar geen fictieve profielen worden gebruikt dan ben je beter af bij één van deze websites:

Deze datingsites geven aan geen fictieve profielen te gebruiken.

Als je lid wordt bij Seksbuddy dan begrijp je al snel waar het allemaal om draait; seks en spanning. Iedereen is op zoek naar seksuele contacten op deze website. De één wil een enerverend gesprek om de dagelijkse sleur te vergeten, de ander fantaseert vrijuit over een seksdate. Het verschilt per gebruiker wat de persoon precies zoekt. Het kan het verlangen naar een buitenechtelijk relatie zijn, het gevoel van een one-night-stand ervaren of gedomineerd worden als onderdeel van een fetish. Voor ieder is er wat wils.

Bezoek Seksbuddy

Het doel

Bij de leden van Seksbuddy is een fysieke afspraak vaak het doel maar geen van de leden wil ervoor betalen. We spreken dan over een gratis seksdate. Immers, als het puur alleen om de seks ging dan kan de persoon net zo makkelijk betalen voor seks en het dezelfde avond nog voor elkaar krijgen. De leden van Seksbuddy willen meer; meer avontuur, meer spanning en een belevenis waar men jaren later nog geregeld aan denkt. Houdt er echter rekening mee dat fysieke afspraken maken niet met alle profielen mogelijk is. Een deel van de profielen is fictief wat betekent dat je met deze profielen alleen seksgesprekken kunt hebben.

Hoe werkt Seksbuddy?

Seksbuddy inloggenOm lid te worden van Seksbuddy kun je je gratis registreren op de website. Dit neemt slechts enkele seconden in beslag en is volledig gratis. Met je gratis account kun je kennismaken met de website en bekijken of je het wat vindt. Als onderdeel van de website krijg je de beschikking over je eigen profiel. Hier kun je inzetten wie je bent maar nog belangrijker, wat je zoekt. Andere leden kunnen je profiel bekijken en je bent te vinden in de zoekresultaten. Met behulp van de zoekfunctie kun jij ook op zoek naar je seksbuddy.

Een foto aan je profiel toevoegen kan, maar dit is niet verplicht. Denk er echter wel aan dat leden met een profielfoto meer reacties ontvangen. Als je je niet schaamt of er geen problemen mee hebt dat anderen je foto kunnen zien dan is een foto aan te raden. Mocht je een foto willen uploaden waar je onherkenbaar op te zien bent dan kan dit ook. Na het invullen van je profiel kun je op zoek naar andere leden. Je krijgt gratis één credit van Seksbuddy om het uit te proberen. Als je meer contacten wilt leggen dan kun je credits kopen. Je zit dus niet aan een langdurig abonnement vast.

Het versturen van een flirt kost ook één credit maar winks kun je gratis versturen. Je kunt een flirt naar een ander lid versturen om te laten dat je interesse. Dit kan ook met een wink dat in feite hetzelfde is als een digitale knipoog.

Tips voor Seksbuddy

  • Houdt het spannend en ga niet te diep in op persoonlijke onderwerpen.
  • Maak gebruik van de wink en flirt functies.
  • Probeer de website eerst uit met een gratis lidmaatschap.

Voor wie is het?

Seksbuddy is voor iedereen ouder dan 18 jaar toegankelijk. Het maakt niet uit of je single bent, getrouwd of als stel iemand zoekt voor erbij. Alles is mogelijk. Er zijn je al duizenden leden voorgegaan en door de jaren heen heeft Seksbuddy een behoorlijke naam opgebouwd. De leden die je er tegenkomt zijn handmatig door de datingsite gecontroleerd op echtheid waardoor je niet snel te maken krijgt met nepprofielen. Een deel van de profielen van Seksbuddy hebben entertainment tot doel, houdt daar rekening mee. Het is altijd belangrijk om voor jezelf te controleren of dit wat voor je is.

Credits

VoordelenOm berichten te kunnen versturen op Seksbuddy.nl heb je credits nodig die je kunt kopen. Deze credits bestaan uit een bundel met credits die al verkrijgbaar zijn vanaf 10 euro voor 10 credits. Hoe groter de bundel met credits, hoe lager de prijs per credit. Als je van plan bent om vaker gebruik te maken van de website dan is het verstandig om meerdere credits tegelijk aan te schaffen. Als je credit koopt dan verloopt dit via een beveiligde verbinding. Hiernaast is het handig dat je weet dat er niets vreemd op je bankafschrift komt te staan. Mocht iemand dan je betalingen controleren dan ziet niemand dat het geld overgemaakt is naar Seksbuddy. Dit zijn de creditbundels die je kunt kopen:

  • CreditPack 10 voor € 10,00
  • CreditPack 25 voor € 22,50
  • CreditPack 50 voor € 42,50
  • CreditPack 100 voor € 80,00
  • CreditPack 275 voor € 200,00

Privacy

Seksbuddy is een datingsite met profielen die niet door niet-leden bekeken kunnen worden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je profiel opeens in Google te vinden is. Discretie en privacy staan hoog in het vaandel. Een avontuur is leuk maar als je geconfronteerd wordt met kennissen die ervan op de hoogte zijn dan is het plezier snel voorbij. Dat weet Seksbuddy als geen ander en daarom besteden ze veel aandacht aan de beveiliging. Seksbuddy is eigendom van Grand Mind Corp. Ltd dat gevestigd is in Wanchai, Hong Kong met het registratienummer 1836523. De website en ondersteuning zijn echter volledig in het Nederlands. Als je vragen hebt dan staat de klantenservice iedere dag voor je klaar om deze te beantwoorden.

Bezoek Seksbuddy