Home Rubensdating

Rubensdating

rubensdating
Rubensdating is een dating website voor extra grote mannen en vrouwen om te daten en socialiseren: ontworpen om voor hen een omgeving te creëren die vrij is van vooroordelen over een kilootje meer. Plus-size mannen en vrouwen worden vaak onderschat en deze app is perfect voor hen, om hun lichaamsfiguur te vieren. De app zorgt ervoor dat de gemeenschap een curvy, vrouwvriendelijke gemeenschap is. Met de slogan ‘Meer is mooi’ is volslank de norm op de datingsite.

Het grote nadeel van Rubensdating is dat de website niet mobielvriendelijk is. Op je smartphone ziet de website er verouderd uit en is het nagenoeg niet te gebruiken. Daarom raden we op dit moment een alternatief aan, dat wel geschikt is voor smartphonegebruik én meer leden heeft:

Bezoek Badoo

Voor wie is het?

Rubensdating roept volslanke mensen op om elkaar te vinden op het platform, en natuurlijk de mensen die zelf niet volslank zijn, maar wel geïnteresseerd zijn in singles met een maatje meer. Het is dus vooral bedoeld voor singles die zich niet schamen voor een maatje meer. De datingsite heeft een nultolerantie tegen oordelen over dik zijn. Het doel is om serieuze partners te vinden voor volle meisjes en jongens onder de mensen die geïnteresseerd zijn in plus size, of ze dat nu zelf ook zijn of niet.

Vrouwen staan open voor het uploaden van foto’s die hun rondingen laten zien. De leden zijn meestal op zoek naar een partner. Vrouwen vinden vaker een partner vanwege de man/vrouw verhouding. Leden reageren snel op berichten en opmerkingen. Ze vinden het leuk om terug te komen en commentaar te geven op je foto’s. De community is vriendelijk voor nieuwelingen. Mensen zijn vaak online en houden van berichten.

afwijzing accepteren

Hoe werkt het?

Om je te registreren moet je een aantal gegevens van jezelf invullen: dat is vrij standaard. Dit is in eerste instantie je e-mail adres en een zelfgekozen gebruikersnaam, maar ook je land, provincie en geslacht. Als je dit hebt ingevuld dan wijst het zich vanzelf. Je kunt als gratis lid een profiel aanmaken, dat automatisch wordt gedaan als je je registreert, waarna je meer informatie op je profiel kunt plaatsen, inclusief maximaal 3 foto’s op je profiel. Alle informatie die je invoert op je profiel is zichtbaar voor andere leden. Profielafbeeldingen en extra informatie kan later worden toegevoegd. Het hele registratieproces duurt slechts een paar seconden en voor je het weet ben je al op zoek naar een geschikte én volslanke partner.

hart divider

Functies Rubensdating

Leden zoeken is een gratis hulpmiddel voor iedereen. Met het zoekfilter kun je profiel filteren zodat je alleen de singles ziet die aan je eisen voldoen. Dit kun je via het simpele zoekfilter doen, of via het geavanceerde filter. Je kunt de foto’s van andere leden alleen maar zien als je zelf ook een foto op je profiel toont.

In tegenstelling tot de bekendere dating apps is het makkelijker om contact op te nemen met mensen bij Rubensdating. Je kunt andere mensen een bericht sturen zolang ze in je zoekopdrachten overeenkomen: een wederzijdse match is dus niet vereist. Je kunt op het profiel van die persoon tikken en deze persoon een bericht sturen. Let wel op: berichten versturen en ontvangen is alleen mogelijk voor betalende leden; gratis leden kunnen dit niet bij Rubensdating. Andere manieren om contact op te nemen zijn onder andere “flirts”, wat een gratis functie voor iedereen is.

Je kunt altijd een profiel blokkeren dat je niet leuk vindt. Er is ook een meldknop die je kunt gebruiken voor profielen met een overtreding.

zoeken

Ontwerp en bruikbaarheid

Het ontwerp is duidelijk en eenvoudig te gebruiken. Het is beginnersvriendelijk en biedt veel functionaliteiten. De oplaadtijden zijn kort door het eenvoudige ontwerp. Je kunt hier je foto updates uploaden zoals je dat doet op de grote social media sites. Het profielontwerp daarentegen is heel goed: duidelijk, maar ook gedateerd. Je kunt in één oogopslag zien naar welke informatie je op zoek bent over de persoon in kwestie en ook de icoon-ontwerpen zijn eenvoudig te begrijpen.

Profielkwaliteit

Het is mogelijk om een echte date te krijgen in Rubensdating. Bijna alle profielen zijn compleet. Er zijn een paar profielen die hun echte foto’s niet gebruiken. Maar veel andere leden zijn echt oprecht met hun berichten. Je zult geen enkel profiel een ander profiel te schande zien maken. Rubensdating haalt dit soort mensen uit de datingsite, omdat iedereen met een maatje meer er geaccepteerd wordt.

Bezoek Rubensdating

Over Rubensdating

De app is een levensvatbare plek voor extra volle vrouwen en mannen. Romantische relaties zijn hier te vinden dankzij de kwaliteit van de leden die er zijn. Iemand die op zoek is naar een serieuze relatie met een volslanke partner kan zich hier dus aanmelden, alleen moet je er wel rekening mee houden dat het aardig gedateerd is. De website en app zijn ontworpen om een interactief gevoel te hebben. Het promoot zichzelf als “de meest comfortabele plus-size dating community”. Hierdoor heeft de Rubensdating app verschillende malen op TV en in de krant gestaan.