Home Rich Meet Beautiful

Rich Meet Beautiful

RichMeetBeautiful; de datingsite om een sugarbaby of sugardaddy te vinden. Voor alle succesvolle mannen die maar niet de perfecte vrouw tegenkomen is er nu een nieuwe optie bijgekomen. Je kunt nog zo gedreven zijn, veel geld verdienen en gepassioneerd je ambities waarmaken; als je geen mooie vrouw aan je arm hebt valt er maar weinig te pronken. Dit is de datingsite waar de rijkerds de leukste vrouwen ontmoeten. Tenminste, dat is het doel van de datingsite.

Wat is een sugar baby?

Een sugar baby is een jonge en bovendien aantrekkelijke vrouw die meer wil dan een jonge man die het leven nog aan het ontdekken is. De sugar baby wil een man met ervaring die haar kan voorzien in de levensstijl waar ze zo naar verlangt. Ze zoekt een man die haar niet alleen emotioneel maar ook financieel kan steunen.

Wat is een sugar daddy?

Je hebt je hele leven hard gewerkt maar ondertussen heb je seks- en liefdesleven jarenlang genegeerd. Je hebt alles voor elkaar maar toch mist er wat in je leven. Terwijl je het niet doorhebt ben je de perfecte sugar daddy; iemand die een vrouw op verschillende manier kan verwennen. Dit is het moment om het leven te omarmen en kennis te maken met de jonge vrouwen die op zoek zijn naar iemand die stabiel in het leven staat. Geen spelletjes maar de gesprekken over wat je graag wilt en verlangt. Herleef de passie en voel je jaren jonger door een sugar baby aan de haak te slaan.

Bezoek RichMeetBeautiful

Hoe werkt RichMeetsBeautiful?

Het aanmelden op de datingsite is gratis en eenvoudig; je geeft aan of je een man of vrouw bent, een sugar baby of sugar daddy en of je geïnteresseerd bent in mannen of vrouwen. Vervolgens hoef je alleen nog maar je email adres in te vullen om je account aan te maken bij RmB. Je kunt er ook voor kiezen om in te loggen met je Facebook account. Wees gerust, er wordt niet op je tijdlijn geplaatst en niemand op Facbook komt erachter.

Anoniem daten

anonymousblurZodra je je aangemeld hebt kun je een gebruikersnaam verzinnen die niet te herleiden is naar je echte naam. Dit is ervoor bedoel om iedereen anoniem gebruik te laten maken van de datingsite. Zo worden alle persoonlijke gegevens in de username geweigerd om 100% anonimiteit te kunnen garanderen. Hoewel je graag wilt weten hoe iemand eruit ziet is het niet verplicht om een profielfoto te plaatsen. De zakelijke mannen met een goede baan en leidinggevende functie op hoog niveau zitten er namelijk niet op te wachten om herkend te worden. Mocht je wel een foto toevoegen, wat aan te raden is aan je meer reacties wilt, dan kun je ook een foto nemen waar je niet herkenbaar op staat. Met de AnonymousBlur functie kun je eventueel je gezicht wazig maken op de foto maar je kunt ook je foto’s als prive uploaden en alleen tonen aan de leden die er om vragen.

Uiteraard is er ook ruimte om je profiel in te vullen. Met de profieltekst kun je aangeven waar je naar op zoek bent zodat andere leden kunnen zien of zij aan deze omschrijving voldoen. Door deze tekst in te vullen voorkom je onnodige contacten die je tijd verspillen. Zodra je dit gedaan hebt ben je klaar om de sugar baby’s of sugar daddy’s te ontmoeten. Met de snelle zoekfunctie kun je ruim zoeken maar je kunt ook specifieker zoeken aan de hand van verschillende kenmerken zoals  de leeftijd, de provincie, stad en afstand. Het zoeken kan ook op persoonlijke eigenschappen zoals de lengte, gewicht, uiterlijk, lichaamstype, interesses en persoonlijkheid.

Voor wie is het?

De datingsite is er voor iedereen die zichzelf als een sugardaddy of sugarbaby ziet of past in het plaatje. Als sugar daddy hoef je niet single te zijn om lid te kunnen worden. Het maakt eerlijk gezegd niet uit wat je relationele status is. Getrouwde mannen zijn even welkom als single mannen. Als sugar daddy kun je van de man leren, verwend worden maar ook leuk gezelschap hebben terwijl je kennismaakt met het luxeuze leven.

Bezoek RichMeetBeautiful

Betaald lidmaatschap

Het aanmelden bij RichMeetBeautiful is gratis. Je hebt dan een gratis lidmaatschap waarmee je je profiel kunt aanmaken, rond kunt kijken tussen de beschikbare leden, zoekopdrachten doen en knipogen versturen naar de leden die je bevallen. Je kunt met het gratis lidmaatschap echter geen berichten versturen naar de andere lid. Om dit te kunnen is een Premium lidmaatschap benodigd.

Tips voor RichMeetBeautiful

  • Log iedere dag in om maximaal gebruik te maken van je gratis knipogen.
  • Wees uniek en stuur een bericht dat opvalt.
  • Maak gratis kennis met de datingsite voor je een Premium lidmaatschap neemt
  • Verstuur gratis knipogen om erachter te komen of de ander jou ook leuk vindt.
  • Gebruik de AnonymousBlur functie om onherkenbaar foto’s te delen.

Veiligheid

De leden die zich aanmelden bij de datingsite worden eerst gecontroleerd. Dit gebeurt door een handmatige controle waarbij verschillende social media accounts onder de loep genomen worden zoals LinkedIn, Google+ en Facebook. Op deze manier weert de datingsite personen die alleen maar willen “rondkijken” zonder een echt doel. Dat is namelijk niet de bedoeling. De datingsite is alleen bedoeld voor de sugar daddy die op zoek is naar een sugar baby en vice versa.

Over RichMeetsBeautiful

RichMeetBeautiful is een relatief jonge datingsite dat binnen korte tijd de wereld wil veroveren. Met een dominante leider die de naam Sigurd Vedal draagt, een mediamagnaat en CEO van datingsites zoals Victoria Milan en NextLove, probeert de nieuwe datingsite snel voet aan de grond te krijgen op Nederlandse bodem. RichMeetBeautiful is erg jong; de datingsite is in augustus 2017 opgericht. In eerste instantie alleen in de Scandinavische landen Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland maar nu ook in Nederland.

Met een hevige marketingcampagne waar multinationals een puntje aan kunnen zuigen is de nieuwe datingsite snel op weg om uiterst succesvol te worden. Het eerste doel van RichMeetBeautiful is om snel te groeien in Nederland. De verwachting is dat aan het eind van 2018 meer dan 100.000 Nederlandse gebruikers de weg hebben gevonden naar de sugar daddy datingsite. Niet alleen mannen, maar ook vrouwen naar de datingsite is het doel zodat er een gelijke verdeling tussen beide geslachten is.

RichMeetBeatiful is onderdeel van Digisec Media Limited. Dit bedrijf heeft het ondernemingsnummer C56612 en is gevestigd in Sliema, Malta.