Home Nieuws Secretrooms: discreet afspreken met je geheime liefde of minnaar

Secretrooms: discreet afspreken met je geheime liefde of minnaar

3 minuten leestijd
0
geheime relatie

De naam van Secretrooms zegt alles; in het geheim een kamer of privésauna boeken terwijl niemand er ooit achter komt. Bij Secretrooms kun je discreet afspreken met je partner om eens wat nieuws te proberen maar ook met je geheime liefde om te voorkomen dat je affaire ontdekt wordt. Wie vreemd gaat met een collega of een affaire heeft met een getrouwde kennis wil graag een keer afspreken op een plek waar je de ruimte hebt.

Thuis afspreken is vaak geen optie en in het openbaar is er altijd het risico dat je gezelschap ontdekt wordt. Wat moet je nu in zo’n situatie? Secretrooms heeft daar de oplossing voor.

Wat is het?

Secretrooms is de eerste partij in Nederland die het mogelijk maakt om een kamer of sauna per uur af te rekenen. Terwijl je in andere landen zonder problemen een Love- of Rendez-Vous Hotel kunt vinden was dit in Nederland nog niet mogelijk. Waar het normaal gesproken niet mogelijk is om een hotelkamer te boeken voor een intiem avontuurtje is dat bij Secretrooms wel mogelijk.

#1 Populair voor Affaires

second love"Willen we niet allemaal weer de spanning ervaren? De nieuwigheid voelen en aandacht krijgen? Discretie en anonimiteit zijn gegarandeerd op Second Love."

Bekijk hoe het werkt

Opgericht in 2016 heeft Secretrooms inmiddels al enkele jaren ervaring en is het assortiment met beschikbare locaties en kamers uitgebreid. Zo kun je er niet alleen luxe hotelkamers boeken maar ook romantische privé sauna’s; voor een nacht of voor een paar uur.

Via Secretrooms worden klanten die op zoek zijn naar een tijdelijk onderkomen voor een discreet onderonsje in contact gebracht met de verhuurders van deze kamers. De secret rooms zitten verspreid door het land en zijn stuk voor stuk flexibel te boeken, wanneer en hoe lang jij dat wilt.

Voor wie is het?

Zoals je begrijpt is het niet nodig om een hotelkamer of privésauna voor een paar uur te boeken als je even alleen wilt zijn. Deze kamers en sauna’s zijn ervoor bedoeld om samen met iemand anders af te spreken. Dit komt goed van pas als je eens wat nieuws wilt proberen met je partner, intiem contact onderhoudt met iemand buiten de relatie of wilt afspreken met je geheime liefde.

Het voordeel van de secret rooms spreekt voor zich; niemand komt er ooit achter dat je er verbleven bent. Als je op zoek bent naar een plek om af te spreken waar je niet gestoord of herkent wordt dan zijn dit de kamers waar je naar op zoek bent. Er zijn verder geen harde regels waar je aan moet voldoen als je een kamer wilt boeken, met uitzondering van de minimumleeftijd van 18 jaar. Of je stiekem wilt vreemdgaan of eens volledig los wilt gaan met je vriend(in); er is altijd een kamer voor je beschikbaar.

Hoe werkt het?

Alle Secret Rooms hebben een anonieme naam om zo de veiligheid en discretie van de kamers te waarborgen. De locatie van de kamers die aangeboden worden blijven geheim totdat je het geboekt hebt. Wie naar een kamer zoekt ziet alleen een locatie bij benadering, bijvoorbeeld tussen Ommen en Almelo. De prijzen worden wel per locatie vermeld zodat je van tevoren weet wat het gaat kosten.

Zo is het al mogelijk om een privélocatie voor twee uur te huren voor minder dan 50 euro. De prijs die je betaalt als je affaire ontdekt wordt is vele malen hoger waardoor dit in feite een koopje is.

Is het veilig?

Discretie staat hoog in het vaandel bij de organisatie; het is immers de basis van deze partij. Alles draait er om de veiligheid, privacy en het heimelijke karakter. De kamerverhuurder weten wat er gebeurt in de kamers en doen er vanzelfsprekend alles aan om je privacy te waarborgen. Je zult er dan ook niet snel pottenkijkers treffen als je een kamer boekt.

Betalen voor de huur van de kamer gebeurt vooraf en is het mogelijk via iDEAL, Creditcard of PayPal maar het is ook mogelijk om contant te betalen. Bovendien wordt er niets over “Secret Rooms” vermeld op je afschrift. Achteraf hoor je er niets meer van; geen post, e-mail of andere manieren van communicatie.

Flirten niet alleen voor...

... singles? De meningen zijn verdeeld. Of je het nu goedkeurt of niet: een tweede liefde, avontuur en passie zijn met één tik op de virtuele knop binnen handbereik. Dankzij het oer-Hollandse Second Love kan dat bovendien in je eigen taal en niet op een schimmige datingsite uit het buitenland. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op zo’n vreemdgaan datingsite?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Condoom niet vanzelfsprekend tijdens onenightstand of losse seks’

Het gebruik van een condoom is geen gewoonte voor jonge mannen die losse seks hebben. Dat …