Wat is Romeo Plus? Prijzen, features en extra’s van het Plus lidmaatschap

Thomas Lammers
Door Thomas Lammers
5 minuten leestijd

Voor mannen die mannen willen ontmoeten is er geen tekort aan dating apps. We zijn allemaal bekend met Grindr, maar daarnaast zijn er nog veel meer virtuele ontmoetingsplekken. Planet Romeo, ook wel bekend als Gay Romeo of gewoon Romeo, is een van de apps waar mannen volledig zichzelf kunnen zijn. Met wereldwijd miljoenen mannelijke leden is Gay Romeo een online gemeenschap van formaat.

Van de snelle contacten tot het vinden van de man van je dromen, op Romeo kan het allemaal. En dat ook nog eens helemaal gratis. Dat neemt echter niet weg dat er ook een betaalde variant is van de app: Romeo Plus.

Wat is Romeo Plus?

Romeo is gratis te gebruiken via de website en app, maar… er is een maar. Hoewel de basisfuncties van de app zonder kosten te gebruiken zijn, heeft Romeo een aantal features in het assortiment die alleen beschikbaar zijn voor betalende leden. Met het Plus lidmaatschap van Romeo krijg je toegang tot al deze functies.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Ben je lid van Romeo en wil je weten wat dit Plus lidmaatschap precies inhoudt? Wij hebben het uitgezocht, want het zijn nogal wat functies. Dit zijn alle mogelijkheden van Romeo Plus.

Geen limieten

Onbeperkt gebruik maken van QuickShare en onbeperkte opslag voor al je foto’s, contacten en berichten.

Geavanceerd zoeken

In de app kun je gebruik maken van meer specifieke filtercriteria. Deze persoonlijke zoekopdrachten kunnen op de website zelfs opgeslagen worden.

XXX-foto’s bekijken

Met het Plus lidmaatschap krijg je toegang tot alle openbare foto’s. Je kunt zowel op de mobiele website als in de app de volledige lijst met openbare foto’s van anderen zien.

Profielbezoeken verbergen

Wil je niet dat anderen zien dat je hun profiel hebt bezocht? Met het betaalde lidmaatschap kun je de profielbezoeken met een simpele klik verbergen.

Onzichtbare modus

In de app en op de website is zichtbaar wie ‘Online’ is. Wil je niet dat anderen dat van jou kunnen zien? Met de Onzichtbare modus kun je door de website en app bladeren zonder als ‘Online’ te worden weergegeven.

Meer locaties

Met het Plus lidmaatschap kun je niet op één, maar op maximaal 5 locaties zichtbaar zijn. Gebruik Travel om gebruikers te vinden op je favoriete bestemmingen.

Geen advertenties

Romeo Plus is advertentievrij: je ziet alleen de lokale advertenties van je eigen lokale gemeenschap.

Berichten opslaan

Heb je één zin die keer op keer goed aanslaat bij de ontvanger? Of een antwoord die je vaak gebruikt? Je kunt verzonden berichten opslaan als bewaarde zinnen en deze gebruiken om snel berichten te beantwoorden.

Zoekresultaten aanpassen

Als Plus-lid kun je wisselen tussen de raster- en lijstweergave. Je kunt ook aanpassen welke statistieken je in het voorbeeld wilt zien.

Prijzen

Het Romeo Plus lidmaatschap is een abonnement. Dat wil zeggen dat het lidmaatschap automatisch wordt verlengd als de periode afgelopen is. Voor een vast bedrag per maand heb je toegang tot de betaalde versie van de app. Het Romeo Plus lidmaatschap is verkrijgbaar voor een periode van 30, 90 of 365 dagen. Dit zijn de prijzen van het Romeo Plus lidmaatschap:

 • 1 maand voor 8,99 euro
 • 3 maanden voor 20,97 euro (6,99 euro p/m)
 • 12 maanden voor 59,88 euro (4,99 euro p/m)

Romeo Plus abonnement opzeggen

Als je Romeo Plus wilt opzeggen, dan kun je de automatische verlenging stopzetten. Dit is mogelijk in de app store van je apparaat. Dit zijn de stappen die je kunt volgen:

iOS:

 1. Open de Instellingen-app.
 2. Tik op je naam.
 3. Tik op Abonnementen.
 4. Tik op Romeo.
 5. Tik op Annuleer abonnement.1

Android:

 1. Ga naar de Google Play Store-app.
 2. Open het menu.
 3. Tik op Abonnementen.
 4. Tik op Romeo.
 5. Tik op Abonnement opzeggen.
 6. Volg de instructies.2

Als je deze stappen volgt, stop je de automatische verlenging van het abonnement. Het betekent echter niet dat je niet meer van de betaalde functies gebruik kunt maken. Tot de vervaldatum van je abonnement kun je gebruik blijven maken van de de betaalde functies van de gay dating app. Je kunt de automatische verlenging tot 48 uur voor het einde van de abonnementsperiode stopzetten.

Verliefd worden is meer...

... dan toeval. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij gayParship weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor een langdurige relatie. Hun matchingsprincipe heeft één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn, en dat natuurlijk voor lange tijd. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
Geef je reactie